scooby4

New member
../images/Emo60.gif הודעות ../images/Emo60.gif

ההודעות חשובות, פה ושם:
לכל החבר'ס שכותבים לעיתון, אולי צריך להודיע לכם (לרובכם) שיש רק עוד 16 ימים עד שהעיתון יוצא כך שאין לכם כל כך הרבה זמן לשלוח לי. אני צריך את הכתבות כמה שיותר מהר, אם כולכם תחכו עד השלושים אין מצב שהעיתון יצא יום למחרת, פשוט אין מצב. כדי לגרות אותכם לשלוח לי את המבוקש אז אני כותב: תודה לסתיו המלכה ששלחה לי את 'מדור סרטי האימה' שלה ! עכשיו רק יש לחכות ל...: דגי, פוסידון, פרוג'טור, אפרת, עידן ומעין וכו' וכו'...
לעידן ומעין, יש לי רשימת תלונות המוקדשת בשבילכם: 1. לעזאזל, איפה אתם ?!?! במיוחד מעין, אתם לא כותבים פה כלום. 2. איפה ההודעת מנהל שאני צריך לעיתון ?? - מה צריך לעשות בשביל להשיג פה 3 שורות של "שתהיה לכם קריאה מהנה"... 3. עידן, אם את לא תשלחי לי את הכתבות שאני שולח בקצב יותר מהיר אני פשוט אוותר ואעצב את הדף מיד.
שמעתם על הברווזים ?! שיהיה לכם המשך יום מהנה.

scooby4

New member
*הקפצה*

*הקפצה*הקפצה*הקפצה*הקפצה*הקפצה*הקפצה*הקפצה*הקפצה*הקפצה*.

x project

New member
עוזרת להקפיץ ו....

באמת מנהלים שלנו... תהיו פה יותר ואני חושבת שאתם צריכים להמליץ על סקובי!

ד ג י

New member
סיימתי את הכתבה

אבל היא יצאה די גרועה אין עליה (לילית) הרבה חומר באינטרנט

WallFlower

New member
../images/Emo32.gifראיתי אתמול סרט מעולה../images/Emo70.gif

"ד"ר סליפ" - פשוט סרט מגניבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב...אתם חייבים לראות אותו...מישהו ראה?

Sonata Of Tears

New member
סרט דוחה

הסרט הגעיל אותי,כל כך הרבה דם ושקרים אני משתמש בזימונים שלי באקסנגרם ובעוד כמה סמלים שהופיעו שם ואני לא רוצח,לא פדופיל ובחיים שלי לא פגעתי בזבוב ,מגעיל אותי שזה מה שעושים ממאגיה "שחורה" הפכו אותנו לאוכלי חתולים בושה

WallFlower

New member
וגם...,סלח לי על הבורות, אבל בא לך

להסביר לי על כל מה שהזכרת?

Sonata Of Tears

New member
בכיף.

יש טקסט בשם הגואטיה,והוא טקסט עתיק יומים בסרט מסופר על קרואלי וכל מיני אנשים אחרים שהכימו קטות שבנויות על טקסטים כמו הגואטיה וכדומה, יש אנשים שנוהגים לקרוא לזה מאגיה שחורה אני לא אוהב את השם הזה. אקסנגרם - סמל בצורת מגן דוד אם העוט T בעמצא,וכל מיני סמלים ומילים מסביב, הסמל משמש אותי לזימון שדים מהגואטיה,אני לוקח את זה כמשהו פסיכולוגי אישי שלי. חוץ מזה הופיעו כל מיני סמלים של שדים וכל מיני סמלים מהמאגיה ,כמה מהם מסמלים את מצב הירח וזה היה מצחיק לראות אותם בהקשר כל כך סתמי,מה שמראה כמה שזה היה סרט מעצבן אם אתה (או אתם ) מעוניינים לללמוד עוד אז יש לי אייסקיו 155697953 המ...המנהלת של פורום פינקפלויד (לא זוכר את הניק) לא שלחת לי את ההמצצלחה לפרטי ):

WallFlower

New member
טוב, אני ממשיכה לחקור אותך...../images/Emo8.gif

בשביל מה אתה מזמן שדים?

Sonata Of Tears

New member
בישביל

שיכינו לי קפה בבוקר הסיבות הם אישיות שלי,אני מעדיף לא לחלוק אותם אני מדבר עכשיו מהלפטופ אז אין לי כח להרביץ פה טקסטים..

x project

New member
אימא תביאי לי ../images/Emo32.gif עם צ'יפס

תודו שזו כותרת מקורית לאוף טופיק! סתם שיעמם לי איה כולם?! משעמם לי!!!

scooby4

New member
גם לי משעמם...

מחכה ליום חמישי שאני אצא שוב בערב...

WallFlower

New member
גם לי משעמם!!!!!!../images/Emo70.gif...

אבל לפחות אני נוסעת שבוע הבא...

Idan91

New member
תשובות-

1. את הסבריי נתתי בהודעה אחרת..
2. אל תדאג, בימים הקרובים. 3. קיבלתי ממך רק כתבה אחת, אותה החזרתי לך אחרי בערך שעה! שלחת עוד שלא הגיעו אליי??

למעלה