../images/Emo60.gif היום יום שישי!!! ../images/Emo60.gif
עוד פינה חדשה בפורום, פינת "היום יום שישי"! כותרת הפינה אמנם לא מחדשת הרבה (אלא אם אתם ממש מתקשים בקריאת לוח השנה), אבל הפינה עשויה לרתק אתכם לכסא החשמלי! פינת יום שישי נועדה לספר על כל הדברים הקטנים שעשו לכולנו את השבוע, מבחינת הצמחונות, הטבעונות, הפורום ועולמם הפסיכולוגי של התנינים! (תנינים שמעונינים להתלונן על הפינה מתבקשים לעשות זאת במסרים בלבד!) בקיצור..הפינה האופטימית שלנו לסוף השבוע. כאן נסכם את כל הטוב שהיה, ובעיקר, את הודעות ה
שכולנו אהבנו, אך חלקנו מחקנו
סימנה-
וכעת, למטר האופטימיות של השבוע:
כמובן שפותח הפינה שלנו יהיה אלון, שפרץ את כל הגבולות עם שרשורו הדן בסוגית טבעונותם של הקונדומים. שעשוע רב סיפק לי השרשור, ואף חטאתי והוספתי מהגיגי אליו... לצער כולנו, רוב השרשור נמחק מטעמי צנזורה מחמירים ביותר! (או לפחות מחמירים קצת). מה למדנו מכך? שהודעות
, מענינות, פיקנטיות ומלהיבות ככל שיהיו, שייכות לשרשור
. מה עוד למדנו? ששיעורי חינוך מיני ביסודי לא היו יסודיים דיים. מסקנות? גם אם משנים את התכנית לחינוך מיני, לא מומלץ לתת לנו להעביר אותה... התנצלות ובלון שלוחים לכל הכותבים שהודעתם נמחקה.
כתבתנו בבית של טלי מדווחת לנו, כי השבוע הצליחה טלי להכין אוכל טבעוני רב וטעים! הדבר מהווה תקדים, והגיע כהפתעה מוחלטת! בניגוד לכל הציפיות, טלי בישלה!!! 3 נקודות פורום יוענקו למנחש נכונה מיהי אותה כתבת. (בבקשה לא להציף אותי בהודעות או מסרים בקשר לזה, נקודות הפורום גם ככה אינן ניתנות למימוש בתחומי תפוז ועד סוף העונה)
אמנון פתח שרשור של "איך הפכתם לצמחונים". בעקבות השרשור, כתבו כמה אנשים שונים שהפורום עזר בתהליך, כל הכבוד לנו! כל אחד מוזמן עכשיו לתת לעצמו תפיחה חיזוקית על הכתף! (לא חזק מדי...)
נראה לי ששברנו את שיא ההודעות בשרשור אחד של הפורום... לא בטוחה שזה חיובי. בכל מקרה, זה מעיד על יותר ויותר כותבים, שכותבים יותר ויותר. למעשה, גם מופרעים כמוני שנכנסים לפורום עשרות פעמים ביום, יכולים למצוא כל פעם הודעות חדשות! תודה לכל האנשים שעושים לי כיף בפורום!
(וכמובן, גם חנופה לעולם לא מזיקה
)
אם דיברנו על אנשים שעושים כיף... צ´אט צ´אט צ´אט! הצ´אט של תפוז אמנם לא הכי נוח לשימוש, אבל זו בהחלט הזדמנות נפלאה לדבר אחד עם השני... אנחנו שם כמעט כל ערב\לילה (לפני ואחרי אי אר כמובן!) הצטרפו אלינו בפעמים הבאות, ללילות מרתקים וצבעוניים! (אבל לא לגנוב לי את הסגול, זה הצבע הנשי שלי!)
הפינות! מה יותר נפלא מלשמוח על הפינות, מאשר בפינה עצמה? התחלנו עם פינת
תחרות השבוע
(הזוכה יוכרז בקרוב...) וכעת, פינת
היום יום שישי!
הפינה האופטימית לסוף השבוע! כמו שאתם רואים, לכל פינה יש את הציור שלה, כי אצלנו בפורום, כל פינה מקבלת יחס אישי!
(זה אגב, הציור של הפורום עצמו!) עד כאן בפינתנו הראשונה והאופטימית... אתם מוזמנים לשרשר כאן את הדברים האופטימים שלכם לסיכום השבוע! יום טוב לכולם, שבת שלום ואושר נצחי!
עוד פינה חדשה בפורום, פינת "היום יום שישי"! כותרת הפינה אמנם לא מחדשת הרבה (אלא אם אתם ממש מתקשים בקריאת לוח השנה), אבל הפינה עשויה לרתק אתכם לכסא החשמלי! פינת יום שישי נועדה לספר על כל הדברים הקטנים שעשו לכולנו את השבוע, מבחינת הצמחונות, הטבעונות, הפורום ועולמם הפסיכולוגי של התנינים! (תנינים שמעונינים להתלונן על הפינה מתבקשים לעשות זאת במסרים בלבד!) בקיצור..הפינה האופטימית שלנו לסוף השבוע. כאן נסכם את כל הטוב שהיה, ובעיקר, את הודעות ה