היום יום שישי!

Neta558

New member
../images/Emo60.gif היום יום שישי! ../images/Emo60.gif

בסדר, בסדר, אז היום שבת ולא שישי! אני עדיין בשעון אילת (או תירוץ עלוב אחר). ובכל זאת, קבלו אותה בזרועות פתוחות, חיוך ופלאפל בפיתה:
הפינה האופטימית לסוף השבוע!
אז מה העלה חיוך על פנינו השבוע?
האירוע המשמח ביותר השבוע, לכל הדעות, הוא נסיעת המנהלות רחוק רחוק... אנחנו נפשנו לנו בשלווה ובחום (ועוד איזה חום!), ואתם פירמתם (מלשון פורום) לכם בשלווה ללא נוכחותינו, מה שבודאי הנעים את זמנכם עד מאד. אני אתוודה, עוד לא יצא לי לקרוא כל מה שהלך כאן, אבל ממה שהספקתי לראות, נראה שהיה פה מענין. שוב תודה לעמרי שסידר, ניקה, שמר על הילדים, בישל ארוחות וטיפל בגינה. משוחרר!
וחוץ מזה, נוכחנולדעת שאפשר להתנתק מהאינטרנט ומהפורום בלי לחוות כאבי גמילה... אולי אנחנו לא כאלה מכורות!
הפגנות הפגנות הפגנות! גם הפגנה בבר אילן, וגם הפגנות נגד מקדונלדס ברחבי הארץ. קראתי קצת דיווחים, ראיתי קצת תמונות, ואני אכולת קנאה! כל הכבוד למי שהשתתף, נראה נהדר! ההשפעה של אירועים כאלה היא משמעותית, ואני מקווה שנראה עוד רבים כאלה בקרוב!
כמו המחשב, גם את הטלויזיה נטשנו השבוע (חוץ מאי-אר כמובן! יש גבול לכל תעלול...) אבל השמועה מספרת שגם שם נראה אור חיובי בנושאי זכויות בעלי חיים. לפני שבוע הייתה כתבה בערוץ הילדים על ביצי חופש, ולא רק שקידמה במיוחד את הנושא, כיכב בה חבר הפורום שלנו-עמית! ביום ראשון עסקה תכניתו של זהבי בשחיטה כשרה, ואני אשמח לשמוע מה היה בה...
חזרנו... גם זה אופטימי, לא? (נו, תודו שהתגעגעתם...) *נטע אוטמת אזניים ומדמיינת קולות צהלה ושמחה המגיעים מכל חברי הפורום* ועכשיו, כל אחד וה
שלו! מה העלה חיוך על פניכם השבוע?

../images/Emo60.gif שלי...

מוניתי לראש ארגון דמיוני. למרכז מטה ההפגנה של איזור השרון. והפגנה שהגעתי אליה כפעיל עצמאי לחלוטין הפכה להיות בראשותי.

HaMsTeR

New member
ביום שישי הייתי בתל אביב,

וראיתי שם בשוק נחלת בנימין, דוכן של האגודה לזכויות בעלי החיים... אבל רק הספקתי לקרוא איזה משהו על ניסויים על קופים.. עם תמונות מזעזעות.... לא יכולתי לתרום, לא הבאתי איתי כסף, ואחותי גררה אותי למקום אחר, אז...

Veggie John

New member
../images/Emo60.gif

היה פרק נפלא של קוויר השבוע *נאנחת בעיניים מזוגגות* הו, וחוץ מזה, נטע חזרה.. :) ליקוק קולוסאלי

../images/Emo32.gif גררר../images/Emo70.gif

שבוע שעבר היה פרק יותר טוב!!! למעשה, שבוע שעבר היה פרק מ-ד-ה-י-ם

haleth

New member
../images/Emo32.gif רגע, אנחנו מדברים על

אותה סדרה? מישהו יכול להגיד לי איך ג´ורג´ מת? החמצתי כמה פרקים, ולרוע המזל, גם הספר שלי, שהוא היחיד שאני מכירה שרואה את זה, החמיץ אף הוא! פליייייייז?

../images/Emo32.gif

ג´ורג´ שיכנע את אמט להיצטרף איתו לטיול מסביב לעולם. בדרך ליעד הראשון עם שכבו בשירותים של המטוס וג´ורג´ מת מהתקף לב עקב מאמץ (ואכילת בשר !!!
). זהו, מה עוד חסר לך?

haleth

New member
עכשיו כבר לא חסר לי כלום! ../images/Emo51.gif

מה דעתך על EAT THE MEAT?

Veggie John

New member
אני חושבת שזו שערוריה!

אבל נגן הכינור הזה הוא משהו משהו
וכמה עצוב על בן :( ואלון! כל פרק הוא פרק נפלא. הידעת שאני הכרתי את הסדרה הזו יותר מחצי שנה לפני בואה לארץ? נה לך!

haleth

New member
וואלה?

דווקא הכנר לא עשה לי את זה. אמט הוא אהבתי הגדולה. (ואני יוצאת מהנחה שה"נה לך" לא כוון אלי, נכון?)

Veggie John

New member
אמט.... *נמסה*

איזה בוביק הוא. וה"נה" כוון לאלון ואליו בלבד. וכעת מוטב שנפסיק, אני כבר מרגישה את עוויתות הזעם של נטע בדרכן לפה.

Veggie John

New member
../images/Emo32.gif מייקל הוא בוביק ../images/Emo32.gif

אבל לא אהבתי את מה שהשחקן (האל ספרקס) אמר בנוגע ל"מחקר" שהוא עשה לפני תחילת הצילומים.. תרגעי נטע´לה, זה נגמר

Veggie John

New member
../images/Emo32.gif הוא סיפר שבשביל להתכונן ../images/Emo32.gif

לסצינות הנשיקות עם גברים הוא התאמן בנשיקות עם הכלב שלו. זה היה ממש לא לעניין.. וחוצמיזה, אני הייתי עוקרת את שתי עיני בשביל נשיקה עם כל אחד מזכרי הקאסט (לא כולל ג´סטין - המראה הארי לא עושה לי את זה
)

../images/Emo32.gif הומממ...

אם שתי עינייך היו קשורות כיצד היית יכולה לדעת אם את מתנשקת? *אלון עוקר לג´ון שתי עיניים וצוחק צחוק רשע*

למעלה