../images/Emo60.gif היום יום שישי! ../images/Emo60.gif
בסדר, בסדר, אז היום שבת ולא שישי! אני עדיין בשעון אילת (או תירוץ עלוב אחר). ובכל זאת, קבלו אותה בזרועות פתוחות, חיוך ופלאפל בפיתה:
הפינה האופטימית לסוף השבוע!
אז מה העלה חיוך על פנינו השבוע?
האירוע המשמח ביותר השבוע, לכל הדעות, הוא נסיעת המנהלות רחוק רחוק... אנחנו נפשנו לנו בשלווה ובחום (ועוד איזה חום!), ואתם פירמתם (מלשון פורום) לכם בשלווה ללא נוכחותינו, מה שבודאי הנעים את זמנכם עד מאד. אני אתוודה, עוד לא יצא לי לקרוא כל מה שהלך כאן, אבל ממה שהספקתי לראות, נראה שהיה פה מענין. שוב תודה לעמרי שסידר, ניקה, שמר על הילדים, בישל ארוחות וטיפל בגינה. משוחרר!
וחוץ מזה, נוכחנולדעת שאפשר להתנתק מהאינטרנט ומהפורום בלי לחוות כאבי גמילה... אולי אנחנו לא כאלה מכורות!
הפגנות הפגנות הפגנות! גם הפגנה בבר אילן, וגם הפגנות נגד מקדונלדס ברחבי הארץ. קראתי קצת דיווחים, ראיתי קצת תמונות, ואני אכולת קנאה! כל הכבוד למי שהשתתף, נראה נהדר! ההשפעה של אירועים כאלה היא משמעותית, ואני מקווה שנראה עוד רבים כאלה בקרוב!
כמו המחשב, גם את הטלויזיה נטשנו השבוע (חוץ מאי-אר כמובן! יש גבול לכל תעלול...) אבל השמועה מספרת שגם שם נראה אור חיובי בנושאי זכויות בעלי חיים. לפני שבוע הייתה כתבה בערוץ הילדים על ביצי חופש, ולא רק שקידמה במיוחד את הנושא, כיכב בה חבר הפורום שלנו-עמית! ביום ראשון עסקה תכניתו של זהבי בשחיטה כשרה, ואני אשמח לשמוע מה היה בה...
חזרנו... גם זה אופטימי, לא? (נו, תודו שהתגעגעתם...) *נטע אוטמת אזניים ומדמיינת קולות צהלה ושמחה המגיעים מכל חברי הפורום* ועכשיו, כל אחד וה
שלו! מה העלה חיוך על פניכם השבוע?
בסדר, בסדר, אז היום שבת ולא שישי! אני עדיין בשעון אילת (או תירוץ עלוב אחר). ובכל זאת, קבלו אותה בזרועות פתוחות, חיוך ופלאפל בפיתה: