היום יום שישי

Neta558

New member
../images/Emo60.gif היום יום שישי ../images/Emo60.gif

הפינה האופטימית לסוף השבוע! שבוע לא קלק היה לנו, ובכל זאת נגרד את שכבת האיכסה פיכסה (ונשמור חלק בצד בשביל "בחילת השבוע"), ונמצא את ה
של השבוע!
טבעוני ובטוח, הודעה של אלון-ובאחריותו, שבהחלט אפשר להכליל אותה כאופטימית
תכנית על זכויות בע"ח, שמתסבר משודרת כבר שלושה שבועות... תודה לCowLover על התזכורת!
עמק הצבאים ישאר ירוק, ראו הודעה של אמנון בנושא.
אמנם היו פחות הודעות השבוע, אך מתחילים להסתמן פה יותר ויותר פרצופים (וכינויים...) קבועים. הידד לקהילתיות!
החסות של אינטרנט "זהב" נעלמה מהפורום!
לאחר התחרות האחרונה-יש לנו כמה פינות חדשות, הידד!
אני כבר לא חולה!
טלי בצבא
אבל אפילו דיי נהנית!
כדורי שוקולד עם אבקת חרובים במקום קקאו זה מ-ד-ה-י-ם! ומה יותר אופטימי מכדור מתוק בפה? (אולי שני כדורים...) ומה ה
שלכם?

Neta558

New member
מגניב לך!

תתחדש! *נטע מקנאה* (בחולצה, לא בנעלים. מי צריך נעלים? יחף זה כיף!)

Gal-Mo0D

New member
אין לי שום דבר טוב להגיד השבוע

אני חולה
אני צריך לעשות אולטראסאונד (כמו לנשים בהריון!) ויש לי המון מבחנים! יוהו! אוקי, כרגע קרה הדבר הכי מוזר בעולם, לחצתי על שלח והכפתור ברח לצד של המסך והתנהג כאילו לא לחצתי עליו. אני הולך לדווח על ממצאי בפורום "קונספירציות".

Gal-Mo0D

New member
מי בעד שאני אפרוש מהפורום הזה ?

אני רק מבלגן אותו.

Neta558

New member
we love u Gal...

אז מה אם אתה מאלץ אותי להיכנס לאדמין כל פעם שאתה משאיר הודעה? אתה משתפר, הפעם זה היה רק 3-4 פעמים ולא 7
אל תפרוש, אתה גורם לפורום להיות גדול יותר. בזכותך יש הרבה יותר הודעות

Gal-Mo0D

New member
אני יודע שזה נשמע מוזר

אבל נראה לי שיש לי נזלת במוח! אני ממש מרגיש אותה שם! למישהו יש רעיון איך להוציא אותה משם ?! (אני רציני לחלוטין!)

haleth

New member
גל, חמודי - אנחנו אוהבים אותך! ../images/Emo140.gif

יכול להיות שיש לך סינוסיטיס? כי ככה זה מרגיש באמת. אתה עוד אוכל דברי חלב? - אם כן- להוריד דחוף! ואם לא - אז אני אחשוב על משהו אחר. רק בשבילך, שתרגיש טוב!

Gal-Mo0D

New member
תודה רבה לכולם! (עדכון נזלת!)

היום בשיעורים החופשיים שהיו לי ישבתי קרוב לפלורסנט כדי להמיס את הנזלת שיש לי במוח ואני נשבע שיצאה לי נזלת מהאוזן!

Neta558

New member
אני יודעת מה יעודד אותך!

כמו שכתבתי ב
- כדורי שוקולד עם אבקת חרובים! הם הרבה יותר טעימים מכדורים שעשויים עם קקאו! מה שאומר, שאתה בטח תצליח לאכול לפחות 20-30 כאלה...
(אם טלי לא תפריע לך באמצע). קח שני כדורי שוקולד, 4 פעמים ביום משך שבוע. אח"כ אתה יכול להוריד את המינון. אם אחרי זה אתה לא מבריא.... אז לפחות תהיה חולה עם טעם טוב בפה!

Gal-Mo0D

New member
טלי בצבא

ולכן אני אזלול לבד. ושכחתי להגיד, גיליתי עוד מישהו בשכבה שהייתה לו נזלת במוח, אז בשיעור מתימטיקה ישבנו ודפקנו אחד לשני על הראש כדי להוציא את הנזלת החוצה... זה לא כל כך עבד. אבל הוא גם אח"כ הלך ליד הפלורסנט כדי להמיס את הנזלת וחלק יצא לו! (פעם ראשונה שאני לא מבלגן את הפורום!)

למעלה