../images/Emo60.gif היום יום שישי! ../images/Emo60.gif
הפינה האופטימית לסוף השבוע! שוב הגיע יום שישי. הרגשת ההקלה ממעמסת ימי החול יורדת מעלינו (נטע עוד זוכרת איך זה...) ואם ההרגשה הנעימה של סוף השבוע טרם הגיעה לפתח צג המחשב שלכם, הנה כמה נקודות אופטימיות שיעזרו לכם לחייך:
מקור חשאי באנונימוס ירושלים מוסר כי אתמול התקיים בעיר דוכן נפלא. הדוכן היה פורה ומוצלח הן מבחינת קידום זכויות בע"ח, והן מבחינת גיוס תרומות לעמותה.
למרות דיון סוער ולא תמיד נעים, הצלחנו להתחבב על כותב חדש: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=301&msgid=8837757 ציטוט: "אני מחבב את הפורום הזה". מרגישים את תחושת החמימות מתפשטת מבפנים? איזה ממי אנחנו... (נא לקרוא בטון המתאים).
עוד אנשים חדשים הצטרפו, וזה דבר אופטימי ומבורך. אנצל את הפינה לשמוח גם על הצטרפות של מכרים נוספים שלי לפורום. הם אמנם קצת מופרעים ולפעמים משגעים את כולם, אבל-אני מכירה אותם אישית כך שלא אכתוב עליהם דברים רעים.
*ליקוק*?
חגגנו ימי הולדת! תמיד סיבה למסיבה! מזל טוב לשרימפיניון ולliran lev
חנכנו את פינת המכתבים! מזכירה לכם לכתוב לקראת יום ראשון הקרוב...
טלי יצאה הבייתה לסוף השבוע. תראי, טלי, כתבתי אותך בפינה האופטימית שלי!
האופטימי מכל, האירוע שיעשה לכם את סוף השבוע... ארבעה פרקים רצופים של אי אר ישודרו הלילה החל מחצות!!! ומה ה
שלכם?
הפינה האופטימית לסוף השבוע! שוב הגיע יום שישי. הרגשת ההקלה ממעמסת ימי החול יורדת מעלינו (נטע עוד זוכרת איך זה...) ואם ההרגשה הנעימה של סוף השבוע טרם הגיעה לפתח צג המחשב שלכם, הנה כמה נקודות אופטימיות שיעזרו לכם לחייך: