היום יום שישי!

Neta558

New member
../images/Emo60.gif היום יום שישי! ../images/Emo60.gif

הפינה האופטימית לסוף השבוע! שוב הגיע יום שישי. הרגשת ההקלה ממעמסת ימי החול יורדת מעלינו (נטע עוד זוכרת איך זה...) ואם ההרגשה הנעימה של סוף השבוע טרם הגיעה לפתח צג המחשב שלכם, הנה כמה נקודות אופטימיות שיעזרו לכם לחייך:
מקור חשאי באנונימוס ירושלים מוסר כי אתמול התקיים בעיר דוכן נפלא. הדוכן היה פורה ומוצלח הן מבחינת קידום זכויות בע"ח, והן מבחינת גיוס תרומות לעמותה.
למרות דיון סוער ולא תמיד נעים, הצלחנו להתחבב על כותב חדש: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=301&msgid=8837757 ציטוט: "אני מחבב את הפורום הזה". מרגישים את תחושת החמימות מתפשטת מבפנים? איזה ממי אנחנו... (נא לקרוא בטון המתאים).
עוד אנשים חדשים הצטרפו, וזה דבר אופטימי ומבורך. אנצל את הפינה לשמוח גם על הצטרפות של מכרים נוספים שלי לפורום. הם אמנם קצת מופרעים ולפעמים משגעים את כולם, אבל-אני מכירה אותם אישית כך שלא אכתוב עליהם דברים רעים.
*ליקוק*?
חגגנו ימי הולדת! תמיד סיבה למסיבה! מזל טוב לשרימפיניון ולliran lev
חנכנו את פינת המכתבים! מזכירה לכם לכתוב לקראת יום ראשון הקרוב...
טלי יצאה הבייתה לסוף השבוע. תראי, טלי, כתבתי אותך בפינה האופטימית שלי!
האופטימי מכל, האירוע שיעשה לכם את סוף השבוע... ארבעה פרקים רצופים של אי אר ישודרו הלילה החל מחצות!!! ומה ה
שלכם?

MooN aka asdfgh

New member
../images/Emo60.gif אני כ"כ מאושר!!!

הניסוי שהיה אמור להיות לי (ניתוח הלבבות למי שלא זוכר...) התבטל!!! כל שיעורי הביולוגיה שהיו אמורים להיות לי בזמן הקרוב התבטלו (מסיבות כאלה ואחרות), ועכשיו הניסוי התבטל!!! זו באמת פינה אופטימית!!!
ו... תודה רבה רבה רבה לענבלוש!!! (אני אצור איתך מסר במסרים האישיים)

Neta558

New member
נספח - שיר לגל! ../images/Emo168.gif

גל חולה יותר מדי זמן, אז החלטתי לעשות מעשה! ה
הטובה ביותר, היא כמובן רוחנית! אז חוץ מלהפוך אותו לגיבור על (סדרת הטלויזיה בדרך!), החלטתי לכתוב לו שיר החלמה מהירה! (גל, מזל שכל השבוע התאמנתי על חרוזים שונים...)
גל, תהיה בריא \ נטע558 להיות חולה, דבר נורא אני יודעת, גם לי זה קרה אני החלמתי, אני בריאה אך להחלמה התווספה בשורה רעה פזמון: גל חולה, איזה מחדל מצונן המסכן, כולו מנוזל החלמה מהירה, תהיה בריא גל! נאהב אותך גם בלי כוחות העל! נזלת במוחו, אך הוא אינו מתייאש להמשיך בחייו כרגיל הוא מתעקש הודעותיו בפורום ממשיכות להשתכפל בקרוב הנזלת תכנע ותתקפל פזמון: גל חולה, איזה מחדל מצונן המסכן, כולו מנוזל החלמה מהירה, תהיה בריא גל! נאהב אותך גם בלי כוחות העל! גלימת ממחטה לגל אתפור בין רגע אהפוך אותו לגיבור עוזרת העל שלו אני אהיה וראו זה פלא-גל כבר לא חולה! פזמון: גל חולה, איזה מחדל מצונן המסכן, כולו מנוזל החלמה מהירה, תהיה בריא גל! נאהב אותך גם בלי כוחות העל!
בקרוב ההופעה! (כן, אני עושה גם בר-מצוות) את השיר המובחר ניתן להשיג ע"ג התקליטור "שירים ומילמולים אחרים" בחנויות המוזיקה והספרים המובחרות, ובקיוסק של מיכאל. בברכת החלמה מהירה לכל החולים! נטע

Gal-Mo0D

New member
../images/Emo41.gif נזלת-מן ומטפחת-וומן -בכורה! ../images/Emo41.gif

שלום לכם ילדים וילדות חביבים וברוכים הבאים לבכורה של "נזלת-מן" (אנוכי!) ו"מטפחת-וומן" (נטע המטורללת). סיפורו של גיבורנו מתחיל בעתיד הרחוק, לפני כשבוע(יים) - היה גל שטראוס ילד בריא ונורמלי לגמרי (חוץ מהעובדה שהוא הומו), הוא היה הולך לבית הספר, היה אוכל הכל חוץ מגוויות ועובד במרפאה. במרפאה ביצעו ניסויים רפואיים (לא בבע"ח!) על נגיפי שפעת, יום אחד, בזמן שפתחו את תא הניסויים כדי להכניס את "כימיקל X" - החומר אותו הזריקו לנגיפים - השתחררו הנגיפים וכמות גדולה של כימיקל X נשפכה על גל ונגיף אחד. הנגיף גדל וגדל וגדל עד שנהפך ל"שפעת-מן", אויבו הרשע של גל. שפעת מן הסתכל על גל במבט חודר (אל תוך אפו) ומיד ביצע הקרנה קוסמית לתוך מוחו של גל. השפעתו של כימיקל X וכוחותיו של "שפעת מן" הפכו את מוחו של גל למנוזל - וכך נתנו לו כוחות על תמידיים. שפעת מן ברח ממוחו של גל כדי להדביק את שאר האוכלוסיה במחלות מסוגים אחרים - אך הוא לא ידע שהוא בעצם יצר את אויבו הגדול באותו רגע במרפאה! גל הסתובב ונגע בשולחן - השולחן נעשה נזלתי עד שנהפך לגוש גדול של סמארק. "אהא" אמר נזלת מן, "זה הכוח שלי, עכשיו עליי למצוא עוזר(ת)". לפתע ראה אישה מדהימה ביופיה רצה במעגלים עם חולצת נוער מרצ, גל התחיל לרוץ אליה אך זה היה מאוחר מדי. מבעד לעצים הופיעה ממחטה רדיו-אקטיבית שעקצה את האישה (ששמה הוא נטע), נטע נשכבה על הרצפה וכך נהפכה ל"מטפחת-וומן". ביחד, מטפחת-וומן (שתפרה לנזלת-מן את הגלימה מטישו) ונזלת-מן מנסים לעצור את "שפעת-מן" (וגם את מקדונלדס [ההודעה הזאת צריכה להיות קשורה איכשהו לצמחונות!]) בעזרת כוחותיהם. האם הם יצליחו ? האם הם חזקים מספיק ? האם לגל ולנטע יש יותר מדי זמן חופשי ? האם גם הפעם גל יבלגן את הפורום ? כל זאת ועוד - ביום שישי הבא! (נא להגיב!)

xenocide

New member
וואו

קבלו ח"ח על הכישרון והיצירתיות. גל- חשבת פעם לעשות מהסיפור הזה טרילוגיה או משהו כזה?

Gal-Mo0D

New member
טרילוגיה ?

אני (או אולי אנחנו) נפרסם פרק כל יום שישי! (האם ברצונך לשחק דמות מסוימת ? אולי "שפעת-מן" ? או אולי "נזלת-וומן" ?

xenocide

New member
אשמח

ואפילו יותר מזה לשחק את אחת הדמויות אבל אפשר לקבל דמות חביבה יותר מנזלת-וומן או שפעת-מן???

Neta558

New member
שימו לב ל../images/Emo60.gif החדש!

נפתחה קטגוריה חדשה במאמרים: מאמרים בכיף! (השטויות שלנו). בינתיים תולו למצוא שם את השיר והבכורה המופלאה לסדרת גיבורי העל שלנו. אם מישהו זוכר הודעה ישנה שתוכל לנחות בכבוד בקטגוריה, שיודיע לי על כך. עכשיו אפילו להודעות ה
יש קטגוריה במאמרים! היגג? (בקיצור, אם כבר
, אז שיהיה מושקע ואיכותי!
)

EaTit442

New member
ה-../images/Emo60.gif שלי!

ככה, כמעט בלי ששמנו לב, הגיעה לה הספירה לאחור אל קצה, וכך, היום, ערב שבת המלכה, אני עומדת לאחוז במזוודת הטרולי החיננית שלי, בידו של השותף החינני לנסיעה ולקפצץ את דרכי אל עבר המטוס לאמסטרדם. מתרגשים? תראו מה זה. ארץ ההיניקן, הירוק המשובח בעולם וצעצועי הסקס הקינקיים ביותר (בוורוד עם נצנצים למנהלת החושנית!?). תחזיקו לי אצבעות מפני מטוסים מתרסקים, אנסים בפינות חשוכות וזונות שמתגלות כגברים (רגע, זה חיסרון?). תשמרו על עצמכם, תלקקו
את נטע אוורי נאו אנ ט´אנ, שלא תתייבש ותכתבו מיליוני עמודי רשת. מחבבת עד אין קץ... -יעל-
(שתוהה עם לדגול במדיניות הלא-מעובד שלה גם בנכר או להתפתות לשוקולדים וגבינות מידי הגויים...?)

תהני, חמודה!

תריחי את הגבינות ותשתכרי מן הניחוח, בכל מקרה ריח זוכרים יותר טוב. [שנאמר: מותרא לסניפא ולא לחיכא ד´טבעוניא..:) תשאפי עמוק, ותחזרי לביצה החביבה שלנו מהר!

../images/Emo60.gif

הצלחתי להיכנס לכם באמצע לפורום (האם?)
סוף סוף מתכננים פעילות לזכויות בע"ח בחיפה והמתנדבים היקרים לא מצליחים להגיע לכל הפעילות
.
ניסיתי להשתלב בפינת השבלול (לא יודעת אם הצלחתי)

ו../images/Emo60.gif מהודעה למטה ../images/Emo31.gif

(כשאין אצבע שמצביעה למטה אין בררה אלא להשים את האגודל -
)
חברה שלי עברה מצמחונות-ללא-ג´לטין-עם-קיצוץ-בחלב לטבעונית-אוכלת-דבש-וסוכר. נחשו בעקבות מי
(אם להעתיק את ההודעה במלואה, היא הייתה צמחונית שנה לפָני [זכרונות איומים
] אבל אני הייתי טבעונית לפניה [
])
ואם כבר מתלהבים - מִשׁפָט עִם נִיקוד, לֶשֵם שִינוי. (לא הלך כל כך)

Veggie John

New member
ה../images/Emo60.gif שלי נחטף ע"י גב´ אל-דוצ´ה

אבל אכן *חושפת מקורות סמויים* הדוכן אתמול היה מוצלח במיוחד והפיק 120 שקלים חדשים ומנצנצים, כ40 חתימות על העצומה, מוחות מוארים לא מעטים ואפילו פעילה חדשה.
ובנוסף לכל זה, גם הספקתי באותן שעות לחרוש מעט לפסיכומטרי!
טלנובלי משהו - בת דודתי פגשה היום לראשונה את אביה, בהשגחתי ובתמיכתי (מאחורי חוברת ´יחס ואחוזים למתקדמים´ מנוקבת בשני חורים), והפגישה עלתה יפה.
מצאתי סוג חדש של עוגיות טבעוניות! מדובר בעוגיות סופר-סנדביץ´ של "סוויט-נ-לואו". אוריו´ס הם לא, אבל עם נס קפה על חלב (סויה) כמעט ולא מרגישים בהבדל.

lifegirl

New member
לי אין ברלה השבוע! ../images/Emo128.gif../images/Emo60.gif../images/Emo128.gif

היה גועל נפש של שבוע!!!!

tali_le

New member
ה- ../images/Emo60.gif-ים שלי

אני בבית!!!!!
גיליתי שאפשר לחיות בצבא בלי
ו-
אני משרתת בעבדה ושם לא
אבל בכל זאת יש לנו
כי אנחנו בחה"א
יש לי בקורס 9 צמחוניות (מתוך 26 אנשים)
יש אמוטיקני חורף חדשים ומגניבים
חזרתי ובניגוד לשמועות זדוניות - הפורום וחי ונושם
יש לי המון שבלולים אז בכלל סבבה טלי

rastotman

New member
../images/Emo60.gif

סוף סוף אני מבינה מה אומרת הפינה הזאת
הייתי השבוע בגדנ"ע והיה ממש כיף (אז לכל מי שחושב לא ללכת לגדנ"ע הפרטית שלו שילך בכל זאת)
ו-הייתי בגדנ"ע והיה ממש כיף, מה צריך יותר מזה?
.

למעלה