היום יום שישי!

Neta558

New member
../images/Emo60.gif היום יום שישי! ../images/Emo60.gif

הפינה אופטימית לסוף השבוע! והפעם בסימן "חייכו, מחר עשוי להיות גרוע יותר!", אך כמובן בנימה אופטימית - לא בטוח שיהיה גרוע יותר!
הנה מקבץ מהטוב והשמח שהצלחתי למצוא בפורום השבוע:
מאליש וחבריו יצאו לחופשי! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=301&msgid=8959635
המלצות של נטע התרנגולת שנבלעו בשרשור. מקשרת כאן לכל מי שלא שם לב! (אפילו יש שם שבלולים בהודעה! אופטימי או לא אופטימי?) http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=301&msgid=9025819
ימי הולדת! חגגנו יום הולדת לsavage girl ולenbalush ולכובשת מוזרה אחת... מזל טוב!
(ואין ימי הולדת קרובים רשומים, אז אם יש לכם יום הולדת בקרוב-עדכנו אותנו!)
חיפושית בהודעה אופטימית. גם שני צמחונים חדשים וגם הרצאה בבי"ס על תזונה צמחית, כל הכבוד! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=301&msgid=9028044
אלון חזר מפולין! עצות תזונתיות, ריצות מעגליות והודעות
לרוב (אך כמובן רק בבית שלהן!) יגיעו במהרה. את יום חמישי של הפינה כבר פספסנו, אבל שום דבר שמאמר על טבעונות בפולין לא ישכיח מאיתנו...
אנשים נוספים עוברים לצמחונות ולטבעונות!
כותבים חדשים בפורום!
המון שבלולים:
ומה ה
שלכם?

Neta558

New member
היה שבוע כל כך נוראי?

לאף אחד אין שום דבר אופטימי לספר על השבוע שהיה?

שבלולון מהיום:

המשמרת הירושלמית של היום אספה הרבה כסף!... אולי עוד כמה מחר..(אני עייפה וצריכה לעזוב אתכם לטובת עבודותיי.)

aradori

New member
מממ...

הייתי בצבא (באזור המרכז) עד לפני כמה שעות (עכשיו אני בחיפה). קצת לפני שסיימתי שם, הודיעו מהקמב"ציה על הפיגוע בחברון. שני פצועים - אחד קשה. לא מזמן הגעתי לחיפה. 11 הרוגים. 15 פצועים - אחד אנוש, אחד קשה. זה אומר +- הרוג ופצוע לכל מחלף שעברתי. רוצה דבר אופטימי? טוב שאני לא גר בנהריה. לא כיף לי. א.א.

DudeOnNet

New member
היה לי יום שני יום הולדת :)

אני בן 14 וחצי שבוע :) (11 לנובמבר)

../images/Emo60.gif ניסיון לשבלל משהו

יהיו המון דוכנים בחיפה, סוף סוף.
הכרזה של שירה (בלטר) ושל עדיף ושלי (עדיף משתתפת בוואלה, אולי גם כאן) כמעט הושלמה. עוד קצת והיא תצא.
עוד מעט מתחילים לעבוד על "יומן אנונימוס (לתלמיד)"! ולסיום,
לא הצלחתי לארגן מסיבה כתתית טבעונית, כמה הביאו עוגות ושוקולד
מצאתי
מעוך על השביל שבכניסה לבית שלי.

אבל שומרת ממש ממש בסוד

שאת עדיפה חתולה מהפורום בוואלה (כינוי חדש שהימצאתי בעצמי) או: מאת: חושף האמת תאריך: 33.6.2002 שעה: 27:00 לפנות בוקר האמת צריכה לצאת לאור heleth, האם את עדיף החתול? האם את משתתפת בוואלה? האם מישהו בעמותות מקבל כספים? האמת חייבת להיחשף, אז שלא יעבדו עליכם

haleth

New member
נטע... הכל בסדר במוח שלך!

הלוואי על כולנו. "עדיפה" זה יופי - זה גם אחד מכינויי החיבה שלי, וגם תיאור מצב
...והנה נשאר לו רק החיוך....

lifegirl

New member
../images/Emo60.gif גם לי יש ברלה! ../images/Emo60.gif

טיול שנתי. אוהבת את המדבר, אוהבת את עין גדי. (הארגון לא מקבל ברלה וגם ים המלח לא... אבל זאת הפינה האופטימית...)
נגמרה השביתה!!! (של הטסטרים ומשרדי הרישוי, בורים שכמותכם!)
פגשתי השבוע מליון אנשים שאני אוהבת (או שהטרדתי אותם בטלפון)... וגם-
ון ו-
מוענקים לנטע, בשביל לעשות למה מצברוח טוב... איזה יופי, זה לא אופטופיק מוחלט, היא לא תוכל למחוק אותי... נטע מסכנה, אז אני מבקשת מכולם לשרשר לה חיבוקים... ושיהיה לכולנו ברלה
של שבוע!

rastotman

New member
השבלולים שלי

לחצי מהשיכבה שלי היו ימי הולדת השבוע
מיסתבר שאני יותר גדולה כימעט מכולם
סוף סוף חורף
קיבלתי ציונים מאוד סימפטיים בכל מיני דברים ולא היה אף בחן שהייתי אמורה להיכשל בו
זה כבר היום השלישי לשבוע הגמילה שלי מטלויזיה, ואני מיסתדרת בכלל לא רע (למרות שלא גיליתי עדיין מה אני אוהבת לעשות שהטלויזיה השכיחה ממני)
כימעט סיימתי את הספר שהזמנתי, ועוד מעט יגיעו עוד :)
.

greenit

New member
../images/Emo60.gif האמת היה לי שבוע לא רע בכלל

בשעה טובה התחלתי לסדר את החדר שלי
היה לי מצב רוח די טוב השבוע (בלי שום סיבה מיוחדת)
גיליתי שאבא שלי התחיל לגדל בגינה צנונית, כרובית, גזר, עגבנייה ועוד... (יהיה לי גן ירק משלי!!! *בתקווה שהשכנה שלי לא תהרוס לי אותו...* )
הקבוצה שלי שימחה אותי בזה שהיא סיימה הופעה מכובדת בליגת האלופות (טוב רק קבוצה אחת הקבוצה השניה היתה די מאכזבת אבל לא משנה...)
גילתי שאני יודעת להכין כל מיני דברים לאכול ואפילו הם יוצאים טעימים!!! גם אני כבר התחלתי לדאוג שאני אהיה לבן אדם שמח ומאושר (כמו בימים ההם) אפילו מישהי אמרה לי שאני נראת יותר שמחה מהפעם הקודמת שהיא ראתה אותי (הצילו!!! גילו אותי) אבל זה היה רק דבר זמני, אחר כך כבר שמעתי חדשות והכל נגמר. בסוף יהיה טוב מתישהו למישהו (נקווה שגם לנו) שבוע טוב ושקט לכולם ולכולן אני

שבלוליי האישיים

לא היה לי כח לפתוח את חלון האמוטיקנים,אז הנדסתי לי שבלולים מכוערים משלי...קבלו בהבנה,אנא. "=@ רשמו אותי בפינה האופטימית לסוף השבוע "=@ קיבלתי מאה בהסטוריה (מתעלפת....חוזרת להכרה) "=@ גיליתי שבן דוד שלי (טוב נו ,לא בדיוק בן דוד,אבל אין לי כח לחשוב איך הוא קשור לאמא שלי) צמחוני,וזה נתן לאמא שלי הרגשה שהיא לא לבד ושאני לא עד כדי כך הזוייה (יש!!!) "=@ העוף על שולחן ארוחת שבת בצהריים המשפחתית התחלף בדגים (צעד קטן לאבא המבשל,צעד גדול להחדרת הצמחונות) "=@ יש עכשיו שיר יפה של משינה בגלגלצ "=@ היה יומולדת 25 לדיסק "אדם בתוך עצמו" של שלום חנוך,והוקדשה לו שעה שלמה ברשת ג´ "=@ השפתיים שלי החלימו מהתייבשות וחזרו לצבען המקורי (סמינר של יומיים ייבש לי אותן עד לצבע אדום מזעזע) "=@ פגשתי ידיד מאד מאד מצחיק שלי יא,יש לי הרבה שבלולים! בברכת שבוע טוב טלטול

למעלה