היום יום שישי!

Neta558

New member
../images/Emo60.gif היום יום שישי! ../images/Emo60.gif

הפינה האופטימית לסוף השבוע!
מפגש פורום נוסף! איזה כיף לנו! ה
הזה נועד להזכיר לכם שמפגש פורום זה כיף, אז דיי לעשות בלגאן בגללו, ודי לויכוחים הנצחיים של ת"א-ירושלים... כל מי שלא יוכל להגיע (כשיהיה לנו סוף סוף תאריך ומקום מדויק), לא נורא... יהיו עוד מפגשים!
יהיו עוד מפגשים!
עוד מעט חנוכה - גם חופשה וגם חג! (מי שאין לו חופשה בחנוכה, שיתמקד בענין החג).
חגגנו יום הולדת לפורום. למעשה, החגיגות עדיין נמשכות, אתם מוזמנים להיות חגיגיים ולצרף
להודעות -)
בקרוב תעלה גלריה עם כל התמונות של חיות המחמד של כולם, יאי לנו!
המון מתכונים חדשים נוספו לפורום, שלא תגידו שאין לכם מה לאכול...
פינתו של אלון חזרה - הפינה הבין-תחומית.
נטע נוסעת לסמינר מגניב ותהנה ממש ממש! (ולכן גם אין לה זמן לקשר להודעות מהשבוע האחרון, אתם מוזמנים להשלים את החסר...) ומה ה
שלכם השבוע?

Gal-Mo0D

New member
היום יום ../images/Emo60.gif שישי !

הספקתי הרבה דברים שרציתי לעשות השבוע...
ראיתי ידידה שלי שלא ראיתי שנתיים וחצי (מארה"ב!)
אני מקבל מלגה (קטנה) לאוניברסיטה!

Veggie John

New member
לא הייתי בטוחה אם לציין את זה >

בבחילה או כאן, מאחר וזה עניין מעצבן, אבל עם סוף טוב.
אתמול בדוכן ניגש אלי ישיש והחל לתחקר אותנו למעשינו ולמטרתנו. מן הון להון נכנסנו לדיון על תעשיית הביצים שהפך לריב סוער (אני לא חסה על איש). הבחור פשוט סרב להכיר באמת! לאחר שמאסתי בעניין והתפרצתי בזעם, הוא לקח את מטלטליו והלך לו. בתוך חמש דקות הוא חזר ובפנים נכלמות אמר שפקחתי את עיניו, ושהוא מעוניין לוותר על רכיבים מהחי. כשהבעתי את שמחתי הוא ביקש את מס´ הפלאפון שלי שיוכל להודיע לי על התקדמותו. כמובן, שרונאל חושב שהוא בסך הכל רצה ל_____ אותי, אבל מה הוא יודע
סופ"ש נפלא שיהא לכם!

enbalush

New member
שיחקת אותה גברת ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

לשנות דעה לישיש שכבר מקובע בדעותיו והרגליו, זה הדבר הכי קשה שיש, הזזת הר...כל הכבוד!!!

עוד צמחונים

השבוע הפכתי שני אנשים לצמחונים, שבוע הבא יש עוד מישהו בתכנון, ויש לי גם אחד לשמור לחנוכה! יום אחד כולם יהיו צמחונים, מי שכבר צמחוני, לא חוזר בו (לא שאני פגשתי בכל אופן) אבל עם הזמן יש יותר ויותר צמחונים! וופי!

מצטער לבאס...

אבל כבר פגשתי צמחוני אחד שחזר בו... וכמה טבעונים שחזרו לצמחונות... (בפורום הזה אפילו יש לנו כמה סיפורים כאלו...)

vegan

New member
לצערי יש כאלה

לפעמים נראה לי שיש יותר צמחונים לשעבר מצמחונים כיום. המסקנה היא שצריך להשקיע מאמצי הסברה לא רק בצמחון אלא גם בשלמור על הצמחונים ככאלה. מסקר אישי ולאו דווקא מייצג, התרשמתי שרוב הצמחונים לשעבר עשו זאת בשל חשש בריאותי לא מוצדק. יש כאלה שעשו זאת עקב המלצה של רופא חסר ידע בתזונה ויש כאלה שהחליטו על דעת עצמם שבעיה רפואית כלשהי קשורה לצמחוניותם. בשני הדברים התוצאה נובעת מבורות ודעות קדומות לגבי תזונה נכונה בקרב האוכלוסיה. גם רופאים שרובם לא לומדים תזונה ולפעמים אפילו תזונאים, מושפעים מדעות קדומות אלה. לכן חשוב לשפר את המודעות לגבי תזונה נכונה, ייתרונות התזונה הצמחית ולעובדה שאין כל צורך במזון מהחי. חשוב גם לשמור, באופן אישי, על אורח חיים בריא כדי לתת דוגמה טובה לסובבים אתכם שממהרים לקשר כל מחלה עם צמחונותכם (אך לעולם לא יקשרו את בעיותיהם עם אכילת החיות).

אני לא חושב...

אני לא מכיר כל כך הרבה צמחונים לשעבר, במחשבה מהירה אני מכיר שני צמחונים לשעבר וכ-3 טבעונים שחזרו לצמחונות. לעומתם אני מכיר (לא אינטרנטית!) כמה עשרות צמחונים וטבעונים. ד"א - עוד בעיה שצריך לתת עליה את הדעת היא שמירה על טבעוניותן של טבעוניות בהריון ו\או מניקות וגידול ילדים כטבעוניים... אין מספיק רופאים ו\או תזונאים אשר יספקו מידע אמין בנוגע לדברים אלו ואם ברצוננו לא לאבד את הדור הבא של טבעונים כדאי לתת מידע מספק בנושאים הללו.

xenocide

New member
ה-../images/Emo60.gif שלי...

לראשונה אני יכולה להגיד שיש לי
!!!
-הבראתי ואני כבר לא חולה!! איזה כיף!
- גיליתי צימחונית נוספת בבית הספר.. אני כבר יודעת על כמה אבל יש איתם בעיות ("אני התחלתי מתוך אידיאולוגיה אבל נמאס לי להלחם בתחנות רוח-עכשיו אני לא אוכלת בשר רק כי זה מגעיל אותי!")
- יש מפגש!!! איזה כיף!!! אוהבת הדר

../images/Emo60.gif שלי...

המבחן בהיסטוריה הלך לי בצורה מפתיעה מאוד טוב - בניגוד לרוב הכיתה שלי ד"א...
המורה שלי להיסטוריה הביאה לי באמצע המבחן קריקטורה משעשעת בנושא צמחונות\טבעונות...
אני נפגש עם הדר היום אחרי פוול זמן שלא ראיתי אותה...
יש מפגש!
יש אוכל מצויין לקראת הסופ"ש
אפשר לישון!

../images/Emo60.gif אחד נוסף...

באיזה unseen שהיה לי באנגלית (תראו מה זה, אלון מגיע לבית ספר ופתאום יש לו סיפורים משם....) היום המורה הצמחונית המגניבה שלי לאנגלית (שאני עובד על לטבען אותה...) נתנה unseen שעסק בתזונה מזרחית (במובן המזרח רחוק של המילה) לעומת תזונה מערבית, ודיבר על היתרונות של אכילת מזונות לא מעובדים והשגת חלבון מצמחים ולא חלבון מן החי ועד כמה שמזונות מן הצומח הם העשירים ביותר באנרגיה בשיקלול של כמות השטח שמוציאים לגדל אותם...

xenocide

New member
חמווווווודדדדדדדד!

זה ה-
הכי גדול שלי היום!!! ובאמת עבר פווול זמן..

EaTit442

New member
ה../images/Emo60.gif שלי!

שבוע די מאוזן כימית עבר על כוחותינו, מה שכבר דורש
שמחה ראשון, חוץ מזה, מצאתי טאקי במחיר מבצע השבוע (כן, 558!, טאקי! ובמבצע חסר תקדים!), מה ששוב קורא ל
. ה
השלישי מוקדש לחג החנוכה הקרב ובא, מה שאומר המון נרות, סופגניות טבעוניות ולא מעובדות וסביבון שהאמא קנתה לעוללים ומצא את מקומו בחדר שלי. למהדרין, בעוד למעלה מחודש בא קריסטמס, הוציאו את האשוחים. אחרון חביב הוא
ההריון המשפחתי שמגיע בשבוע זה לחודש החמישי, תכף עוללית חדשה, רעיונות לשמות מישהו? זהו, נדמה לי מועדים לשמחה -יעל- (שתוהה איך אוכלים פ´גויה??)

חדף

New member
הצעה קטנה

אולי לא כדאי לפרסם את "בחילת השבוע" ו"הפינה האופטימית" באותו יום? זה קצת מפריע לאופטימיות... בעיקר לאור הבחילה של היום, שהייתה מבחילה במיוחד לטעמי. בכל מקרה, גם לי יש היום
: ייתכן שאחרי שבועות ארוכים שכמעט לא הייתי פה, יהיה לי סוף סוף חיבור נורמלי לאינטרנט באמצע השבוע, ואני אחזור לבקר פה לעתים קרובות יותר... ועכשיו אני נזכר ב
נוסף: לא מזמן גיליתי שהשותף שלי במעונות אמנם לא צמחוני, אבל לא אוכל כבד אווז - בשבילי, שבמהלך חיי לא ראיתי כמעט אף צמחוני מחוץ לאינטרנט, זה היה גילוי מרגש במיוחד

למעלה