היום יום שישי!

Neta558

New member
../images/Emo60.gif היום יום שישי! ../images/Emo60.gif

הפינה האופטימית לסוף השבוע.
חורף, למי שאוהב רטוב וקר באף (מוזרים!). כלומר-מפלס הכנרת עלה, הידד לנו
צוריאל מוציאים מוצרים טבעונים חדשים!
נפתחת קבוצת נוער לזכויות בעלי חיים בירושלים! העולם כולו מתרגש (בוכה מהתרגשות
)
יש לנו המווון מתכונים חדשים וחמים לחורף!
יש לי גם הרבה
השבוע..אבל אני אפרט בהודעה אחרת כדי להשאיר את זאת אופטימית... ומה ה
שלכם?

Neta558

New member
המון ../images/Emo128.gif ../images/Emo60.gif השבוע..../images/Emo10.gif

היה שבוע דיי נוראי, הנה מבחר מה
שהיו:
פינת "היום יום שישי" של שבוע שעבר עדיין בעמוד הזה! זה אומר שבקושי כתבו כאן השבוע, ובאופן כללי היה שבוע דיי יבש בפורום...
בחוץ, לעומת זאת, היה רטוב לגמרי, וזה הרס לי את כל התכניות שהיו לי השבוע. היו 5 אירועים שממש רציתי ללכת אליהם ונאלצתי לוותר על כולם!
אני עדיין חולה. נזלת זה איכסה פיכסה!
אף אחד לא משתתף בתחרות השבוע.
מסתבר שאנשים לא מכירים את תכנית הרדיו של יום שבת. אבל זה מזכיר לי
- שבוע פירגון לליזי!
אין יותר אי אר בימי שישי בלילה!
זהו, היה שבוע על הפנים... בההה נטע (שבוע טוב זו לא ברכה, זו משאלה!)

BLecker

New member
שבלולים לבנים...

שוף עפים לאור, כמו חשופיות הן נמרחות על השמשה של המכונית
מטר)
גילתי היום שמוכרים בוטנים אמריקאים ב2.70 10 מטר מהבית שלי לעומת 4 שקל במכונה בבית מד"א בחיפה
ביום ראשון(או שני לא זוכר) אני אהיה בפורום שבוע
(שיירת השבלושים השבועית)
מפלס הכינרת עלה (8 ס"מ) אבל זה כלום!(צריך עוד 5.5

../images/Emo60.gif

אתמול הפכתי צמחונית לטבעונית!
אחת משתי החתולות שלי הרגו עכבר, פתחתי חקירה בנושא.

xenocide

New member
אז תורי?

לי לעומת כולם היה שבוע נפלא!
החבר היה אצלי הרבה הרבה הרבה ולראשונה מזה המון זמן אמא גם אוהבת את מי שאני יוצאת איתו! (וגם יודעת עליו!)
הבחור רוצה להיות צמחוני..!! (אני לא לוקחת קרדיט-הוא רצה גם לפני שהכיר אותי.) לרצות זה צעד אחד.. עכשיו לאט לאט אני עוזרת לו להתקדם עוד צעד!
דיברתי השבוע עם הרבה אנשים שאני אוהבת! והנה באים גם החברים הלא טובים
לא דיברתי עם כל האנשים שאני אוהבת (אהמ אהמ אלון...-מה קרה לפלאפון שלך
)
אני לא ישנה ואני עייפה מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד
המורה להבעה.. (ראו את אחת ההודעות הקודמות שלי) והיום יש
מיוחד! החבר בא לשישי שבת והאח בבית וצחוקים!!! אז זהו, אני מקווה שבשבוע הבא יהיה לי יותר זמן לכתוב. השבוע לא כתבתי הרבה וזה היה ממש ממש חסר לי! אוהבת הדר (תראו מה קרה לי! התאהבתי והפכתי לשיו כזה!)

dylan

New member
עדיין יום שישי...

פעם שלישית ברציםות (ובכלל) בשרשור השבלולים..
השבוע שמעתי ש.. הרובוטריקים חוזרים! והפכתי למאושר באדם לכמה זמן, עד שחזרתי למציאות שלהם
...
או
מחר אני אדע (בסביבות 18:00 אני מניח) אם אני מתחתן עם עדיפו או נשאר בודד עד סוף חיי (או חייו של בעלה מנחה תכנית הרדיו המובילה והיחידה שעוסקת בזכויות בע"ח...)
המשיך לרדת גגגגגשששששששששםםםםםםםםם.

SMOLANIT1

New member
../images/Emo60.gif

צבעתי את השיער לאדום!
אמא שלי התחילה לבשל אוכל צמחוני למרות שאני הצמחונית היחידה בבית..

לפני דקות ספורות תם לו יום שישי...

ובאיחור קל אני גאה
להוסיף את עדר שבלוליי לשרשור הנהדר הזה. על מנת לסיים את ההודעה עם טעם טוב בפה (הממ...), אפתח באירועים הפחות-מזהירים שהתרחשו השבוע. שבתי אמש משבוע שכבתי שכלל סמינר בנושא מעורבות חברתית וטיולשנתי. היה ממש מהנה. הכינו את עצמכם לכך שרוב השבלולים וגם האיקסשבלולאיקסים יקשרו בדרך כלשהי לאותם אירועים:
חטפתי ציפורן חודרנית. אאוץ´!!!!!!!!!
גיליתי שלא העברתי מהמחשב הישן למחשב החדש את התיקיה שבה נמצאים כל הדברים שכתבתי במחצית השנה האחרונה. בעעעעעעעעע!!!
בוטל הצומת של נוער מרצ שהייתי אמור להגיע אליי היום, דווקא עקב גורם תמים ואף חיובי בהחלט - הגשם (ראי שבלול נפרד). ולאחר שסיימתי בחלק המגעיל של ההודעה, הרי השבלולים המרובים שצברתי השבוע. להנאתכם!!
בעקבות הסמינר יזמה השכבה שלי פעולה ישירה נגד סחר בנשים, פרויקט חונכות עם ילדים ועוד מספר פעילויות מרנינות ובלתי-אופייניות.
עישנתי לראשונה גראס בסמינר!!! והיה ממש טוב.
הטיול השנתי להרי אילת היה רצוף נופים מדבריים מהממים והווי שכבתי מבדח. ישנו באוהלים והיה קרררר, היה גם המון מין, אבל כמובן שאני לרגע לא חשבתי על בגידה בגל.
היה אוכל טבעוני מעולה בטיול! בישלו לנו קדרות עם ירקות שונים, והיה ממש טעים - הייתה קדרת חצילים עם גזר, קדרת בטטות (המוצלחת מכולן) וקדרת תפוחי-אדמה. יאמממממממממ!!!
מצאתי סופסוף משחה שמסוגלת לנצח את היובש המזוויע ששורץ על פניי לאחרונה. משעשע לחשוב שיעודה המקורי הוא טיפול ביובש הנוצר על תחת של תינוק...
לאמא שלי מלאו 51 שנים! אחותי קישטה את הבית והאווירה חגיגית שכזו.
רכשתי (בזול!) זוג נעלי אולסטאר חדשות בירוק כהה ויפהפה.
המחשב החדש שלי הפסיק לעשות בעיות! סופסוף גיליתי עד כמה הוא מהיר כפי שהבטיחו לי.
ירד קצת גשם השבוע... וגשם זה ה-דבר!!!
שלכן/ם, מאור (גשם, אולסטאר ושאר שבלולים עדיפים על בניינים גבוהים שנופלים)

dylan

New member
חטפת ציפורן חודרנית?

מה אתה רוצה? כסף? מטוס פרטי שיחכה לך בנתב"ג? לשחרר אסירים? רק תגיד, נשתדל להשיג לך. אבל בבקשה, בבקשה אל תפגע בה..

מאור, מונוגמיה???!../images/Emo2.gif

עלייך אני לא מאמינה! נו טוב, אני מניחה שאני אסלח לך אם גל ייתן לך אישור מיוחד לבגוד בו רק איתי. please!!!

../images/Emo60.gif

היתה פגישת פעילים מצויינת. רותי החליטה שהיום נבשל, ולכן עשינו אוכל הודי טבעוני וטעים. אחר כך ישבנו ותיכננו תוכניות, בין השאר סניף, פליירים לבתי ספר, חדרים להרצאות, הקרנות סרטי וידאו... רוב הפנטזיות שלנו
ראו
קודם - מגיע לו עוד
!
זוכרים את המורה-סטודנטית שנתתי לה חומר הסברה? העברתי עוד חומר לעוד מורה (הפעם זכר), והוא כנראה נרשם לאגודה הישראלית...
בא אלינו מישהו מגעיל שעשה פרסומת ל"מעריב לנוער". יש שם מדור "עצה אישית" המייעץ לנשים צעירות כיצד לנהוג עם תחבושותיהן וכו´, והמייעצת תמיד מוצאת דרך להמליץ על התאגיד האהוב עלינו, הלא הוא P&G (פרוקטר אנד גמבל). אמרתי לבנאדם המעצבן שזה מה שקורה ושהם עושים ניסויים על בעלי חיים. הוא אמר "את עם הניסויים האלה שלך... מה זה חשוב???" ו... להפעתי הרבה נשמעה צעקה רועמת מהעבר השני של הכתה: "זה כן חשוב!"
דוד שלי הגיע אליי לביקור והביא איתו את התוכנה המפורסמת לגרפיקה, ה Photoshop ! וכך עיצבתי כמה דברים
חורף, קר, ולא חם. זה שלא חם זה מחפה על הגשם האדיר. ראו את ה
הבא.
היתה (היתה) סתימה בניקוז המים ברחוב שלי, וביום רביעי מפלס המים שם, במקומות הגבוהים, הגיע ל... 50 ס"מ! היה כיף
!
חתולים, חתולים! (הם יתפסו מעתה מקום קבוע בפינת השבלול-חתול. כל פעם!)

rastotman

New member
קררר לי

ואני מקווה שזה לא ישכיח ממני שבלולונים
אני הולכת לארגן את השוק חופשישי הראשון בחיפה (הרעיון זקוק לשם חדש, בעיקר אם זה יהייה ביום שבת). והנה עוד
שבלול בשביל האופטימיות. לילך הייתה מאוד נילהבת בקשר לרעיון הזה
(סוף סוף, אחרי המון חוסר נילהבות, אבל אני אוותר על האנ שבלול כדי לא להעכיר על שבוע יפה). רייצ´ל טוענת שיש לנו אולם שאנחנו יכולים להישתמש בו לשוק הזה שזה בהחלט חיובי
. ועוד
תנועתי, מחנות העולים נוסעים איתנו באותה מישלחת לפולין. עוד שבלולים, היה יום הורים מתישהו, ממוצע שמונים נקודה המון חמישיות (או לפי החישוב העילג של בית ספר, 77 עם סטיית תקן 5), אז
. היה מאוד נחמד אצל אפרת
, יום ראשון היה יום משעשע למדי למרות שחזרתי עם סימנים כחולים שעדיין מכאיבים לי
, מחר לא מציירים יותר באומנות את אותו טבע דומם מלפני שבועיים
וזהו. אנ שבלול תקבל אמא של ענת על זה שהיא לא נותנת לה לצאת מהבית החודש. בהחלט אנ שבלול
.

rastotman

New member
ובפינת ה-מה לעזאזל?

קיבלתי מישראכראט היתנצלות על משהו שלא ידעתי שהם עשו לי יחד עם ארוחה חינם במקדונלדס, אבא שלי אמר לי לתת את זה לאופק כי זה בחינם ואני צעקתי שזה שהוא לא משלם על זה כסף לא אומר שזה בחינם. בכל מיקרה משעשע משהו לקבל בדואר ארוחה חינם במקדונלדס
.

חדף

New member
ועוד באותה פינה

רוב מבין המצביעים פה (בבחירות) יצביעו בעיקר לפי זכויות בע"ח? לא הגזמתם קצת? מה קרה לזכויות אדם, פערים חברתיים, שחיתות, וגם איזו מלחמה קטנה שבמקרה מתנהלת פה? ועוד משהו - זה רק אני או ששירשור יום שישי הולך ונהייה מוזר יותר כל שבוע?

f rat1

New member
אמנם כבר לא יום שישי, אבל...

הייתי כל הסופ"ש בצבא, אז לא היתה לי הזדמנות לכתוב.
זה השבלול הראשון בחיי!!!
בכל שבת בצבא אנחנו עושים "ארוחת שבת". כל אחד מכין אוכל בבית ומביא אותו לבסיס, ובשבת בצהריים עושים ארוחה ע-נ-ק-י-ת! בד"כ יש מספר מנות מצומצם שאני יכולה לאכול ממנו (רב המאכלים כוללים שמנת, גבינה ועוגות שוקולד מדהימות
גם הפעם זה פחות או יותר מה שקרה, אבל - אחד החברים שלי טרח והכין פשטידת פטריות מעולה, עם שמנת צמחית - במיוחד בשבילי! (איזה מותק...)
אוריארד - סוף סוף יצא לנו להיפגש...

למעלה