התפקדות ספטמבר?

../images/Emo60.gifהתפקדות ספטמבר?

כי לא עשינו מלא זמן
שם: גיל: איזור: משהו שלמדת החודש: תכניות לחודש הקרוב? מסר לאומה: תמונת החודש-

Ayelet 363

New member
מתפקדת

שם: איילת. גיל: עוד שבוע 19. איזור: חיפה. משהו שלמדת החודש: יש, אבל כרגע אני לא זוכרת.
תכניות לחודש הקרוב? למצוא איך לחגוג את יום ההולדת. יש רעיונות? תודה רבה מראש!
מסר לאומה: Somthings I cannot change, but till I'll try I'll never know. תמונת החודש- אין.

מזל טוב :)

מתי בדיוק? אממ את יכולה נניח לעשות יום כיף עם כמה חברות- קניון, ספא, סרט, ארוחה, מה שבא לך ואת אוהבת לעשות :)

Ayelet 363

New member
תודה רבה!../images/Emo13.gif

גם על המזל טוב וגם על העצות.
זה ב-17.9 מה שגם אומר יום שבת וזה דיי מגביל. אבל לא נורא.
בעיקרון החלטתי לנסות למצוא סרט שבא לי לראות (למרות שכרגע לא נראה שיהיה) או לצאת לבית קפה עם אחותי (זה גם יום ההולדת שלה... ובכלל, כשאני יוצאת זה תמיד איתה) וחברות.

noam239

New member
מתפקדת../images/Emo140.gif

שם: נעם גיל: 23 איזור: ת"א משהו שלמדת החודש: לא להתרגש מי דבריםמסויימים פשוט להבליג תכניות לחודש הקרוב: לימודים לימודים.. מסר לאומה: impossible is nothing תמונת החודש: אין כרגע

Orush the Best

New member
../images/Emo109.gifגמאני :)

שם: אור גיל: 17 איזור: ראשלצ משהו שלמדת החודש: דברים חדשים במת' ?
תכניות לחודש הקרוב? בצפר, אולי חול בסוף החודש :) מסר לאומה: מנסה לשנן את זה ולהפנים - Good things come when you least expect them תמונת החודש- אין

jasika siton

New member
באיחור..

שם: ג'סיקה גיל: 18 איזור: מרכז משהו שלמדת החודש: שאלוהים לפעמים נותן חיים.. אבל תמיד הוא לוקח אותם בסופו של דבר. תכניות לחודש הקרוב? אממ.. יומולדת ?! ולראות יומני הערפד ו..עוד יומני הערפד! סופסופ! מסר לאומה: אממ.. תמונת החודש- רודוס פשוט מדהימה! המלון שלי..

למעלה