התקדמתי....

PeehD

New member
../images/Emo60.gifהתקדמתי....

עוד לא עבר שבוע מאז פטירת המנחה שלי והאשמה על כך שלא הספקתי להציג לו שום דבר עבדה שעות נוספות, תרתי משמע... מיום חמישי, שהוא נפטר, עד אתמול אחה"צ ישבתי וישבתי וישבתי וישבתי וסיימתי את הדרפט של המאמר הראשון מבין השלושה שאני אמור לפרסם. יצא 10,000, באנגלית! החלק הנחמד הוא שהיתה לי אתמול שיחת טלפון עם מישהי כדי לבדוק אם תהיה מוכנה להכנס לתפקיד המנחה, לא רק שהיא הסכימה לבדוק איתי את האפשרות, היא בקשה לקרוא את הדרפט, אפילו שהזהרתי שעוד לא עשיתי בדיקת אנגלית! נחמד מצידה, לא? בלי לדבר איתי כבר להשקיע בי כל כך הרבה? ועכשיו, לשנס מקלדת ולהתחיל את הדרפט של המאמר השני!

rony219

New member
קטע...

קטע לראות אותך פה (אם אתה מי שאני חושבת שאתה..) הייתי בפורום הזה שנים (בצורתו כקומונה) ואיכשהו עם המעבר לפורום, עברתי למחוזות אחרים... בהצלחה! R

PeehD

New member
מה זאת אומרת?

מז זאת אומרת "אם אתה מי שאני חושבת שאתה"? כמה דוקטורנטים את מכירה שנפטר להם מנחה לפני שבוע??? ברור שזה אני ולהזכירך, אני הייתי לפנייך ב"איזה קטע לראות אותך כאן בפורום".... ותודה על האיחולים, נתראה בפגישה בשבוע הבא אבישי

rony219

New member
הא?

אני יודעת... אולי היו לו עוד סטו'...? ומה? מתי אמרת לי "איזה קטע וכו'.."? לא מצלצל לי מוכר
ואכן נתראה. אם אני לא אטבע בים העבודה עד אז (לו היה לי ציוד צלילה מתאים אז לא היתה בעיה, אבל לטבוע ככה זה לא נעים..) R

tulkin

New member
כל הכבוד ובהצלחה

הספק מרשים מאד. ובהצלחה עם המנחה החדשה.

למעלה