זוכרות את הנעל המלובדת שלי?

איולי

New member
../images/Emo60.gifזוכרות את הנעל המלובדת שלי?

זו שליבדתי על נעל קיימת... בצמר מרינו בלבד בינתיים הכנתי לה בת זוג והן משמשות אותי יופי בבית הן נעימות נוחות ובמזגן הן אחלה אבל!!!! החלו לצוץ להם דיבלולים קטנים בכל מקום של חוץ הנעל! וזה מ ע צ ב ן !!!! למה זה קורה? האם בגלל שלא ליבדתי מספיק? האם זה טבעו של הצמר הזה? או האם סיבה אחרת שסמוייה לי? הלו, מה קורה פה?

אור224

New member
היי איולי --מצרפת לך קישור

לתשובה שענתה כאן אירית לגבי הבעיה הזאת.

איולי

New member
אור תודה! אבל מה הפיתרון?

המרינו הכי נעים, וזה מאוד חשוב לי שיהיה נעים גם מבחוץ

אור224

New member
../images/Emo124.gifבואי נקרא לאירית-איריתתתתת

נמתין למומחית.

איולי

New member
אכן כך, קול קורא לאיריתתתת!! ועוד ש

שאלה לאירית! אירית! אירית! מאיזה צמר עשויים הדברים המקסימים האלה?

efratcn

New member
לי יש פתרון../images/Emo9.gif

תעשי את הבפנוכו רק במרינו ואת הבחוץ בשטלנד... ככה יהיה לך נעים בפנים ועמיד בחוץ.

איולי. את לא מכירה את זה שקונים

סוודר מתחילים ללבוש אותו והוא מוציא שיער כל הזמן. צמר מרינו הוא מאד רך וכל חיכוך הופך את השיער לדבלולים. יש צמרים שמאבדים שיער עם הזמן ויש כאלה שפחות. הנעליים בצילומים פשוט לא ננעלו עדיין ואז זה נראה מושלם. לי יש נעליים שהלכתי איתם כל החורף מצמר ברגשף ולא הוציאו אפילו לא דבלול אחד. גם רמת הכיווץ משפיעה ובמקרה שלך ליבדת על נעל בדיוק במידה שרצית או מעט גדול יותר והכיווץ היה קטן וזה בטוח עוד גורם לדבלולים. בכל מקרה מה שיכול לעזור כרגע זה מידי פעם לקחת סכין גילוח ולגלח את כל פני השטח. אל תצחקי. זה עובד. בדוק.

איולי

New member
אירית, תודה!../images/Emo24.gifצמר ברגשף?

נשמע כמו שם של כישוף או משהו כזה איך הוא נראה? ובעיקר איך הוא מרגיש? בגלל שליבדתי על נעל במידה שלי היא יצאה גדולה יותר ואז כיווצתי אותה במייבש...(לא לצחוק) מבפנים היא נשארת חלקה ויפה... זה ממש מבאס אותי הדיבלולים האלה איך בתמונות שצירפתי של עבודות אחרות אין דיבלולים? כי הן חדשות? או שהן מצמר אחר?לאו דווקא הנעליים ושוב, מה זה הצמר הזה שנלקח מספר הכשפים של אירית? הברגנשף הזה נשמע כמו ינשוף שאכל בורגר.. מה, ככה גם יהיה עם כל עבודה עם מרינו? כמה שאלות במכה אני ממש מכה..

איולי

New member
אירית תודה! ואיך מרגיש צמר כבשת

ההרים? הוא נעים? רך? או יותר כמו השטלנד? מלבדים אותו על המרינו? הוא קיים בארץ? אוף, כמה שאלות

קיים בטח שקיים. ויש עוד סוגים

כמו ה-alpen וסוגים בצבעים טבעיים כמו הגוטלנד ובקרוב יהיו עוד הרבה. איך זה מרגיש - יותר גס ופחות חלק מהמרינו בד"כ מגיע במשטחים ולא בסרט.

Sימה

New member
ראיתי את הצנחנים מגלחים את הכובע

שלהם עם סכין גילוח - הרי ידוע שהכובע עשוי לבד. עכשיו אחרי שנים - מתבהרת לי התמונה והצורך.

למעלה