חידוןן

ShaDoW GiRl

New member
../images/Emo60.gif חידוןן ../images/Emo60.gif

אוקיי אנשים חדשים פורום חדש ה-כ-ל חדש! אז הנה חידון מפורום פינק ועוד מללאא פורומים.. עם שיפוץ קל
בני כמה ומאיפה?
סרט אהוב:
סרט אימה הגדול מכל הזמנים:
מה אתם לובשים כרגע?
באיזה צבע הגרב שאתם לובשים כרגע?
מה צבע התחתונים שלכם?
איזה סדרה אתם הכי הרבה אוהבים?
מה הסרט האחרון שראיתם?
מה הסרט שאתם הכי אוהבים?
מה הספר האחרון שקראתם?
איזה שיר אתם הכי הרבה אוהבים?
מה הדבר האחרון שאכלתם?
מה הדבר הראשון שעליו אתם חושבים בבוקר?
האם אתם מאוהבים במישהו כרגע?
האם היתה לכם פעם חיית מחמד?
מה אתם אוהבים לעשות בזמנכם הפנוי?
לבנים-מהו הקונדום החלומי שלכם? לבנות-מתי היתה הפעם האחרונה שבה קיבלתן מחזור?
האם אתם בתולים?
באיזו תדירות אתם מאוננים?
מתי היתה הפעם האחרונה שצעקתם?
מתי היתה הפעם שצחקתם מכל הלב?
מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם?
אתם והכוכב האהוב עליכם באי בודד, מה הייתם עושים ומי זה?
אם הייתם יכולים לשנות אצלכם משהו, מה זה היה?
האם אתם חושבים באתם בוגרים יחסית לגילכם?
האם אתם מבינים בכלכלה ובפוליטיקה?
מה צבע העיניים שלכם?
האם אתם פוחדים מהמלחמה שתבוא?
מהי הארץ החלומית שלכם?
את מי הייתם רוצים לפגוש?
אם הייתם יכולים לשנות את העבר, את מה הייתם משנים?

Run Like Hell

New member
היי, אני חדשה. ../images/Emo9.gif

בני כמה ומאיפה? 12 וחצי מרמה"ש.
סרט אהוב: התלבטות קשה... "מגרש השדים".
סרט אימה הגדול מכל הזמנים: כל סדרת "סיוט ברחוב אלם", אני חושבת...
מה אתם לובשים כרגע? חולצה שחורה של System Of A Down ובאגי ג'ינה.
באיזה צבע הגרב שאתם לובשים כרגע? בלי גרביים חחח.
מה צבע התחתונים שלכם?
איזה סדרה אתם הכי הרבה אוהבים? "מופע שנות ה-70", "משפחת אוסבורן".
מה הסרט האחרון שראיתם? "אמריקן פסיכו 2000".
מה הספר האחרון שקראתם?
איזה שיר אתם הכי הרבה אוהבים? Kittie - What I always wanted
מה הדבר האחרון שאכלתם? ענבים.
מה הדבר הראשון שעליו אתם חושבים בבוקר? "מה השעה?"
האם אתם מאוהבים במישהו כרגע? תמיד.
האם הייתה לכם פעם חיית מחמד? כן, מלא...
מה אתם אוהבים לעשות בזמנכם הפנוי? לשמוע מוזיקה, לצאת, לראות סרטים, לנגן, לנסוע על סקייט וכד'...
לבנות - מתי היתה הפע האחרונה שבה קיבלתן מחזור? כאילו שזה מעניין...
האם אתם בתולים? מן הסתם, כן.
באיזו תדירות אתם מאוננים? וואי, רוצים גם לבוא לראות אותי?! <<או שלא>>
מתי היתה הפעם האחרונה שצעקתם? אממ לא מזמן.
מתי היתה הפעם האחרונה שצחקתם מכל הלב? איך אפשר לצחוק מכל הלב?! איזה ביטוי אידיוטי...
מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם? עכשיו.
אתם והכוכב האהוב עליכם באי בודד, מה הייתם עושים ומי זה? אממ נגיד שג'ואי ג'ורדיסון (המתופף של סליפנוט). נראה כבר.
אם הייתם יכולים לשנות אצלכם משהו, מה זה היה? שאני לוקחת כל דבר ללב, אני חושבת.
האם אתם חושבים שאתם בוגרים יחסית לגילכם? נראה לי...
האם אתם מבינים בכלכלה ובפוליטיקה? זה הדבר האחרון שמטריד אותי בחיים.
מה צבע העיניים שלכם? חום.
האם אתם פוחדים מהמלחמה שתבוא?
מהי הארץ החלומית שלכם? עזה.
את מי הייתם רוצים לפגוש? מרילין מנסון, אולי.
אם הייתם יכולים לשנות את העבר, מה הייתם משנים? חחח איזו שאלה מופלצת... אממ אוקיי אז אני שירה, וזהו.

babydoll

New member
../images/Emo41.gifאני../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

14 ו-10 חודשים (עוד יומיים...אחחחם)
מברקן
תלוי רק בך
ג'יפרס קריפס, אני יודע\עדיין יודע מה עשית בקיץ האחרון
מכנס אפור גזור עד למתחת לברך עם פסים אדומים בצד, גופיה אדומה
אני בלי גרביים
לבן עם ציור כתום של חתול עם עניים תכלת...גרררר...
אממ...המורדים וקטנטנות ז"ל, לא פינת אור...לא!
הנשיא מאוהב...ביס 1 אתמול בלילה...
לא שאלתם כבק?! לוחשוב...תלוי רק בך...
יומני ערפדים...סדרה מדהימה...1,2 ו-3...תקראו...
כרגע?! אממ...שייפ אוף מיי הארט, כרייזי משו של ביונסה וההוא...
פירה ונקניקיות...מממ...יאמי....
אם יש לי שיחות שלא נענו בפלאפון
, מה יש לאכול...
מאוהבים?! אוח...כן....מאוווווווווד!
אממ...כן חתול
...ותוכי...
אבל עכשיו ישמ את בולי...מיי דוג!
לאכול...ולדבר בפלאפון...
מחזור
לפני חודש....זה נורא חשוב?!
בטח!
מה בוער?!|אש|
נממ...בתדירות אפסית?!
אני לא מאוננת! אם אתם לא רוצים...אל תאמינו!!!
אממ...היום על חברה שלי...מה?! היא עיצבנה...
לפני יומיים...כשפירקנו כזאת בובה מעפנה...
ואי זה היה קורע...
אתמול...חברה שלי...הייתה זונה אליי...
אממ...יש קטעים שאני בוגרת
אבל יש גם ת'קטעים שאני מתנהגת בצורה הכי תינוקית בעולם...
מממממה?! לא...אין לי שמץ....ודוגרי...לא מעניין אותי!
חום כהה נוטה לשחור
איזה מלחמה?! לא תיהיה כזאת!
נממ...ת'אמת?! הארץ!
נממ...מיי לאב....מיי כוסון!!!!!
|
גגגגגגגגגר!!!!!!!
את הרגע שלא מתתי בטיול בכיתה ו'...חבל...
דווקא רציתי למות...אבל הצילו אותי...זונות!
זהו!

LimiMimi

New member
תשובות

בני כמה ומאיפה? עוד מעט 14 מכ"ס סרט אהוב: מולאן רוז' [אנלא ילדה שמתרגשת מסרטים ואשכרה בכיתי בו..] סרט אימה הגדול מכל הזמנים: יש כמה. מה אתם לובשים כרגע? חרמניזם! גופיה שחורה, מכנס באגיז צבאי [כחול] שחור ואולסטאר שחורות. באיזה צבע הגרב שאתם לובשים כרגע? שחורות! מה צבע התחתונים שלכם? כתומות. לא מתאימה ? וואפס. איזה סדרה אתם הכי הרבה אוהבים? הכי הרבה אוהבים, טחח.. יש כמה. מה הסרט האחרון שראיתם? נירלי הניצוץ. מה הסרט שאתם הכי אוהבים? טוב שלא שאלתם כבר
מה הספר האחרון שקראתם? "אני כריסטיאנה פ." הכי מומלץ שבעולם.
איזה שיר אתם הכי הרבה אוהבים? מה זה הכי הרבה?! אוהבים וזהו.. ולא יודעת. יש המון. קררע. מה הדבר האחרון שאכלתם? פרוזן יוגורט ב'דלי קרים'. מה הדבר הראשון שעליו אתם חושבים בבוקר? כל בוקר זה משתנה. האם אתם מאוהבים במישהו כרגע? תודה לאל לא. האם היתה לכם פעם חיית מחמד? דגים, תוכי וכאלה.. מה אתם אוהבים לעשות בזמנכם הפנוי? TOO MUCH. לבנים-מהו הקונדום החלומי שלכם? LOL. לבנות-מתי היתה הפעם האחרונה שבה קיבלתן מחזור? מה זה אמור להביע?! הפעם האחרונה שקיבלתי מחזור הייתה לפני שבוע וכמה.. ב19. האם אתם בתולים? כה. באיזו תדירות אתם מאוננים? הלו?! מתי היתה הפעם האחרונה שצעקתם? במח"ץ.. איזה צעקות.. ואי לי. מתי היתה הפעם שצחקתם מכל הלב? גם במח"ץ נירלי. או אפילו היום אחרי שלחשתי "הנה עידן רייכל!" והוא דפק חיוך של מבוכה.. פאק. חחח. מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם? מח"ץ.. אתם והכוכב האהוב עליכם באי בודד, מה הייתם עושים ומי זה? אין מישהו כזה ומה כבר נשאר לעשות?
אם הייתם יכולים לשנות אצלכם משהו, מה זה היה? הרבה. ותמיד אפשר. האם אתם חושבים באתם בוגרים יחסית לגילכם? אני בסדר. האם אתם מבינים בכלכלה ובפוליטיקה? ממש אבל ממש לא. מה צבע העיניים שלכם? מה לעזאזל הקשר לכל השאלות.. נו טוב, חום-בהיר כזה. האם אתם פוחדים מהמלחמה שתבוא? תבוא כזאת? לא מפחדת מזה בכלל. מהי הארץ החלומית שלכם? ישראל?
את מי הייתם רוצים לפגוש? שרה מישל גלר. אם הייתם יכולים לשנות את העבר, את מה הייתם משנים? כלום.

<<<me>>>

בני כמה ומאיפה? בת 13 וחצי מישוב ליד נתניה סרט אהוב: אמממממממ... אין אחד כרגע.. אני נחשבת "חולת סרטים" אז אין אחד.. סרט אימה הגדול מכל הזמנים: פולטרגייסט.. לדעתי. מה אתם לובשים כרגע? פיג'מה באיזה צבע הגרב שאתם לובשים כרגע? לא לובשת מה צבע התחתונים שלכם? לבן איזה סדרה אתם הכי הרבה אוהבים? שנות ה-70, מכורה לדוסון קריק, אבא חורג אמא חורגת, ועוד הרבהההה... מה הסרט האחרון שראיתם? "שיער" מה הספר האחרון שקראתם? אני?! ספר..!? אני מכורה למאגזינים.. איזה שיר אתם הכי הרבה אוהבים? כל השירים של דה קולינג, רד הוט צ'ילי פפרס, ואירוסמית'.... אההההה כן, גם של כריסטינה אגילרה, ומישל בראנץ'.. מה הדבר האחרון שאכלתם? גלידה מה הדבר הראשון שעליו אתם חושבים בבוקר? מי קם בבוקר, צהריים.. האם אתם מאוהבים במישהו כרגע? לצערי (בינתיים), כן.. האם היתה לכם פעם חיית מחמד? כן.. כלבה, 2 תוכים, 2 אפרוחים.. כולם הלכו.. מה אתם אוהבים לעשות בזמנכם הפנוי? לראות טלוויזיה, ולשמוע מוזיקה. לבנים-מהו הקונדום החלומי שלכם? לבנות-מתי היתה הפעם האחרונה שבה קיבלתן מחזור? אמממ מישו רוצה לדעת!? האם אתם בתולים? אני בת 13 וחצי! מה אתם חושבים?! בטח שאני בתולה. באיזו תדירות אתם מאוננים? סליחה?! מתי היתה הפעם האחרונה שצעקתם? לפני שנייה מתי היתה הפעם שצחקתם מכל הלב? היום לפני שעה.. מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם? זה קורה כל יום.. אתם והכוכב האהוב עליכם באי בודד, מה הייתם עושים ומי זה? צינזורה.. חח סתם.. אמממ נראה לי.. עם צ'אד מריי?! או ג'וש הארטנט?! יש הרבה.. אם הייתם יכולים לשנות אצלכם משהו, מה זה היה? אמממ.. אין משהו אחד.. האם אתם חושבים באתם בוגרים יחסית לגילכם? כן.. לדעתי מאוד.. האם אתם מבינים בכלכלה ובפוליטיקה? לא.. בכלל לא.. מה צבע העיניים שלכם? יש לי עירבוב של צבעים, זה מן ירוק עם אפור ותכלת, ודבש.. בכל מיני מצבים (שמש, אולטרה, ים) יש לי צבע די שונה בעיניים.. האם אתם פוחדים מהמלחמה שתבוא? אין בינתיים מלחמה! ואני מקווה שגם לא תהיה!! אני ל יודעת אם אני מפחדת רק עד הרגע שזה מתחיל.. מהי הארץ החלומית שלכם? ארה"ב את מי הייתם רוצים לפגוש? עכשיו!? את מי שאני אוהבת..1! אב בכלליות, את קירסט דאנסט, וקייטי הולמס... אם הייתם יכולים לשנות את העבר, את מה הייתם משנים? הרבה דברים!!

guitar lan

New member
לפיפי יש ריח של צ'יריוס...

בני כמה ומאיפה? מה אם איך קרואים לי??? סעמאק.. 15 זכרון יעקב סרט אהוב: שבעה חטאים סרט אימה הגדול מכל הזמנים: קשה.. נתפשר על סיוט ברחוב הלם (אחד מהם) מה אתם לובשים כרגע?: עלי תאנה שקטפתי מהגינה.. באיזה צבע הגרב שאתם לובשים כרגע?: צבע גוף עם קצת שחור עליה (יחף לקשים מביננו) מה צבע התחתונים שלכם?: אני מתחיל לאהוב את השאלון הזה.. אממ.. לא לובש איזה סדרה אתם הכי הרבה אוהבים? באפי מה הסרט האחרון שראיתם?אמריקן פסיכו 2 מה הסרט שאתם הכי אוהבים? היה מה הספר האחרון שקראתם? סערת נפש איזה שיר אתם הכי הרבה אוהבים? יותר מידי.. רוק ישראלי.. מה הדבר האחרון שאכלתם? קבוק מה הדבר הראשון שעליו אתם חושבים בבוקר? מי הזונה שהעיר אותי. האם אתם מאוהבים במישהו כרגע? האם היתה לכם פעם חיית מחמד? יש, סטייסי כלבת רחוב גזעית. מה אתם אוהבים לעשות בזמנכם הפנוי?: יותר מידי לבנים-מהו הקונדום החלומי שלכם? לבנות-מתי היתה הפעם האחרונה שבה קיבלתן מחזור? : נקסט האם אתם בתולים? חיובי באיזו תדירות אתם מאוננים? לפיפי יש ריח של צ'יריוס מתי היתה הפעם האחרונה שצעקתם? אתמול מתי היתה הפעם שצחקתם מכל הלב? תחת מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם? שבוע אתם והכוכב האהוב עליכם באי בודד, מה הייתם עושים ומי זה? "נפטון" מה כבר יש לעשות עם כוכב?
אם הייתם יכולים לשנות אצלכם משהו, מה זה היה? כפות רגליים (46) האם אתם חושבים באתם בוגרים יחסית לגילכם? תלוי במצב רוח האם אתם מבינים בכלכלה ובפוליטיקה? אפשר לאמור מה צבע העיניים שלכם? חום האם אתם פוחדים מהמלחמה שתבוא? היא תעבור מהר.. תנו אמונה בצה"ל מהי הארץ החלומית שלכם? ישראל את מי הייתם רוצים לפגוש? סאבלימינל, ואני לא אוהב אותו, פשוט יש לי כמה דברים לשאול אותו. אם הייתם יכולים לשנות את העבר, את מה הייתם משנים? : אם לסבתא היו גלגלים היא הייתה קורקינט

למעלה