חצי
לדיון

Golden apple

New member
../images/Emo60.gif חצי ../images/Emo32.gif לדיון../images/Emo70.gif ../images/Emo88.gif

החלטתי להביא את הנושא הזה לפורום, אחרי שגם חברים שלי אמרו לי ובכלל הדיעה הזאת היא אצל הרבה אנשים ואני לא מבין למה... לדעתכם מאיה (בוסקילה) היא יורשת של ריטה
למאיה יש קול אבל חסר בה את ההופעה של ריטה, המשחק של ריטה, האנרגיות של ריטה. לא יודע חסר בה משהו, למאיה יש קול ענק, ואני גם מעריץ אותה, אבל לא יודע היא "אנמית" כזו.... זה שמכתירים אותה לריטה הבאה זה מהיר מדי לדעתי, היא כזאת "רדומה". מה דעתכם

תלתלית

New member
לריטה לא יכולה להיות יורשת

כי היא יחידה במינה. מאיה הזאת מוכשרת וכבודה במקומה וכו', למה צריך להגדיר? היא לא תוכל להיות הריטה הבאה, כי אין כזה דבר. אף אחד לא יוכל להיות מה שהוא לא. היא פשוט מאיה וזה הכול. כל זמר אמור להיות הוא עצמו ולא "לרשת" מקומות לא לו. מאיה עוד תינוקת בשביל להגיע לאנרגיות שיש והיו לריטה בתחילת דרכה. ושיהיה לה בהצלחה.יש לה קול טוב, והיא לא פוחדת להראות. ולכן היא תתפרסם היטב. אמור לחבריך שיצאו מההגדרות, שיאזינו לה (למאיה) מתוך סקרנות, מתוך אהבת מוסיקה ולא כי היא אופנה.

The Juck

New member
../images/Emo19.gifלדעתי למאיה יש קול....

הרבה יותר מיוחד משל ריטה..עדין לא החלטתי אם יותר יפה...... יקיר, אם אתה מעריץ את מאיה למה אתה לא בפורום? אני כבר שם :) ולמעוניינים: הדיסק יוצא ביום ראשון הקרוב :))

The Juck

New member
../images/Emo19.gifאהה אה בדיוק קראתי...........

תהודעה שלך בפורום מאיה....ברוך הבא

Golden apple

New member
../images/Emo60.gif צחר, לאיסי מיד../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif

"הרבה יותר מיוחד משל ריטה..עדין לא החלטתי אם יותר יפה......"

TEENAGER1

New member
../images/Emo66.gif ככה...

מאיה שרה יפה. לריטה לא יכולה להיות יורשת, וכמו שמישהו אמר פה לפני, אני לא חושבת שזמרים מתחילים צריכים לבסס את עצמם ע"י "לרשת" זמר מצליח. מאיה שרה יפה, כמו שכבר אמרתי, אבל זהו. אין לה עדיין את הניסיון של ריטה, את החום של ריטה, את האנרגיות של ריטה, וכמובן הקול של ריטה. אני גם לא חושבת שעיתונאים ואנשי תקשורת צריכים "להכתיר" אותה או כל אחד אחר ל"יורש". בואו ניתן למאיה את ההזדמנות להוכיח את עצמה בתור עצמה, ולא בתור "ריטה הבאה". זהו. וואו זה היה ארוך

dori9

New member
מוזר להעריץ בן אדם אחרי 3 שירים

חכו, תכירו אותה קצת יותר... השיר שעידן רייכל כתב יפה והיא גם מבצעת אותו יפה. השיר השלישי "הלב" ממש לא מעניין. היא מתאמצת שם מאוד (ואל תגידו לי שזה אמור להיות ככה, כי, למי שראה ב"יאיר לפיד" או שמע את השיר שהיה באתר שלה, אלו כבר זיופים) והלחן פשוט מידי. בכל אופן, ראיתי אותה בתכנית גרפולוגיה השבוע ונראה שמדובר בזמרת עם המון אמביציה. מקווה ששאר הדיסק טוב יותר והרבה הצלחה איתו. וצחר/יקיר. לא הבנתי מה הקשר לריטה?????

Golden apple

New member
../images/Emo60.gif הקטע הוא שהבאתי את זה לדיון

נמאס לי לשמוע "היורשת של ריטה" זה מהיר מדי...

אני לא חושבת שאפשר להשוות בין ריטה

למאיה.. מאיה מוכשרת בצורה מסויימת ושרה בסגנון שונה מאשר ריטה שגם לה יש קול מדהים לא פחות. אני עוד לא מכירה את מאיה כי שמעתי רק שיר אחד או שניים שלה,ואני עדיין לא יכולה להגיד אם היא היורשת של ריטה

למעלה