כולם לפתוח מהר MTV!!! יש את NUMB!!!!!!!!!!!!
° °•°•roteMami•°•° New member 26/8/03 #1 ../images/Emo60.gifכולם לפתוח מהר MTV!!! יש את NUMB!!!!!!!!!!!!
• •° R£anima†ioN •° New member 26/8/03 #2 ../images/Emo9.gif ראיתיייי../images/Emo70.gif../images/Emo105.gif חחחחח הצפתי אנשים בSMS
° °•°•roteMami•°•° New member 26/8/03 #5 לא נורא אנשים לא להיתבאס!!!../images/Emo24.gif זה שראיתי וגם אלה זה אומר שזה יצא לMTV ועכשיו יראו אותו הרבה!!! איזה יופי זה לראות את זה בטלויזיה!!! איזה שיר יפה!! איך אני שמחה שהוא יצא!!!!!!!!!!!
לא נורא אנשים לא להיתבאס!!!../images/Emo24.gif זה שראיתי וגם אלה זה אומר שזה יצא לMTV ועכשיו יראו אותו הרבה!!! איזה יופי זה לראות את זה בטלויזיה!!! איזה שיר יפה!! איך אני שמחה שהוא יצא!!!!!!!!!!!
° °•°•roteMami•°•° New member 26/8/03 #6 ../images/Emo60.gifאני לא מאמינה!!! מי שער שיפתח מהר MTV יש NUMB!!! אבל נראה לי שרק אני ערה בשעות כאלה!!!
../images/Emo60.gifאני לא מאמינה!!! מי שער שיפתח מהר MTV יש NUMB!!! אבל נראה לי שרק אני ערה בשעות כאלה!!!
• •° R£anima†ioN •° New member 26/8/03 #7 ../images/Emo9.gifאם אתם רוצים לראות ת'קליפ../images/Emo105.gif אז פשוט תסתכלו בכל שעה עגולה [קצת לפני] או במעברים ובפירסומות בן התוכניות בגלל שזה IMPACT
../images/Emo9.gifאם אתם רוצים לראות ת'קליפ../images/Emo105.gif אז פשוט תסתכלו בכל שעה עגולה [קצת לפני] או במעברים ובפירסומות בן התוכניות בגלל שזה IMPACT
C Cupid In Hell New member 26/8/03 #8 רק עכשיו ראיתם את נאמב? ראיתי אותו מלפני שבועיים כבר יש לי אותו במחשב....פיוווו ממזמן! ויש כל יום באמ טי וי 2 ב-11 בבוקר
רק עכשיו ראיתם את נאמב? ראיתי אותו מלפני שבועיים כבר יש לי אותו במחשב....פיוווו ממזמן! ויש כל יום באמ טי וי 2 ב-11 בבוקר
° °•Eowyn•° New member 26/8/03 #9 כל שעה גדולה../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif../images/Emo94.gif טוב לדעת ותודה על הSMSים אלהההה בלעדייך לא הייתי רואה את זה...קראתי והטלויזיה היתה על מיוט. *מחזיקה אצבעות שיהיה לו fresh*
כל שעה גדולה../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif../images/Emo94.gif טוב לדעת ותודה על הSMSים אלהההה בלעדייך לא הייתי רואה את זה...קראתי והטלויזיה היתה על מיוט. *מחזיקה אצבעות שיהיה לו fresh*
° °•°•roteMami•°•° New member 26/8/03 #10 לא ראינו אותו גם במחשב אבל רק אתמול ראינו אותו בMTV.. לפחות אני