כנסו דחוף

Golden apple

New member
../images/Emo60.gif כנסו דחוף../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

מישהו חושב להגיב על זה
גלי נהדרת אבל למה להשמיץ
כנסו בהם בתגובות....

../images/Emo46.gif../images/Emo150.gif

תרא, אני בעד ביקורת (בונה!!!!) אבל זה כבר מוגזם!!! הוא יותר מידי מזלזל!!! נכון, זו מדינה חופשית וזכותו להביע את דעתו אבל יש דרך מכובדת(!) לעשות את זה.... בכל אופן, לא שווה להוציא על זה אנרגיות חיוניות... ריטה היתה ותמיד תהיה מלכת הזמר הישראלי (מבחינתי....) (לא שאני מזלזלת חלילה בגלי עטרי היא זמרת מעולה אבל....אין על ריטה!!)

ספשו

New member
חברס חברס,

מה קרה? אז השמיצו קצת את ריטה, סוף העולם? אנחנו אוהבים את ריטה,זכותנו, כמו שזכותם של אלה שלא אוהבים אותה,לעשות את זה, העיתונאי השתמש בכוח שלו כעתונאי כדי לפרסם את דעתו, שיהיה לו סבבה אגוזים! אל תתעצבנו על כל אגוז!

TEENAGER1

New member
../images/Emo66.gif זה לא רק ריטה../images/Emo70.gif

זה שהעיתונאים האלה חושבים שהעובדה שהם עיתונאים נותנת להם את הזכות לרדת על כל העולם
טוב לא משנה

dori9

New member
הגבתי שם

נראה שבוואללה מעריכים כתבים לפי כמות הכניסות לכתבות שלהם. ואז כל כתב שרוצה להתבלט יכול, לדוגמה , להיכנס בקונצנזוס בצורה בוטה (ע"ע אלי מורנו) , או להשתמש במוטיבים מיניים בכל הזדמנות (ע"ע דנה קסלר ) . כך קורה שהכתבים פה כבר לא נאמנים לאמת המקצועית שלהם אלא נעשים מכונות רייטינג צהובה בשרות המפרסם. מעניין שלמר אלי מורנו לא היה גם את היושר לומר שלגלי עטרי היה הסכם פרסום ענק עם ואללה, המעסיקה של אלי , ושבשלושת החודשים האחרונים הם מפמפמים לנו את המופע המסוים הזה של גלי עטרי בכל הזדמנות. ואני? הייתי במופע של ריטה ומאוד נהניתי מומלץ בחום.

למעלה