להצביע לאיאן ולסדרה

לגמרי!!!הם חייבים לקחת!רק חבל שנינה לא נכנסה

לרשימה הסופית!ממש מגיע לה,היא מדהימה העונה

../images/Emo26.gif

ההצבעתי כמובן
. אבל אחרי שסיימתי להצביע (בד"כ מבקשים פרטים) וכאן לא ביקשו וחזרתי להתחלה. אז ההצבעה התקבלה

Orush the Best

New member
../images/Emo45.gifמוש ממש מוזר ../images/Emo12.gif

גם אני הצבעתי ואחרי שסיימתי להצביע זה חזר להתחלה, ואפילו נתן לי להצביע שוב.. ושוב.. ושוב
אני לא יודעת אם ההצבעה נקלטה S:

הכל בסדר, אל תדאגו. ../images/Emo9.gif

הם אומרים במפורש שאפשר להצביע כמה פעמים שרוצים. ברגע שהופיע ה
על הבחירה שלכם, ההצבעה התקבלה. לא צריך פרטים או כלום. וזה מתחיל מההתחלה בכוונה כדי שתוכלו להצביע שוב ושוב

אוקי.. אז זאת קצת רמאות...

כי למי שחשוב שהדמות\השחקן שלו ינצח. אפשר להצביע לו בלי סוף... מתי יהיו תוצאות? מעניין מי זכה.. יש אחלה מתמודדים.

קצת הרבה. בגלל זה סביר שאלילי הנוער ייזכו

כי לאנשים מבוגרים אין זמן וכוח להצביע 500 פעמים. אבל האינטרס של פיפל זה שכמה שיותר אנשים יצביעו ויהיו באתר שלהם, ככה שההוגנות לא ממש מעניינת אותם. לא נורא, הכל ברוח טובה, וזה לא שזה האוסקר או משהו כזה
אני אומרת שיהיה בכיף (ומאמינה שTVD ואיאן יזכו, כי קהל המעריצים שלהם עצום, והרבה ממנו מורכב מאותם אנשים שיש להם זמן וכוח להצביע 500 פעמים
)

יש שם בחירות קשות

הרופא הכי טוב ... איך אפשר לבחור בין האוס,מקדרימי,מר וכריסטינה ?!?! ובקטגוריה אחרת הם שמו את איאן,האוס,מקדרימי וטיי דיג'ס מה הם חושבים לעצמם?!

../images/Emo60.gifאגב,את הידיעה הזאת קיבלתי מאיאן../images/Emo3.gif

יותר נכון מהטוויטר שלו.. הוא רשם- "Yes!!! Thanks everyone!RT @Kato_DiGio: #TVDfamily vote on peopleschoice.com for our show and @iansomerhalder!!!!! let's make this happen"

למעלה