לכו אלו שהולכים למופע

Golden apple

New member
../images/Emo60.gif לכו אלו שהולכים למופע

תהנו... והכי חשוב, תצלמו
ואיייייייי מחר יש לי צו ראשון....

ספשו

New member
הפתעה בהופעה

היום בהופעה במשכן, הסתתר בקהל מר עברי לידר...... ריטה כמובן איתרה אותו... ובהפתעה רבה הזמינה אותו לשיר איתה....נחשו איזה שיר.... בוא! (מפתיע...) הדואט המקרי היה מדהים! כלי חצי זיוף........ כל הכבוד להם.... חוצמזה שרה ריטה את השיר the sow must go on ביצוע מהמם לשיר המדהים!!!!!!! בסהכ........הייתה אחלה הופעה!!!!!!

Golden apple

New member
../images/Emo60.gif מדהים כמו תמיד

יאללה תחזרו כבר אנשים ספרווווווו וואיייייייי איזה מדהים זה היה ברדיו חוויה תמיד כיף לנסות עוד משהו

לכל אלו שהיו בהופעה

בזמן שלגלי צה"ל היה נורא חשוב לעבור ולשדר לנו עוד מהדורת חדשות רציתי לדעת אם ריטה שרה משהו בין "ערב כחול עמוק" לshow must go on" ? (למשל את "בוא ונרקוד עכשיו"...) וכמו כן האם היא שרה משהו אחרי "ילדים זה שמחה"? תודה מראש.

תלתלית

New member
אני גם רוצה לדעת מה היא שרה

בזמן החדשות. זה חוצפה שהם עברו לחדשות! אחרי ילדים זה שמחה היא לא שרה עוד. זה הסוף.

Golden apple

New member
../images/Emo60.gif נכון../images/Emo70.gif

העיקר הקלטתי "חברים", חשבתי לא יפסיקו לנו את המופע. חוץ מההפסקה כמובן...

אם אני לא טועה

היא לא שרה כלום אלרי ילדים זה שמחה אבל אל תתפסו אותי במילה לגבי החדשות לא הסתכלתי על השעון בזמן ההופעה אז אני לא יכולה להגיד מה היא שרה בזמן החדשות

michalm83

New member
או קייי

בזמן החדשות של השעה 11 היא שרה כלום... היא קיבלה מתנה והתחילה לדבר ואמרה שאנחנו מבזבזים עליה המון כסף, ואחרי המתנה אני הבאתי לה פרחים, אז היא אמרה"עוד??" חיבוק ונשיקה...והיא סיפרה על השיר המיוחד שלא שייך לה , שהיא נורא אוהבת..... ואז היא שרה את השיר של קוין. אז בקיצר, לא שמעתם אותי מביאה לה פרחים, אבל לא הפסדתם שיר חחחחחח

The Juck

New member
היה מדהים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

קודם כל היו מלא מלא מפורסמים שם.. עברי לידר ישב ממש מאחורי -דודו טופז -שירי מימון (הצטלמתי איתה...נה נה יקירררררררר!!! :)))) -אדיר מילר -שלומי סרנגה -סמדר שיר וכמובן מר שאול מופז הנכבד שעשה בלאגן נוראי: אלו שהיו בצד שמאל של האולם לא יכלו לרוץ להדרן כי שמו מחסומים סביב כבוד השר מופז..מחוץ לאולם שמו בדים מאחורי האוטו שלו כדי שלא יבואו מתנקשים..או אולי מעריצים
היו עוד מלא...פשוט שכחתי... צילמתי 3 פילים...התמונות יצאו מצויין כי צילמתי במצלמה מקצועית.. הקיצר הייתה הופעה מדהימה, קהל חם חם חםםםםםםםם, ועכשיו קשה לי להחליט איפה נהינתי, או בניצנים או בהיכל..כי היא שיפרה מאוד מאוד את ההופעה מאז.. מחר יש לי שעת 0 אז לילה טוב לכולם...

היה הרבה יותר ממדהים

האמת לא יפה להגיד אבל ממש לא הזיזו לי המפורסמים חוץ ממופז שבגללו ( כן כן ההיתי בצד שמאל של האולם) לא יכולתי לרוץ ועד שהגעתי כול הגבוהים הסתירו לי הכול פעם הבאה אני מוודא שאין שרים בקהל הם רק עושים בלאגן מחכה כבר לפעם הבאה שאני אוכל ללכת

The Juck

New member
אגב מיכל....

צילמתי אותך עם ריטה שהבאת לה את הפרחים... התמונה שלי שהבאתי לה את הפרחים לא יצאה משהו..כי השומר הסתיר

eliramaharon

New member
סוף של מופע!!!

היה מופע סופני ביותר!!! פעם ראשונה שהייתי ומה-זה התרגשתי!!! גם זכיתי לחיבוק ונשיקה מריטה, (למי ששם לב, כשהיא עלתה לקהל ואז ממש עמדה לרדת ובאתי אליה, הייתי עם חולצת צווארון כזאת ותיק צד שחור) היה ממש כיף.

למעלה