מומלצי השבוע

pishkashit

New member
../images/Emo60.gifמומלצי השבוע

(הפינה של שיר מפורום גלעד שגב) ועכשיו גם כאן
מה שיר השבוע שלכם (של מטרופולין)-
מה שיר השבוע שלכם (לא של מטרופולין)-
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-
משהו שהרס לכם את השבוע
משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע
מסר לאומה- שבוע טוב

יאהו:]

מה שיר השבוע שלכם (של מטרופולין)-מלאכים (הסתה) מה שיר השבוע שלכם (לא של מטרופולין)-שרה במקלחת, של יוני בלוך.. תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> אה.. לא עולה לי בראש כרגע.. עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-ספר.. מכשפה-ספר מדהים ומרתק! רוצו לקרוא! משהו שהרס לכם את השבוע-היה לי שבוע סבבה
משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע-כבר קרה.. החופש
בלון|
מסר לאומה-

JALULA2

New member
אני:)

מה שיר השבוע שלכם (של מטרופולין)-היא לא אומרת כלום (אם ככה קוראים לזה) מה שיר השבוע שלכם (לא של מטרופולין)-השתיקה שלי אביב גפן תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>התמונה של אביב גפן ביום חתונתו עם אילנה ברקוביץ' עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-הדיסק של יהושע וגרים דיי ממולץ ביותר! משהו שהרס לכם את השבוע- הקורס בערבית בעע.. משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- ניצנים (לא השבוע)! מסר לאומה-תימני זה הכי אחי! (אני לא תמניה)

xdye1

New member
ממליץ[=

האלבום החדש של מובי - Hotel|סדגש. פשוט מושלם! אין עליו כרגע. דרך אגב זה לחובבי מטרופולין. הסגנון הוא אלקטרוני, קצת מסומפל. מן צ'יל-אווט נחמד. ראיתי אתמול את וואטאבר והוא פשוט עשה לי את השבוע. אני חייב להמליץ עליו. הוא נמכר בכל רחבי הארץ במחיר שווה לכל נפש, רק 49.90 ש"ח. תרוצו לפני שיגמר!
*לא במרתון כי ראיתי את הפרק הזה*

pishkashit

New member
../images/Emo122.gif

כמה הדגשות בהודעה אחת
וואטאבר זה הדיסק?... אני רצה לקנות

../images/Emo11.gif

מה שיר השבוע שלכם (של מטרופולין)- כתמים בשמש
מה שיר השבוע שלכם (לא של מטרופולין)- מסדרון / בן ארצי
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם |מוסיפה| עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- לילי לה טיגרס / אלונה קמחי
משהו שהרס לכם את השבוע- השיעמום
משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע - שיגמר מסר לאומה- יומטוב

talia1 222

New member
../images/Emo9.gif

מה שיר השבוע שלכם (של מטרופולין)-לא אומרת כלום
מה שיר השבוע שלכם (לא של מטרופולין)-שיר עצוב/אביב גפן תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>אממ אין לי
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- מלכוד 22/ג'וזף הלר, מדריך הטרמפיסט לגלקסיה/דאגלאס אדאמס משהו שהרס לכם את השבוע- הבגרות בהיסטוריה הייתה השבוע, נכון? משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- אממ חופש!

EcstaLarge

New member
אני עונה:)

מה שיר השבוע שלכם (של מטרופולין)- לישון בלי לחלום מה שיר השבוע שלכם (לא של מטרופולין)- Ciara - one two step תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> הפרסומת לניצנים חח עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו - הסרט בית השעווה זה משהו חזק משהו שהרס לכם את השבוע - אין לי לאיפה לצאת היום ): משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע - ביום ראשון עבודה חדשה

ד י א ט ה

New member
גמלי בא ../images/Emo3.gif

מה שיר השבוע שלכם (של מטרופולין)- 'חזירים' ו'כל דבר'.
מה שיר השבוע שלכם (לא של מטרופולין)- 'עיניים כחולות' 'לא נשאר לי כלום'- דניאל קורן ו'כמו שזה היה'- אפרת גוש.
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> אין.
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- מטריקס רבולושן, וההופעה של אפרת שלשום לגמרי עשו לי תשבוע.
משהו שהרס לכם את השבוע - שום דבר, היה שבוע מעולה.
משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע - כבר עבר

scoobysnax

New member
שלי:

מה שיר השבוע שלכם (של מטרופולין)- תוך דקה
מה שיר השבוע שלכם (לא של מטרופולין)- כמו שזה היה של אפרת גוש
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> הממ.. לא לאחרונה..
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- ההופעה של אפרת ברביעי
כלכך שווה..
משהו שהרס לכם את השבוע
האינקוויזיציה בתחפושת של בירור פסיכולוגי, ולעבור דירה
משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע
אממ.. כלום במיוחד, סופסוף לחיות בלי ציפיות

=)

מה שיר השבוע שלכם (של מטרופולין)-לישון בלי לחלום מה שיר השבוע שלכם (לא של מטרופולין)-רוצה אל החופש-דיימנדז תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> מצורפת
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-מממ לא נראה לי שיש... משהו שהרס לכם את השבוע-ההופעה של דיימנדז שלא הכניסו אותי אליה
משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע-לראות את הקליפ של דיימנדז
מסר לאומה-אין לי=\

עונה../images/Emo9.gif

מה שיר השבוע שלכם (של מטרופולין)-לישון בלי לחלום
מה שיר השבוע שלכם (לא של מטרופולין)-שב"ק מיוזיק של מוקי
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>זו תמונה שלי היא לא מהרשת אבל היא מצחיקה אותי כאילו לא שלי שהייתי קטנה
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-אממ לא משהו מיוחד
משהו שהרס לכם את השבוע אממ שאני קמה כל יום בשעה 3 בצהריים זה מבאס
משהו שאתם מחכים שיקרה השבועאממ לא משהו מיוחד אבל אני מחכה ליום חמישי כי רוני מגיעה לקניון שלנו אז אני אלך לא שאני מעריצה שלה או מושפעת ממנה אבל סתם ואני רושמת בפורום שלה כי חברה שלי מנהלת אז אממ סתם
מסר לאומה-יהודי לא מגרש יהודי

hila3000

New member
עונה :)

מה שיר השבוע שלכם (של מטרופולין)- אממ "מלאכים (הסתה)"..שמעתי אותו די הרבה במטוס.. מה שיר השבוע שלכם (לא של מטרופולין)- keane - bend and break תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> כל השבוע לא הייתי בבית אז..גם לא במחשב.. :) עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- שבוע בלונדון בהחלט עשה לי טוב :) משהו שהרס לכם את השבוע: כלום. פשוט כלום.. שבוע בלונדון
משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע: אין משו כזה.. כרגע. מסר לאומה- שבוע טוב באמת

למעלה