מומלצי השבוע

pishkashit

New member
../images/Emo60.gif מומלצי השבוע

מה שיר השבוע שלכם (של מטרופולין)
מה שיר השבוע שלכם (לא של מטרופולין)
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-
משהו שהרס לכם את השבוע-
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-
הייתם בהופעה של מטרופולין בניצנים?
מסר לאומה-

A N I g M A

New member
קולולולו

מה שיר השבוע שלכם (של מטרופולין): לישון בלי לחלום
אני רוצה ילד מדנה.
מה שיר השבוע שלכם (לא של מטרופולין): אפרת גוש - תמיד כשאתה בא.
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> אמ לא מצאתי משו מיוחד חוץ מתמונה שלי
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- אמ ההופעה של מטרופולין בניצנים. ענק, הם כאלה מעולים
משהו שהרס לכם את השבוע- אמא
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- הנסיעה לאילתD:
הייתם בהופעה של מטרופולין בניצנים? כן וראיתי את שיראל
ואת לירוני
ואת יגאל (אותך אני לא אוהבת
)
מסר לאומה- אני לא פרוצה, אני מבוקשת

xdye1

New member
אני יכול להשיג לך איזה ילד בלונדיני

עם שביל באמצע.

אני עונע

מטרופולין - איזה עתיד Mithotyn - King Of The Distant Forest http://www.alternative-israel.com/alternativa/photos/gallery/albums/184pics_nitzanim_110705/%F0%E9%F6%F0%E9%ED%20052.jpg בירות ... הדבר שהרס לי את השבועעע זעעע שעדיין יש זנבות ברחוב משינה בניצנים !!! הייתי בהופעעע עם המנהלעת של הפורום הזעעע מסר לעומע : תמיד יש זנב טעים יותר אבל לעולם לא אוותר על המחבט שלי!

N o l o g o

New member
להשלים את התמונה

מה שיר השבוע שלכם (של מטרופולין)
אממ נראה לי לא אומרת כלום, כי ההופעה הייתה מעולה.
מה שיר השבוע שלכם (לא של מטרופולין)
"מילים יפות מאלה" עשה לי את זה אתמול.
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>:אין.
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- אממ ניצנים בכלל
(גם ככה שנה אחרונה חח..)
משהו שהרס לכם את השבוע- אממ לודעת.
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- משינה..?
הייתם בהופעה של מטרופולין בניצנים? יאפ, אפרת גוש הפחידה אותי, שוב. מסר לאומה- אממ ההופעות בניצנים, היה כיף עם האנשים המטורפים שהיינו איתם והמוזיקה הטובה..=)

ד י א ט ה

New member
שלי

מה שיר השבוע שלכם (של מטרופולין) - יפן
מה שיר השבוע שלכם (לא של מטרופולין) - נוף אחר של יוני בלוך
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- 'הנה אני מתחילה' של יהודית קציר, בפעם ה6 אולי שאני קוראת אותו ולגמרי עשה לי את השבוע. סרט- דרדוויל אפילו שהרגו לי את אלקטרה . וזהו סתם שבוע חרא משעמם.
משהו שהרס לכם את השבוע- השעמום ללא ספק! שעמום=לאכול=להשמין שעמום = להשמין = גרוע!
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- שום שבוע הבא, מחר מחר מחר סוף סוף הופעה של אפרת חשבתי שאני מתה כבר מה29.
הייתם בהופעה של מטרופולין בניצנים? לא
מסר לאומה- שמעו אפרת גוש :)

heaven is here

New member
הלו

מה שיר השבוע שלכם (של מטרופולין)? מלאכים (הסתה)
מה שיר השבוע שלכם (לא של מטרופולין)? Pink floyd-Hey you
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>? נוסף:]
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- ניצנים
משהו שהרס לכם את השבוע- לא חשוב
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- מחכה לסופשבוע שיקרה וזה..
הייתם בהופעה של מטרופולין בניצנים? אכן:] מסר לאומה- לירון מנהלת מגניבה!

pishkashit

New member
אנייייייייי

מה שיר השבוע שלכם (של מטרופולין) - תוך דקה
מה שיר השבוע שלכם (לא של מטרופולין)- Rinse-Vanessa Carlton
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>- הוספתי
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- "מלך החומוס ומלכת האמבטיה" - שווה לקרוא. וגם הופעה של אפרת מחר. מומלץ מומלץ.
משהו שהרס לכם את השבוע-
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- אולי אולי הופעה של אפרת מחר
הייתם בהופעה של מטרופולין בניצנים? ברור מה.. מהמיעוט שידעו את המילים לכל השירים
מסר לאומה- פסטיבל גולדסטאר עוד 12 ימים ו9 שעות!!!!1111

hila3000

New member
עונה

מה שיר השבוע שלכם (של מטרופולין): מלאכים (הסתה). מה שיר השבוע שלכם (לא של מטרופולין): סתם..שיר שלי.. לא משנה.. לא יצא לי לשמוע ממש עוד שירים בשבוע האחרון (פרט להופעה בניצנים אתמול). תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>: אין. עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- ניצנים..הופעות.. זה סבבה. משהו שהרס לכם את השבוע-
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- מחכים? לא מחכה..אבל זה יקרה בכל זאת - מתגייסת יום שלישי.. הייתם בהופעה של מטרופולין בניצנים? יכולתי להיות..אבל זה לא מספיק טוב..אז..אממ..נסתפק ב-לא. מסר לאומה- תעצמו עיניים לפעמים..באמצע היום, סתם ככה.. תראו איך זה מרגיש..

charlazona

New member
עונה

מה שיר השבוע שלכם (של מטרופולין)- חזירים מה שיר השבוע שלכם (לא של מטרופולין)- פבלו רוזנברג - שפוט שלך תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם - לא נראה לי שהיא תעבור את הצנזורה עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- 94 ו90 בשני השאלונים באנגלית, 100 במתמתיקה משהו שהרס לכם את השבוע- לא הייתי בהופעה של מטרופולין בניצנים משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- לטוס לפראג מסר לאומה - אם אין מין יש ימין!!!

chen010189

New member
[...]

מה שיר השבוע שלכם (של מטרופולין):לישון בלי לחלום מה שיר השבוע שלכם (לא של מטרופולין):-evanescence everybody's fool תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>:כמו שאמרתי שבוע שעבר.. אין לי תמונה מיוחדת שראיתי.. עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-כן! פסטיבל גולדסטאר בעוד שבועיים.. חוץ מזה מטרופולין מופיעים שם :) משהו שהרס לכם את השבוע-יותר מדיי אנשים שעומדים להתגייס :/ ו..שיש דחייה במשכורת וזה מעצבן.. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-יומולדת ל2 חברות.. ממ.שיגיע כבר! הייתם בהופעה של מטרופולין בניצנים?לא.. איפה :/ נגמרו יותר מדיי מהר הכרטיסים. אבל שנה הבאה כן. מסר לאומה-חחחח עופר מאירי שולט! הוא.. הוא ענה לי למייל :)

chen010189

New member
בקשר לפסטיבל גולדסטאר התכוונתי

המודעה שראיתי על זה השבוע P: שהתלהבתי וכו'..

JALULA2

New member
אניאניאניאניאניאניאניאניאניאניאני

מה שיר השבוע שלכם (של מטרופולין)-לישון בלי לחלום מה שיר השבוע שלכם (לא של מטרופולין)-מלאך של אביב גפן תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם- נקסט עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-סוף העולם שמאלה (סרט) משהו שהרס לכם את השבוע-התבטלה העבודה שלי היום:( זה בהחלט משו שהרס:( משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-מחכה לפסטיבל הגולסטאר הייתם בהופעה של מטרופולין בניצנים?כןןןןןןן היה ממש יפההה מסר לאומה-אני בעצם בחור (חחחחח..)

למעלה