מומלצי השבוע

pishkashit

New member
../images/Emo60.gif מומלצי השבוע

מה שיר השבוע שלכם (של מטרופולין)
מה שיר השבוע שלכם (לא של מטרופולין)
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-
משהו שהרס לכם את השבוע-
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-
מגיעים יום שלישי להופעה בזאפה?
מסר לאומה-

dsol

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo128.gif../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

מה שיר השבוע שלכם (של מטרופולין) - הנהג מה שיר השבוע שלכם (לא של מטרופולין) - איריס פרחי - איתי ובלעדי תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-
משהו שהרס לכם את השבוע-
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- חופשששששששש ונמצא משהו לעשות מגיעים יום שלישי להופעה בזאפה? לא נראה לי אבל נראה כבר... מסר לאומה- די כבר עם אומה הזו

hila3000

New member
עונה

(עם כל החזירים האלה נראה שאת עושה שטיפת מוח שנענה ששיר השבוע הוא "חזירים" חח) מה שיר השבוע שלכם (של מטרופולין): לישון בלי לחלום..למישהי בבסיס היה את הצלצול.. מה שיר השבוע שלכם (לא של מטרופולין): דניאל סלומון - רבות הדרכים. כנ"ל. תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>: אין. עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- סיימתי טירונות אתמול :) משהו שהרס לכם את השבוע- לא חשוב :/ משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- הופעה של אפרת גוש ביום שלישי :) מגיעים יום שלישי להופעה בזאפה? לא, אבל מגיעה להופעה ביום שלישי של אפרת גוש בבאר-שבע :) מסר לאומה- טירונות זה באמת חוויה.

pishkashit

New member
4 לפנות בוקר לא נרדמת.. לה לה לה

מה שיר השבוע שלכם (של מטרופולין)- ממממ "כתמים בשמש".. מה שיר השבוע שלכם (לא של מטרופולין)- "אהבה קטנה" של שירי מימון וגם "קבל" של שי 360 והצל
וגם שיר בעיפרון של בית הבובות תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>- אין עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- ממממ פרישייק תות-בננה-אפרסק-מנגו זה ה-דבר
משהו שהרס לכם את השבוע- העבודה המתישה משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- ההופעה של מטרופולין בטלויזיה. בלאט. מגיעים יום שלישי להופעה בזאפה? לא, אין איך לחזור.. :( מסר לאומה- אהההההה להיות ערים לפנות בוקר כשאף אחד לא כאן זה לא כיף בכלל

pishkashit

New member
לא..

כי אין אף אחד שרוצה לבוא איתי השבוע ויש למחרת הופעה של בית הבובות ויום אחר כך הופעה של גלעד שגב.. ככה שגם לא יהיה לי לשלם על מונית לבד עד הבית

עונה נה נה

מה שיר השבוע שלכם (של מטרופולין)- כתמים בשמש מה שיר השבוע שלכם (לא של מטרופולין)- אממ לא יודעת טוב לבד של אפרת גוש תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>- אין עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע- שעוד מעט חוזרים ללמוד משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- פרק הסיום של השיר שלנו!!!!! =) מגיעים יום שלישי להופעה בזאפה? בכללי כן.. אבל נראה מסר לאומה- יום בא ויום הולך ואת נשארת נאיבית שכמותך

charlazona

New member
לחץ כאן

מה שיר השבוע שלכם (של מטרופולין) - כתמים בשמש מה שיר השבוע שלכם (לא של מטרופולין) - arash - tike tike kardi תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> - מגבלות הצנזורה... עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- הסרט "עיר החטאים" פשוט סרט ענק!!! מומלץ בחמסין לוהט!!!משהו שהרס לכם את השבוע- פיטרו אותי מהעבודה ביום הראשון משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- עבודה חדשה מגיעים יום שלישי להופעה בזאפה? כן מסר לאומה- אם אין מין יש ימין!!! ובקשר להופעה - נראה לכם שצריך להזמין מקומות מראש? כי נכנסתי לאתר של הזאפה וראיתי שיש אפשרות כזאת..

../images/Emo41.gif

מה שיר השבוע שלכם (של מטרופולין) מלאכים מה שיר השבוע שלכם (לא של מטרופולין) כאילו- החדש של היהודים
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> התמונה אומרת הכול. עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- ריקו צמוד, אני יכולה לראות את הסרט הזה 1000 פעם ולהתאהב כל פעם מחדש. משהו שהרס לכם את השבוע- המוני ויכוחים. בעע. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- הופעה של מטרופולין
מגיעים יום שלישי להופעה בזאפה? אכן. מסר לאומה- בובי!

מעיינוז

New member
ככה

+פעם ראשונה בפורום החלטתי לשתף אותכם בשבוע שלי+ +קפצתי לבקר מפורום יוני בלוך ופורום אפרת גוש בהייד פארק מומלץ+ מה שיר השבוע שלכם (של מטרופולין):מלאכים... מה שיר השבוע שלכם (לא של מטרופולין):אלוהים נחמדה-יוני בלוך החיים תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם:אממ לא לא ממש עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע-ראיתי אתמול סליפי הולו פעם 1000 מומלץ=) משהו שהרס לכם את השבוע-לא יכולתי להגיע להופעה של יוני ביומשישי ולא לשל אפרת ביומשבת! ממש ממש ביאס אותי... משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-היומולדת של יונייייי מגיעים יום שלישי להופעה בזאפה?ב-ר-ו-ר...איך שלא?...אבל אני נמוכה למה עומדיםם!?!... מסר לאומה-אומה אומה...תיהיהה אלוהים נחמדה!!!....(בלשון בדיחה כמובן אני עדיין קצת שפוייה) ועכשיו היכרות קצרה... מעיין בת 14 רמתגנית...שכמו שאמרתי קפצתי מהפורומים הנ"ל... מקווה (ובטוחה) שנחמד פה

rozalinda22

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo79.gif../images/Emo41.gif../images/Emo108.gif

מה שיר השבוע שלכם (של מטרופולין)-לישון בלי לחלום
מה שיר השבוע שלכם (לא של מטרופולין)-You're Beautiful-James Blunt
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>|שמאלה| נו לא תמונה שאהבתי
הניו קאר
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-ורוניקה מחליטה למות-פאולו קואלו
אחד הספרים שיותר התחברתי אליהם.
מומלץ
משהו שהרס לכם את השבוע-אין
במפתיע
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-הממ..זה די השבוע האמת. הידיד הכי טוב שלי חוזר מאילת
כ"כ מתגעגעת
ו...אבא קנה לי ולאמא אוטו
[פורד קא
] והשבוע <בעזרת השם
> אני כבר אוכל לנהוג עליו בלי מלווה
מגיעים יום שלישי להופעה בזאפה?לא
מסר לאומה-איטס אה פיטי^^

למעלה