מחר שביתה אתם יודעים

לוי אסף

New member
../images/Emo60.gifמחר שביתה אתם יודעים../images/Emo24.gif

ואני רוצה לנצל אותה טוב. מה גם שלא צפוי איזה גשם רציני אז אשמח לקבל הצעות למסלולים ברמת קושי בינונית ( טכנית וכושר ) בסדר גודל של 5-6 שעות. מרחק נסיעה באוטו מכרמיאל- 30 דקות לכל היותר. יש הצעות? יש מצטרפים?

לוי אסף

New member
המון../images/Emo51.gif../images/Emo123.gif

יש לי הרגשה שהפורום הזה הוא רק לחברים מוכרים. כבר המון פעמים שאני שואל כאן שאלות וכמעט תמיד לא עונים לי. אני לא אומר שחיבים לי משהו אבל עדין!

timon1

New member
תגיד תודה, מה עדיף לך?

שתשאל שאלה על נושא מסוים והתשובות יתחיל ב: 1. מעולם לא ניסיתי אבל נראה לי ש... 2. אין לי מושג אבל המוסכניק של אבא של חבר שלי אומר ש.. 3. זה מאוד תלוי, אם יש לך אז לא ואם אין לך אז אולי... תראה אסף, אל תיקח את זה קשה, לא כל מי שגולש פה קרא את הודעתך או ידע להשיב עליה או גם וגם. לא יצא לי לעקוב אחר דפוס לגבי אי תגובה להודעותיך כן או לא אבל אתה לא הראשון ובטח לא האחרון שטוען להמצאות קליקות בפורום אבל אין לטענה זו ביסוס [למרות שיש פה חבורות אורגניות שנוצרו פה], אף אחד לא החרים אותך, אולי בבוקר יהיו לך תשובות, קצת סבלנות וסובלנות והכל יסתדר. נ.ב. כל מי ששייך לקליקה שלי, לא להגיב לאסף

mtbRider

New member
טימון טימון-> שיעור שהעברתי לי מזמן

אח הימים שהייתי "צעיר".....

ronenfox

New member
תשובה ובבקשה אל תכעס ../images/Emo8.gif

מישהו כתב פה לפני כמה ימים על נחל חלזון שהוא מלא בבוץ וביוב בגלל הגשמים והוסיף שם תיאור פלסטי איך נשבר לו המעביר האחורי ועוד על מיני נזקים. אז ממליץ לך להשאר בקו גובה. וחוץ מזה אין מצב שיענו פה על כל הודעה בפורום אז קח את זה כברירת מחדל.

jeblesh

New member
תשובה והצעה

בשום פנים ועופן לא רחבתי את המסלול הזה כבר עשרות פעמים נחל חילזון עצמו אפשרי יש שבילים סבירים אבל! הביוב שמה דולף נוראית (כמינהגו של מר עדי אלדר החביב שלנו הו בנה אבל הו לא מתחזק ...) והמים מרימים את כול הזבל למלע בקיצור הנחל עצמו הולך ליהיות אפשרי אבל מסריח ומגעיל אומנם זות שמורת טבע אבל הי מלעה במזבלות של בניי דודינו וביוב מי כרמיאל המעבר אל הנחל בתחילת השמורה איהיה נורעי בשבילך מבחינת בוץ והרבה בוץ קזה שאי אפשר לירקב בו ביכלל גם לא אים אופנוע אתה צריך לעבור בעמק אים אדמה רכה מעוד זה כמו לירכב בתוך שדה אחריי שבוע של גשמים זה נוראי ... אני אישית היתי חושב יותר בכיבון של הר גמל\יער אחיעוד יש רבבות סינגלים ושבילים לבנים שתוחל ליברוח אליהם מהסינגלים הבוציים אים איהיה נורעי מידיי למרות שהיתי שמה יום שישי והיה נהדר הרבה בוץ אבל לא משהו שהוריד אותי מהאופנים ...

לוי אסף

New member
../images/Emo51.gif אבל מה זה השגיאות כתיב האלה?

גם אני לא גאון אבל בכל זאת. דברים בסיסים. למלע? הי? מלעה? נורעי? קזה? חוץ מזה המון תודה.

jeblesh

New member
בבקשה ובקשר לשגיאות צ'תארת

מה לעשות הם פה והם לא רוצות לזוז לשומכום

למעלה