ממש היום - הופעה אקוסטית בברל'ה

pRimaVeriTaVIV

New member
../images/Emo60.gifממש היום - הופעה אקוסטית בברל'ה../images/Emo60.gif

חוויות, תמונות, סיפורים, וכו' וכו' וכו' - לפה תהנו

veredmp

New member
רוצה רוצה, למות למות

כל פעם שאני הולכת להופעה אני מופתעת מחדש כמה שאני נהנית (כי בכל זאת, כמה אפשר להנות בהופעה שראית כבר מספר דו-ספרתי של פעמים?) וכמה שהופעה של מירי נותנת לי כוחות. היתה הופעה מהממת! יניב דדון חולה (או שסתם הבריז? לא זוכרת בדיוק) והנגן שאמור להחליף אותו לא יכל היה להגיע וגם הנגן שאמור היה להחליף אותו לא יכל לבוא (אחד מהם, לא נזכיר שמות, מנגן היום עם עברי לידר
) ולכן את המצב הצילה סלעית להב! למי שלא מכיר, סלעית מנגנת בחליל, אקורדיון וסקסופון. היא היתה מדהימה. לדעתי צריך לעשות מבצע גניבה מקרן! (קרן לא קוראת פה, נכון?
) היה שיר אחד (אאל"ט ב"אם זאת האהבה שלך") שהיה לה סולו סקסופון - פשוט למות! כשרונית בטירוף הבחורה. ב"אם ננעלו" פינטו ניגן "קצת" יותר מדי מהר, ומירי עשתה פרצופים מבוהלים עד שפנתה אליו ואמרה לו להאט קצת, ואח"כ קראה לו מנוול. היה משעשע ביותר. בסיפור על הדיאטה, מכיוון שלא מנומס להתעלל בבחורה, מירי "הדגימה" על אורי. לא חושבת שהוא נהנה מזה במיוחד, אבל אותי זה הצחיק. אני יוצאת בפניה נרגשת למירי - עזבי את דדון, תמיד תדגימי על אורי! שיסבול קצת, מה קרה?
את ההופעה ליווה צוות צילום של ערוץ גרמני (שלא משודר פה בארץ) שעושה כתבה על מירי (או כמו שמירי ניסחה את זה "הם עושים כתבה על זמרות ישראליות מצליחות. בעצם, לא על זמרות ישראליות אלא עלי"
), אבל הערוץ הזה לא משודר בארץ. מצד שני, בשביל זה המציאו את האינטרנט. ואת אמא שיודעת גרמנית
"על הגשר הישן" עשה לי צמרמורת כתמיד, "over the rainbow" מקסים. אני עדיין מסרבת להפנים את העובדה ש"ילדה" כנראה ירד מהליינאפ ומקווה שמירי פשוט לוקחת ממנו הפסקה קלה ותחזור אליו בקרוב (כשהייתי קטנה תמיד אמרו לי שאם אני ארצה משהו ממש ממש חזק, בסוף הוא יתגשם
).

veredmp

New member
קצת תמונות

שוב הצלמות ה"רשמיות" של הפורום לא היו ולכן הטלתי על עצמי את משימת הנצחת המירי

viko222

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo124.gifמירי תכנסי ../images/Emo9.gif../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif

סלעית ממש הייתה תותחית(יצא חרוז,לא?) לדעתי,היא תרמה המוןןןןןןן למופעה האקוסטי החליל צד כל כך נעים
יותר טוב מגיטרה וכל כלי אחר
הלוואי והיא תהפוך לקבועה במופע אקוסטי. כל כך נהנתי להקשיב לצליל המיוחד של החליל צד,רק היה חסר שיצא פתאום מאיזה כובע נחש
over the rainbow-ממש תפור על מירי,לא ורד? המילים של השיר ממש מתאימים למירי לפי הסיפורים שלה על ילדותה..

veredmp

New member
אכן תפור. אני אוהבת שהיא שרה אותו

שיר מקסים והביצוע שלה הורס. ואני גם התלהבתי מסלעית. חליל הצד באמת נעים והסולו סקסופון גמר אותי לגמרי!

viko222

New member
אחח,איזה הרגשה כייפית אחרי ההופעה../images/Emo99.gif

קודם כל ורד,אביב וכל מי שאחראי על הכרטיסים-תודה ענקיתת
אחותי הצטרפה אלי או יותר נכון אני אליה
ויצאנו לכיון ברל'ה,כמה מרנין. רק שבמקום להגיע ב-40 דק' לכל היותר לקח לנו שעה וקצת!והכל בגלל שפנינו בפניה הלא נכונה
שכמעט לקחה אותנו לטול כרם .ראיתי רק מסגדים ואורות ירוקים שנמצאים על המסגדים,זה היה מלחחחחיץ! אחרי 20 דק' שלא ידענו לאן חוזרים הצלחנו להגיע למקום הנכון הלא הוא-ברל'ה.כמה נחמד לראות פתאום תשלטים שלו
נכנסנו לברל'ה והתיישבנו ליד ורד ובילי
אני אמנם ישבתי על המעקה אבל מה זה משנה,העיקר לראות את מירי
ההופעה התחילה בסביבות 22:30 בתחילה היה את באה אליכם. לאורך כל ההופעה הקהל לא הפסיק לשיר לרגע וזוג החברים שלידי לא הפסקו לדבר לרגע:-@ היו אותם שירים כמו תמיד עם עיבוד מדהיםםםם
נהנתי בהופעה הזו מאשר ההופעה הקודמת אולי בשמיעה שניה העיבודים יותר יפים...לא חשוב:) צוות צילום מערוץ גרמני תיעד את מירי בהופעה ולאחר מכן. אחרי ההופעה חיכו לה בסביבות ה-20 אנשים.שמי שמכיר את הרחבה ליד חדר האומנים בברל'ה יכול להבין את הצפיפות והדוחק. למרות זאת,מירי לא קיפחה אפחד ונשקה,חבקה וצטלמה עם כולם. הייתה בחורה מצרפת שהודתה למירי אחרי ההופעה ומירי נסתה להשכיל משפט בצרפתית אבל הכל יצא לה כמו סינית אז היא ויתרה
צלמתי את אחותי עם מירי ופה זה נגמר,לא דברתי איתה כי באמת שהיה לחץ ולא רצתי להעיק
מילות סיכום-הופעה טובה כל כך. מחכה בקוצר רוח לזאפה 23.12 .בע"ה.

veredmp

New member
על זה נאמר - לא תמיד כדאי לסמוך על ה-GPS. ../images/Emo8.gif

העיקר שהגעתם בשלום ובזמן

veredmp

New member
אולי בחלומות שלך תפגשי איתה ב-23.12

היא לא מגיעה לזאפה
אני חייבת להבין, אחת ולתמיד, איך זה שכולם מתלהבים מבילי יותר מאשר ממני. אני מתחילה ממש להעלב

../images/Emo3.gifה 23/12 היה מיועד לויקו האחד והיחיד

תביני את הרמז
אם היית קצת מורידה את האף (קרי ערך "תבואי אתלהגידלישלום בהופעה בצוותא אז אולי... צריך להמשיך את המשפט

למעלה