המתפקדים בשרשור זה הינם האנשים הספורים שיגיעו, אם ירצו למפגש הפורום החביב שלנו שיהיה מפגש הכרות, ויערך ככל הנראה בעזריאלי אלא אם כן יש לכם רעיון יותר טוב.. לא יהיו הפעם יותר מידיי דברים לעשות.. רק לבדוק שאף אחד הוא לא רוצח שכיר מוסלמי פעיל פת"ח טוב? אז תתחילו לשרשר!
בואו כולנו נתפרע ונערוך את המפגש ב.. ראש העין! אם זה לא מקורי.. אז מה כן? בכלל ראש העין היא עיר נהדרת... כן בטח.... חנה שתקי! לא רוצה! *דמיינו צליל של כאפה* טוב.. אז, עושים את המפגש בראש העין?
אז נצטרך לוותר על מרתון ה-פרקים של דריה, דבר שנוכל לעשות בקלות אם המפגש יהיה ברחובות. דיברנו על זה פעם, זוכרים? אני לא חושבת שתהיה למישהו בעיה להגיע לרחובות.. גם לפה יש גם רכבת וגם אוטובוס וגם משאית שמביאה קוקה קולה (אבל האחרון לא חשוב..) אז מה דעתכם? .. אבל גם ת"א זה טוב! רק.. תציעו מה נעשה שם..
יהיה זה מפגש הכרות ולאחר שנכיר ונבין מי הן הנפשות הפועלות נוכל לארגן משהו במקום כלשהוא.. ונעשה מרתונים ושאר אירועים עד אור הבוקר (או עד שתאלצו לעזוב) מקובל?
נראה לי,ככה,במבט ראשוני בלוח השנה, שאפשר מתי שנוח לכם, מלבד השבועיים: 3 עד 17 באוגוסט. כמו כן, גם ב-21 באוגוסט אני כנראה לא אוכל.. אבל חוץ מזה, רק תגידו לי מתי,ואסדר את העבודה שלי בהתאם. אבל חשוב להגיד את זה לפחות..ארבעה עד שבעה ימים מראש. יש הורים שצריך לסדר איתם עניין ההסעה והכל. סבבה?