מתי בפעם האחרונה....

ליאן.

New member
../images/Emo60.gif מתי בפעם האחרונה....

.. אמרת: ´יש אלוהים´
.. התחרטת על משהו שאמרת
.. פינקת את עצמך במשהו נחמד
.. סיפרת בדיחה על פרסי
.. עשית משהו רומנטי לבחור/בחורה
.. בישלת
.. חייכת
.. זכית לחיוך
.. חשבת לעצמך שאת/ה נראה/ית ממש מעולה
.. היה לך יום מוצלח באמת
.. התנשקת
.. קיבלת מחמאה
.. הענקת מחמאה
.. השתכרת או כמעט
.. עשית משהו טיפשי באמת

זה מוגש כחומר למחשבה?

או שיש מקום להגיב? אני באופן אישי לא מאמינה באלוהים או בלהתחרט על דברים שנאמרו, אני גם לא מספרת בדיחות על פרסים אבל... כל שאר הדברים לשמחתי קרו אתמול והיום רק התחיל, אז היד עוד נטויה...

enicegirl

New member
אחחח! מתה על השאלונים האלו ../images/Emo13.gif

אם כי לא ברור לי אם אתן תשובות מספקות. * אמרת: ´יש אלוהים´: תמיד! * התחרטת על משהו שאמרת: ביום העצמאות האחרון (אמרתי לאקס שאני עוזבת אותו בשביל בחור אחר, בין היתר) * פינקת את עצמך במשהו נחמד: בשבוע שעבר (עוגת שוקולד חמההה) * סיפרת בדיחה על פרסי: לפנימספיק היה לי לצאת עם פרסי, זו היתה הבדיחה של החיים שלי (בדיחה די גרועה למעשה אבל לא בגלל שהוא פרסי) * עשית משהו רומנטי לבחור/בחורה: ביומולדת, לקחתי אותו למסעדה רומנטית. היה כייף
* בישלת: לפני חצי שנה (פסטה) אני לא יודעת ממש לבשל... * חייכת: בט"ו באב, בחתונה * זכית לחיוך: כל הזמן, מחברים טובים שכייף בחברתם * חשבת לעצמך שאת/ה נראה/ית ממש מעולה: בחתונה בט"ו באב, לבשתי שמלה שעלתה כמעט 1,000 ש"ח * היה לך יום מוצלח באמת: יום חמישי שעבר, כשעברתי את הטסט בנהיגה
* התנשקת: הרבה זמן (לא אפדח את עצמי...) * קיבלת מחמאה: בחתונה בט"ו באב * הענקת מחמאה: בשבוע שעבר (שהבלורית של החבר נורא מוצאת חן בעיני) * השתכרת או כמעט: הייתי אצל בחור ואכלתי סלט יווני והוא מלוואח והוא החליט שצריך גם לשתות יין ואני לא אוהבת אלכוהול. בכל זאת, הוא מזג לי יין אדום חצי יבש ואחרי 2 לגימות הסתחררתי לגמרי...אני מקרה אבוד. * עשית משהו טיפשי באמת: ביבזתי שנה על בחור שלא היה שווה התייחסות בכלל, לפני שנתים וחצי...

למעלה