סיכום שבועי

../images/Emo60.gifסיכום שבועי../images/Emo192.gif

משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: משהו מצחיק\פדחני\מוזר שקרה השבוע: שיר השבוע: להקה\זמר\ת השבוע: משפט משיר שליווה אותך השבוע: סדרת השבוע: סרט השבוע: סלב השבוע: תמונת השבוע: התחדשות השבוע: תכנונים מיוחדים לשבוע הבא..: משו להוסיף?

Orush the Best

New member
../images/Emo183.gif

משהו טוב שקרה השבוע: הוא עבר מהר?
חח לא זוכרת עוד.. משהו רע שקרה השבוע: הסתיים השבוע השלישי שאני לא מדברת עם חברה טובה שלי|: משהו מצחיק\פדחני\מוזר שקרה השבוע:
שיר השבוע: Beyonce Irreplaceable Shakira Whenever, Wherever The Ready Set Love Like Woe לירן דנינו - עדיין ריק להקה\זמר\ת השבוע:
משפט משיר שליווה אותך השבוע: "אז מי יתפוס אותך שלא תלכי , שלא תלכי, ולא ישאיר אותך לבד? אז מי יתפוס אותך שלא תבכי, שלא תבכי? אנ'לא סומך על אף אחד " סדרת השבוע: האח הגדול :$, רוקדים עם כוכביםםםם.. שלומי ניצח
!# סרט השבוע: 27 שמלות
, אהבה בהחלפה [-דיי מעפן] סלב השבוע:
תמונת השבוע: סורי קרוז, הבת המושלמת של המושלמים
חח
התחדשות השבוע: גרביים של הלו קיטי מH&M
תכנונים מיוחדים לשבוע הבא..: No idea משו להוסיף? השישי הזה סימני V על כל מני דברים לחוצים שהיו לי וזה עשה אותי ממש ממש שמחה

Galuush

New member
יואוו איך היא מזכירה לי פה את הבת של בן דוד

שלי!

מסכמשת!../images/Emo23.gif

משהו טוב שקרה השבוע: התקבלתי לתפקיד כתבת בעיתון גדול ורציני!!!!!!!+ההופעה של דניאל בדינגפילד בת"א!
משהו רע שקרה השבוע: בוחן גרוע במיוחד....
משהו מצחיק\\פדחני\\מוזר שקרה השבוע: ריקודים אל תוך הלילה עם השותפה לחדר בשילוב נייר טואלט!חחח כן כן!
שיר השבוע:NEUTRON STAR COLLISION של MUSE..אין עליהם!
להקה\\זמר\\ת השבוע:MUSE
משפט משיר שליווה אותך השבוע: I WAS SEARCHING U WERE ON A MISSION
סדרת השבוע:FRINGE שחזרו סוףסוף!סדרה מדהימה,מקווה רק שהרייטינג יעלה כדי שלא תבוטל.פשוט יצירת מופת.
סרט השבוע: SHERLOCK HOLMES....מתה עליו,כזה מצחיק וזורם!
סלב השבוע: פורטיה דה רוסי.קראתי את הספר שלה על המלחמה בהפרעות האכילה והיא ריגשה אותי עד דמעות.היא ואלן פשוט כלכך מתוקות יחד!לגמרי הזוג האהוב עלי בהוליווד!
תמונת השבוע: התחדשות השבוע: מלא טבעות מדליקות וענקיות כמו שאני אוהבת!אחת מהן אפילו כזו ששמים על 3 אצבעות!
תכנונים מיוחדים לשבוע הבא..: ללמוד למבחן סופר קשה שהולך להיות עוד שבוע, להספיק את הכתבה וגם שתצא מעולה, להפציץ בהתמחות שלי,וגם לא לשכוח לנוח!
משו להוסיף?

למעלה