סיכום שבועי

../images/Emo60.gifסיכום שבועי../images/Emo256.gif

כי מזמן לא עשינו את זה... שיר השבוע - סדרת השבוע - מה היה טוב השבוע? מה היה רע השבוע ? מה היה מצחיק\הזוי השבוע ? סרטון השבוע - תמונת השבוע - ציטוט\י השבוע - מאכל השבוע - בזבוז השבוע - תכנונים לשבוע הבא:

Ayelet 363

New member
מסכמת ../images/Emo13.gif

שיר השבוע - Defying Gravity של גלי (אם כי ראיתי את הפרק בו זה היה השבוע ומשום מה דווקא העדפתי את הגרסה של הפרק על גרסת האלבום). המון גלי הפתיח של באפי Dido- Here with Me (כןכן הוא חזר. אבל Defying Gravity עדיין במקום הראשון). סדרת השבוע - יומני הערפד, גלי, גוסיפ גירל וHIMYM. מקווה לראות היום קוגר טאון ומתישהו בקרוב את הפרק שהיה בSPN (אבל מישהו\מישהי בטוויטר סיפלר\ה לי משהו
וכן, אני בדרך כלל אוכלת ספוילרים ממש, אבל לא כשאני מצליחה להימנע, ובדרך כלל בכיוונים שאני מחפשת). מה היה טוב השבוע? הייתי בבית יומיים (בגלל גימלים), המשכתי לראות גלי מההתחלה (כולל הפרק עם Defying Gravity
) מה היה רע השבוע ? אסור לי להיות בשמש כי חושדים שיש לי מחלה שבה אסור להיות בשמש (משהו כרוני), כל זה שאסור לי להיות בשמש, והתגובה של אנשים לזה... השבוע לא ממש קיבלתי תגובות (שבוע שעבר- בו גיליתי שחושדים שיש לי את זה- זה היה יותר גרוע
, אם כי השבוע הייתי יומיים בגימלים, אז פחות זמן לתגובות...), אבל כשהיה צריך לקרוא למפקד אמרתי שהייתי עושה את זה אבל שאני מפחדת לצאת לשמש, אז מישהו שדווקא החשבתי ליותר נחמד אמר לי מה אני עושה שאני בדרך הביתה, שהרי גם שם אני צריכה לצאת לשמש (הוא אמר זה זה בנימה שנשמעה לי מעט מזלזלת). העניין הוא שאם הייתי קוראת למפקד הייתי צריכה לחזור איתו, כך שזה כן משהו שאפשר היה לחסוך ממני ועדיף היה (ובסוף מישהו אחר קרא לו), הרגשתי רע ואני עדיין מרגישה קצת רע. זה לא מהשבוע, אבל אני במתנה לקורס ביומיות לבסיס שלא מאוד רחוק, אבל גם לא מאוד רחוק, וכל הנסיעות האלה טיפה מעצבנות... מה היה מצחיק\הזוי השבוע ? רופא שהייתי אצלו ביום ראשון אמר ביום שני שהוא לא היה שם ביום ראשון (אני ואמא שלי בטוחות במאה אחוז שזה הוא). ומשהו נוסף- זה אמנם היה שבוע שעבר, אבל זה דיי הפתיע אותי- מישהו שגם ממתין לקורס, כשדיברתי איתו על משהו שקשור לז'אנרים, ישר ניחש שאני אוהבת פנטזיה ואמר שאני נראה כמו מישהי שאוהבת פנטזיה. שאלתי אותו למהף אבל הוא אמר שאין לו מושג. סרטון השבוע - תמונת השבוע - ציטוט\י השבוע - מריאיון עם דארן כריס: AX: I heard you’re a big fan of BUFFY. CRISS: Yes. I saw Joss Whedon two years ago at a party and I nearly fainted. AX: Did you talk to him? CRISS: I was too nervous. I was that guy that kind of stood eerily next to him, thinking I was going to say something, and I just never did, I was too nervous.
בדיוק כשחשבתי שלא אוכל לאהוב אותו יותר... מאכל השבוע - גומיגם בזבוז השבוע - גומיגם ועוד משהו בשקם. תכנונים לשבוע הבא: -

למעלה