ערפדים VS שדים - דיון

../images/Emo60.gifערפדים VS שדים - דיון../images/Emo40.gif

כפי שידוע לנו, העונה השנייה של חצויה משולבת עם שדים. הקרב של בני האדם והערפדים, הופך להיות הקרב של הערפדים והשדים. קצת מידע: הערפדים של "חצויה" נשארים עם אותן היכולות -מהירות, מחיקת זיכרון, חיי נצח... אך שחקן חדש נכנס לתמונה;
השדים.
השד הראשי בעונה השנייה הוא אדם (ליבי רן), תלמיד חדש בתיכון גרין. כשהוא נמצא ליד אלה (ככל הנראה בגלל שהיא חצוית דם), הוא נרגע ומתרסן מלתקוף, וזה מה שמושך אותו אליה. המטרה של אדם, (ובעצם של כל השדים) - להרוג את הערפדים ולמסור את נשמותיהם למלכה שלהם,מלכת השדים, אשר מייצרת עם נשמות הערפדים שדים חדשים כמו אדם. יכולות השדים
שליפת ציפורני מכשפות
השדים יכולים לשלוף במהירות ציפורניים ארוכות וחדות,כמו של מכשפות, אשר באמצעותן הם תוקפים את הערפדים.
השנייה
מהירות- השדים יכולים לרוץ במהירות גבוהה מאוד,כמו של הערפדים, וכנראה זה מה שעוזר להם לתקוף אותם.
אז עם מי אתם? ערפדים או שדים?

MR Lordi

New member
כרגע אני לא בטוח לגבי התשובה שלי.

אני צריך להכיר עוד יותר את השדים ואת החולשות שלהם בשביל להחליט סופית. בינתיים אני נשאר עם הערפדים.

Titush Black

New member
וואו

זאת אחלה שאלה אבל נראה לי שכולנו יודעים מעט מידי על השדים כדי להתחבר אליהם. כמו, למה הם הם צריכים את הנשמות של הערפדים מלכתחילה? מה הבסיס למלחמה הזאת בין המינים חוץ מהסירוב של ארדק להיות האהוב של המלכה? אני חושבת שמה שמערער את הנאמנות שלי לערפדים זה העובדה שפתאום הם משתחרריםמהרסן. כל הערפדים המכובים חוזרים "לחיים", יש ערפדים חדשים כמו גיא שלא יודעים לשדלוט בעצמם, וכמה שאלה מנסה היא לא מצליחה להיות הדמות הדומיננטית שהעולם ערפדים צריך. מצב שני השדים, שהם בעצם רק אדם ודימה- הולכים רק לדבר אחד. הם לא נאבקים לשרוד ולהילחם, רק להציל את המלכה שלהם. אני מאמינה שתהיה לי דעה מוצקת בהמשך העונה, אבל בואו רק נגיד שאני מאד לטובת השדים כרגע:)

Berethor

New member
גם הסירוב של ארדק זה סיבה מספקת

שדות לא מסוגלת לקבל לא..

*אהמ* את על שער תפוז *אהמ*

ולגבי התשובה לשאלתך: אני כבר מעדיפה את ערפדים

אין על מה ../images/Emo24.gif

גם אני התלהבתי כשראיתי שהפורום הזה סוף כל סוף על שער הראשי של תפוז

../images/Emo192.gif../images/Emo189.gif תיקנתי את התמונה ../images/Emo8.gif

וגם סימנתי את התיבה שבה השרשור על הפורום נמצא

Berethor

New member
מזה משנה

במלא צריך קודם להיות אדם, ואז להפוך לערפד ואז להרג על ידי שד ולהישלח ללילית שתייצר מהנשמה שלך עוד שד, ככה שאתם יכולים להיות כל השלושה בתקופות שונות. בכל אופן בטח שערפדים, אין עליהם.

Titush Black

New member
יודעים מה

הכי שווה להיות בנאדם. מלא כולם מתחילים מהמצב הזה! בני אדם זה שולט :)

למעלה