מיוחד לפורום שלנו עם זברות מפוספסות. הנה כמה - תתחילי לספור. ועוד כמה. וגם יש לי שתי שאלות: 1. זברות הן לבנות עם פסים שחורים או שחורות עם פסים לבנים? 2. מה לבשה הזברה ביום ג'? אני קצת מתחרפנת.........הצילו!!!!!!!!!!!
יש לנו רק את יום ראשון! אני מקווה שתוכלי להשיג ביביסיטר ליום ראשון. מרוב שמחה שהשגתי כרטיס ליום שני שכחתי להגיד לך. ואני ממש בעד שעוד בנות יצטרפו אלינו. מה דעתכן?
ביום ראשון בבוקר אני עושה בדיקת מי שפיר... במפגש הקודם אצלך, נייטי, הייתי בשקיפות עורפית. כל פגישה הינה בתאום עם הרופאים שלי, תגידו? בכל אופן, אני אהיה במיטה, נחה. תחזיקו אצבעות.
המתוק והמושלם שלי צריך להיכנס לניתוח היום בצהריים. אני כבר כמובן בהיסטריה, לא נושמת ודיי מייללת. אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף אין לי כוח לחרא הזה. יום טוב.
אבל לא מרגישה עוד מוכנה, אני ממש רוצה להשתתף במפגש אבל אני ארגיש יותר בטוחה בעצמי אחרי הסקירה. עכשיו אני קצת פוחדת... אני לא יודעת אם אתן מבינות את זה, אני ממש מקווה שכן. אוף כל כך רוצה להכיר אתכן במיוחד שאני מרגישה כל כך בודדה, אין לי בכלל חברים בארץ ואני בשמירה אז חוץ מהקירות והחתול המקסים שלי אין לי עם מי לדבר הרבה.
אולי פעם הבא אני ארגן מפגש אצלי?? יכול להיות נחמד. מקווה להפגש בקרוב אם הכל יהיה בסדר.