פפראצ'י של גילתי...

1mayush

New member
אוי שינוח הקרצייה הזה !

לא סובלת אותו... דירגתי את זה להכי נמוך..

../images/Emo60.gifלא נראה לי שמישהו סובל אותו../images/Emo6.gif

הוא מתקרצץ כמו לא יודעת מה
אבל ראיתי אז ישר חשבתי על הפורום:)

גילת מעשנת ומדובר ב-2-3 סיגריות ליום.

היא לא מעשנת כבדה. היא לא תעשן כשהיא תדע שמצלמים אותה, כי היא יודעת שהיא דמות ציבורית שילדים אוהבים ומעריצים אותה, אבל כשמצלמים אדם ללא ידיעתו, המצב שונה.

1mayush

New member
תגיבו בסרטון!!

זה בעמוד הראשי של תפוז
אני שמתי שם כבר פרסום לפורום.. אבל צריך תגובות חברים!! זה חשוב עכשיו שזה בדף הראשי !

טוב, חשבתי לעומק ו...

נכון שזה מסריח ונכון שזאת חדירה לפרטיות בצורה הבוטה ביותר אבל.... אין מה לעשות בגילת מתעניינים ובשביל זה אנחנו פה כדי לתמוך ולשמור על האינטרסים שלה, כמו שמשפחה אחת גדולה צריכה לעשות. אז נעזוב את מה שאנחנו חשים, בואו ניכנס ונגיב ונגיד כל מה שאנחנו חושבים עליה ועל הסרטון המטומטם הזה. גילת היא המלכה שלנו וזה ברור שיהיו תמיד אנשים שינסו לחדור לפרטיותה ולתעד אותה ברגעים אנושיים ויערכו את זה בעריכה שמתאימה להם, ככה שזה ייצא צהוב , אז אנחנו פה כדי לשמור על האינטרסים שלה ולפרגן ולהוסיף תגובות. גילת אנחנו אוהבים אותך. אריאלה.

doshie

New member
זה כל כך חוצפה...

כשאני אראה אותו או אכיר אותו אני אפוצץ לו תפרצוף..זו חוצפה של הפאפארצי האלה ואני שונאת את זה פשוט גועל נפש...אבל עושים את זה לכל המפורסמים וגילתי היא כזאת ובאמת שאפשר לתבוע אותו והיא תצא זכאית....לא נורא אין מה לעשות....אבל אני בכל מקרה חולה עליה היא נשמתי ....היחידה חוץ מאמא שלי שאליה אין לי מילים!!!יום טוב...

חצוף כזה

טוב אבל היא אפשר להתעלם מהיופי המדהים שלה אם הייתי פוגשת אחת כל כך יפה ברחוב גם אני הייתי מצלמת אותו טוב בעצם לא אבל זאת גילת תבינו היא סלב זה מה שקורה לפעמים יש את הפאפארצי המעצבן בכך שהיא מפורסמת היא מבינה שהיא צריכה לקחת חלק בזה

לאהדורה

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo221.gifהוא כ"כ קרציההה

הוא הציק גם לרוני ולתום אבני ולוד מלא XD

למעלה