פרק 8

../images/Emo60.gif../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif

קטע מהפרק
http://hot.ynet.co.il/home/0,7340,L-8617-42075,00.html On his birthday, Stefan is surprised by a visit from Lexi, one of his oldest vampire friends. Still upset by the way events ended at the Halloween haunted house, Elena does her best to stay away from Stefan, but Lexi gives her some unsolicited relationship advice. Meanwhile, both Elena and Jenna are surprised by a change in Jeremy's behavior in the wake of Vicki's "disapearance". But only Elena knows that Damon's mind-wipe powers did something to her brother. At Damon's insistence, Caroline tries to get his medallion back from Bonnie who continues to study her wican heritages with her grandmother's help. Elsewhere, Damon's offer to help Sheriff Forbes has sudden and tragic results since she does not know that he is the vampire that she and her circle of hunters are looking for

morani871

New member
אם אני לא טועה, לא היה היום פרק...

ראיתי בלוח שידורים בהוט שבשעה הזאת משודר טקס פרסי האמי. אז השבוע לא ישודר פרק 8.

morani871

New member
נראלי שאולי גם שבוע הבא לא יהיה פרק....

בגלל ראש השנה.

תראו באינטרנט ../images/Emo232.gif

מה זה שווה לראות פרק פעם בשבוע? בכלל זוכרים משהו מהפרק הקודם?
אם תרצו תגידו לי ואני יכולה להביא קישורים למגה וידאו עם תרגום של כל הפרקים

morani871

New member
חח.. סיימתי ממזמן לראות את העונה.

אני פשוט אוהבת לראות שוב ושוב, למרות שגם הורדתי את כל העונה למחשב אבל בכל מקרה אני רואה גם בהוט. התמכרתי קשות..

חחגם אני כבר נהייתי מכורה ../images/Emo232.gif

לקח לי משהו כמו שבוע וחצי לראות את כל העונה הראשונה.. ראיתי ארבע פרקים ביום..

רק 4 פרקים ביום?

אני ראיתי בשלוש וחצי ימים הכל ובשבוע ברעך את העונה פעם שניה והיו פרקים שהיו פעם שלישית אני מכורה לערפדים קשות

lady blah blah

New member
האמת שגם באינטרנט

אם את רואה בקצב של ארה"ב איך שהפרק יוצא את צריכה לחכות שבוע.. ואני מתארת לעצמי שלא תחכי שיעלו כל הפרקים ואז תתחילי לראות

ראיתי כבר את כל העונה הראשונה באינטרנט..

אז עכשיו אני מחכה לעונה השנייה.. ולא נורא אני אחכה עוד קצת ואז אתחיל לראות.. כי אני פשוט שונאת שאני עוצרת בפרק עם מתח ואין לי עוד פרק לראות..

למעלה