"קרי אנדרווד תוקעת גרפסים"

../images/Emo60.gifוהנה לעצלנים../images/Emo9.gif

היא מפורסמת אבל לא מפחדת לתקוע גרפסים בפומבי והכי מתנגדת לבגידות קרי אנדרווד, הזמרת הבלונדה, זוכת אמריקן איידול, התראיינה לאחרונה למגאזין קוסמופוליטן ובראיון אמרה שאחת הדברים שהיא הכי שונאת אצלה זה שהיא עושה הרבה מאוד גרפסים. "אני לא חושבת שאני יפה ומושכת" אמרה הזמרת (שאנחנו חושבים שהיא בהחלט יפה) "אני גם אדם די עצבני באופן כללי, ואני לא חושבת שאפשר להגדיר אותי כמישהו מאוד חברותי". "אני לא ממש גבוהה ואני לא משקיעה בתלבושות, בדרך כלל תראו אותי עם מכנסי התעמלות וחולצה פשוטה, אה, ואני גם עושה הרבה גרפסים למרות שאני יודעת שזה לא מנומס". בענייני האהבה, אנדרווד אומרת: "אני מסוגלת לסבול הרבה דברים אבל אני לא מוכנה לסבול בגידה. אם החבר שלי בוגד בי, אני מעיפה אותו מייד". השאלה היא האם אתם חושבים שהיא התכוונה לחבר שלה לשעבר, כוכב הסדרה "אחת שיודעת" צ'ייס קרופורד? ולבסוף החלטנו לצ'פר אתכם בקליפ של קרי, שתוכלו להריץ בזמן שאתם קוראים את הכתבה שלנו. אז קבלו אותה ואת השיר Last Name. לצפייה בקליפ לחצו על הקישור.

LeAnnDylan

Well-known member
דוחה משהו

זה מזכיר לי את היצורה הזאת מהאודישנים של אמריקן איידול בעונה האחרונה שהחליטה שיהיה נורא נחמד לתקוע גרעפסים למצלמה >< אבל לא נורא, עכשיו לה ולחן יהיה משהו במשותף
היא תוכל לבוא לארוחות שישי בבית של חן ותרגיש כמו בבית

כל הכבוד!!!

אשה כלבבי
!!! סוף כל סוף אשה שמודה בזה... ולכל מי שזה מגעיל אותו תתנחמו בזה שא' היא מודה שזה לא מנומס וב' היי לפחות היא כנה
... אני

West Doll

New member
חחח זה בכלל לא מגעיל |הא|

אני מתה על זה
רעות לא מרשה לי לעשות לה גרעפסים בטלפון

symptoms

New member
אני מניחה שאני לא אציין אז

שקרי יכולה לעשות לי גרעפסים בטלפון? רעות

West Doll

New member