שאלה

Golden apple

New member
../images/Emo60.gif שאלה

חלק מהביקורות של המשותף הופנו לרמי, ועל כך שהשיתוף פעולה עם ריטה ושינוי השירים פשוט הרסו את המקור. מה אתם חושבים
אני חושב שרמי נתן לשירים משהו אחר לא בהכרח הרס... שביל הבריחה-מהמם עטוף ברחמים-עוד יותר ודווקא ימי התום שעליו שמו דגש אני חושב שיצא מדהים

dori9

New member
.

מסכים איתך (ובאמת את "ימי התום" בביצוע הזה משמיעים הרבה......) גם הביצוע שלו ל"כמו נוצה" מאוד יפה

The Juck

New member
נוצה ברוח זה אחד השירים הכי...

אהובים עלי של ריטה.. והביצוע של רמי מדהים

Golden apple

New member
../images/Emo60.gif כמובן שגם

נוצה ברוח מדהים, אבל הוא לא מהאהובים עליי(יש יותר ממנו).בכוונה הזכרתי את האהובים עליי...

TEENAGER1

New member
../images/Emo66.gifטוב, לדעתי...

לדעתי ריטה ורמי- כל אחד בנפרד מוכשר ומדהים במידה שאי אפשר לתאר. אני אישית מאוד אהבתי את המשותף. שניהם איחדו כוחות ויצא להם מופע שבו כל אחד נתן מהכישרון הענק שלו וזה יצר משהו מהמם.

אז ככה:

יש שירים של ריטה שרמי מבצע מדהים. (הדוגמא הכי טובה היא - "עטוף ברחמים" שלדעתי האישית השיר נשמע יותר מרגש מפי רמי מאשר מריטה.) רמי אומן ענק! הוא אחד האומנים האהובים עליי ביותר. והשיתוף פעולה שלו עם ריטה, לדעתי, רק מוסיף ליופי של השיר. לא נתקלתי עד עכשיו בשיר שהוא שר והוא 'הרס את המקור'. גם כשהוא שר את הבית השני של "בוא" - זה ממש יפה.. זה יצא מעולה.. האמת הכי פחות אהבתי את הביצוע של 'שביל הבריחה', כי אני מעדיפה אותו שקט כמו שהוא היה, אבל גם ככה הוא בסדר. אי אפשר להגיד שרמי הרס.

The Juck

New member
דווקא..

לדעתי המופע המשותף זה המופע הכי פחות טוב של ריטה לייב, תפתח חלון ואהבה גדולה בהרבה יותר טובים גם אני חושב שעדיף את שביל הבריחה המקורי

Golden apple

New member
../images/Emo60.gif צחר ירדת כמעט חצי עמוד ../images/Emo3.gif

אבל גילנו שלרמי יש כשרון, הוא יכול להצטרף לסאבלימנל והצל. "רמי הכריש"

Golden apple

New member
../images/Emo60.gif כתבתי לו קטע ראפ קצר

אני רמי הכריש ואליי אף אחד לא אדיש אני רמי הכריש ואותי תמיד תרגיש אני עושה פה בלגאן אז תוזיזו ת'אגן כי אני רמי הכריש ריש ריש הכריש ריש ריש אז יאללה ריטה בואי איתי ונלך ביחד לדפוק איזה סטייק בפיתה

nizzan

New member
לדעתי...

למופע המשותף היו הרבה יתרונות וחסרון אחד מאוד בולט. אני חושבת שריטה עשתה ביצוע מדהים לתפוחים ותמרים והגבהים שהיא הוסיפה לפזמון העשירו את השיר בצורה שלא תאמן. הביצועים של רמי לעטוף ברחמים ונוצה ברוח היו מרגשים ונוגעים. הביצוע שלהם ל"אל תלכי מכאן" הוא אחד מהשירים האהובים עליי בדיסק וחבל שלא שמו גם את "endless love" בדיסק... ולמרות כל היתרונות היה סרון בולט... עם כל הכבוד לריטה היא פשוט הרסה (!!!) את עניין של זמן.

The Juck

New member
חחח יקיר, ניצן:

גם דניאל, חבר שלי אמר לי שהיא הרסה את עניין שדל זמן..אני לא ממש יכול להיות אובייקטיבי לגבי הביצוע של ריטה

אני לא חושבת שהיא הרסה...

נכון שהוא נשמע פחות טוב כשגם היא שרה, אבל היא לא ממש הרסה.. הוא לא כ"כ גרוע.. ובקשר ל"אל תלכי מכאן" - שיר מדהים, ביצוע מדהים.. אין מה להגיד.. וגם השילוב של "כשאני רוקד איתך" ו"מחול מטורף" - מושלם!!! בקיצור, הם 2 אומנים גדולים. גם ביחד וגם כל אחד לחוד. :)

למעלה