שאלווווןןןןןןן!!!

../images/Emo60.gifשאלווווןןןןןןן!!!

נשדד מפורום חברים
שם: גיל: עיר: באיזה פורום אפשר למצוא אותך? איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? מה אתה הכי אוהב לאכול? מה אתה הכי שונא לאכול? מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? מה הצבע האהוב עלייך? מה הצבע השנוא עלייך? מה המקצוע האהוב עלייך? מה המקצוע השנוא עלייך? מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? איפה חגגת יומולדת אחרון? איך אתה הכי אוהב לבלות? מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? איזה מקצוע אתה כי שונא? מה היה המבחן האחרון? כמה קיבלת בו? יש לך חברים מחוץ לכיתה? ומחוץ לשכבה? ומבית ספר אחר? ומהעיר אחרת? ומארץ אחרת? ומכוכב אחר... אתה נוהג לדבר עם חפצים? היית פעם אצל פסיכולוג? ואצל פסיכיאטר? חשבת פעם על התאבדות? אם כן - סיפרת למישהו? מתי פעם אחרונה שבכית? מדוע? האם לקחת סמים מתישהו? האם אתה מעשן? מתי פעם אחרונה שהשתכרת? איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? האם היית פעם בתחנת משטרה? מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? יש לך חברה? אם כן - כמה זמן אתם חברים? ראית בחנוכה את הפסטיגל? ושיר נולד? מי המפורסם האחרון שראית? מה אתה הולך לעשות עכשיו? כי נגמר השאלון מצטערת... טוב עוד קצת: את מי היית לוקח לאי בודד? את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? מי הייתה המורה שלך בכיתה א'? ובכיתה ב'? ג'? ד'? ה'? ו'? איך קוראים למורה שלך?//אתה אוהב אותה? מה הבילוי המועדף עלייך? תוכנית אהובה? (טלוויזיה כמובן) ספר אהוב? יצאת מהמדינה? אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? שחית בעירום? ברחת מהבית? התחילו איתך? צפרו לך? נשארת ער כל הלילה? לא אכלת יום שלם? דיברת בטלפון כל הלילה? הרגת מישהו? נישקת מישהו מאותו מין? בגדו בך? הרגת חיה בטעות? הרגת חיה בכוונה? גנבת משהו? פגעת בעצמך? רצית למות? עישנת סיגריות? עישנת נרגילה? ניסית סמים? שתית אלכוהול? השתכרת? התנשקת? ישנת עם בן המין השני בלי סקס? עשית או תכננת לעשות פירסינג? עשית קעקוע? הסתפרת? השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? צללת עם דולפינים? קפצת כתה? היית ערום בציבור? היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? לתקופה ממושכת? קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? התאפרת? רצית להיות משהו שאתה לא? רצית להיות בן המין השני? התקלחת יותר מפעמיים ביום? עברת יישור שיניים? היו לך משקפי ראייה? הרגשת שאתה בוגד בעצמך? התביישת בהורים שלך? שיקרת למישהו? היית מאוהב? התעלפת? נשברה לך שן? עשית למישהו היקי? עשו לך? נעצרת? קיבלת נכשל בתעודה? שברת עצם בגוף? רכבת על אופניים? רכבת על סוס? רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? שיחקת כדורסל? שיחקת כדורגל? הלכת מכות? שיחקת טאקי? שיחקת מונופול? שיחקת שש-בש? הוצאת מלא כסף על שטויות? הברזת מבצפר? התחרטת על משהו שעשית? היית אובססיבי כלפי משהו? היית מאושר? התנצלת על משהו שעשית? היית מכור למשהו? היית כל הלילה על המחשב? התקלחת עם מישהו? קמת באמצע הלילה סתם ככה? זכרת חלום? נרדמת בשיעור? העברת פתקים בשיעור? תפסו אותך? ביצעת אקט מיני בבית הספר? ביצעת אקט מיני בשירותים? התעקשת על משהו מטופש? הברזת למישהו בלי להודיע? התחרפנת? נכנסת למצב כפית? ביקרת אצל פסיכולוג? חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? רקדת בגשם? צרחת מפחד? היית 'צומי' במודע? שנאת את עצמך? צעקת על מישהו? קינאת במישהו אחר? היית גאה בעצמך? הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? בכית בגלל מישהו? בכית בגלל מישהי? עשית משהו שלא חשבת שתעשה? אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? הופעת בציבור בפיג'מה? בכית בסרט? היית על במה? היית מחוייב למישהו? הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? התעלמת ממישהו בכוונה? סיננת מישהו בטלפון? ניתקת למישהו בפרצוף? רצית לצרוח ולא עשית את זה? נשבר לך הלב? שברת לב? השם שלך הופיע בעיתון? מה עדיף? שוקו\קפה? עוגה\עוגייה? מצלמה\מיקרופון? מחשב\טלויזיה? שתיה מתוקה\מים? עט\עיפרון\מכני? אנגלית\צרפתית? כיסא רגיל\כיסא עם גלגלים? חיפה\תל אביב? מפורסמים-מי אתם יותר מעדיפים? רוני דואני\שירי מימון? יב"ז\נינט? מאיה\נינט? מאיה\שירי? הראל סקעת\הראל מויאל? הראל סקעת\אושרי חמי[מהגיים בויז]?

יוווווההווו

לפני השינה... היום ראיתי את סאאאםם!! הוא כזה חיתךךך
שם: יעירתי גיל: 15 אוטוטוטוטו עיר: פורטלנד באיזה פורום אפשר למצוא אותך? הממ.. אני קוראת בכל מיני פורמים, אבל בתכלס כותבת רק פה איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? בישראל, שנואה עם התאומם הכפרות עם הייניםהכחולות והתלתלים בלנודינים שהולכים להיות לי
מה אתה הכי אוהב לאכול? שוקולד מה אתה הכי שונא לאכול? אם אתה שונא אוכל כלשהוא אתה לא אוכל אותו.... מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? עליתי על המטוס :-O מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? עליתי על המטוס מה הצבע האהוב עלייך? צהוב כתום מה הצבע השנוא עלייך? אדום מה המקצוע האהוב עלייך? מתמטיקה מה המקצוע השנוא עלייך? ביולוגיה מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? יומולדת 14 היה דמהים. קיבלתי מחברות מלאן דברים בשתי מסיבות הפתעה, ואחותי עשתה לי 22 מתנות ע"פ האלף בית
איפה חגגת יומולדת אחרון? נולדתי בל"ג בעומר.. אז זה מסורת לעשות לי מסיבת "הפתעה" עם עוגה... איך אתה הכי אוהב לבלות? הממ.. חברות מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 10 וחצי ככה מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8 ורבע יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? לא.... וטוב שכך. איזה מקצוע אתה כי שונא? שאלתם
מה היה המבחן האחרון? גיאומטריה. בחיי, תת- רמה של חומר. זוויות מתחלפות.. עלוב =/ כמה קיבלת בו? 100 יש לך חברים מחוץ לכיתה? הממ.. ברור
ומחוץ לשכבה? ברור ומבית ספר אחר? למען האמת, החברות שלי הן לא מהבצפר. הן מישראל.... ומהעיר אחרת? ומארץ אחרת? ומכוכב אחר... כע בטח אתה נוהג לדבר עם חפצים? בוודאי. מה השאלה???? היית פעם אצל פסיכולוג? שלילי. למרות שיש לי כמה פסיכולוגים צמודים בדמות חברות (האממ שיקה!!!!) ואצל פסיכיאטר? שלילי חשבת פעם על התאבדות? הממ.. לא רציני אם כן - סיפרת למישהו? לא מתי פעם אחרונה שבכית? לפני יומיים... שנכוותי =[ אוו זה כאב. אבל מבחינה ריגשית בכיתי כשסבא וסבתא הלכו.... מדוע? האם לקחת סמים מתישהו? חשיש, מריחואנה, קוק והיראוין. אה, ואני גם דילרית האם אתה מעשן? אני לא מעוניינת להרוס לעצמי את החייםםםםםםם!! מתי פעם אחרונה שהשתכרת? אויש. שונאת אלוכוהול איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? וווואוו!! עליתם על היום הנכון. הורדתי את כל הדיסק של אמינם, של בסקריט בויז, ושל גרין די. שליטה פשוט למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? כי אני רגילה לזה... וחוצמזה, זה שירים לועזיים אז מה זה אכפת לי. שהגויים ידאגו לעצמם האם היית פעם בתחנת משטרה? נופ מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? אחותי יש לך חברה? ואולי חבר??? מזה פה? הלוואי שהיה סאם. אבל לא. הוא תפוס
אם כן - כמה זמן אתם חברים? ראית בחנוכה את הפסטיגל? יש גובל ושיר נולד? כנ"ל מי המפורסם האחרון שראית? לא ראיתי אפם!!!!! מה אתה הולך לעשות עכשיו? לישון נראה לי. או לקרוא איזה ספר. כי נגמר השאלון מצטערת... טוב עוד קצת: את מי היית לוקח לאי בודד? את המשפחה, החברות ועוד כמה אנשים. סאם נניח..... את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? הדסוש. בדיוק סיימתי איתה שיחה... היא אמרה שיש לה משו להגיד לי, אבל אמאבא שלה בבית. שיו זה מותתתחחח אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? דיברתי עד לפני דקה. הלכה לישון עם מי? נועושקה
איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? הממ... החצי הראשון- בישראל, היה מדהים. זאת הייתהנ תקופה משו. למרות שרבתי המון המון עם ההורים על הטיסה, עם החברות הייתי במצב הכי טוב שבנאדם יכול להיות. באמת. החצי השני... נו, אתם יודעים. רעעעעע מי הייתה המורה שלך בכיתה א'? ניריתתתתת ובכיתה ב'? גילה ג'? ד'? ה'? ו'? איך קוראים למורה שלך?//אתה אוהב אותה? מה הבילוי המועדף עלייך? שאלתםםםםםםםם תוכנית אהובה? (טלוויזיה כמובן) לא רואה ספר אהוב? אחוות המכנסים הנודדים. מישו יודע אם תירגמו את הספר השני?????? יצאת מהמדינה? נו אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? נראה לי שלא
שחית בעירום? אמבטיה, כתה א'. ברחת מהבית? כע.. לילה אחד. להדס. כמה מקורי התחילו איתך? הממ... בערך. היום נועושקה אמרה לי שאיזה גבוה בעל עיינים תכולות (
) נועץ בי עיניים.. היה ענקקקקקקק
. שלאול אמריקקי מה הוא מסתכל עליי זה מצחיק. אשכרה צפרו לך? אני לא נוהגת
נשארת ער כל הלילה? WTF??? לא אכלת יום שלם? MOB. כע יום כיפור דיברת בטלפון כל הלילה? לא הרגת מישהו? כע נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? לא הרגת חיה בטעות? כע הרגת חיה בכוונה? כע גנבת משהו? הממ... שוקולד כזה בחנות ממתקים נחשב?? ומה עם מיליון דולר שלקחתי??
פגעת בעצמך? חס רצית למות? וחסה עישנת סיגריות? אמרתי- לא רוצה למות. לא רוצה קול של בת 90, ולא רומה שיניים צהובות. עישנת נרגילה? בלעכס ניסית סמים? נו, כבר אמרתי שכן שתית אלכוהול? תראו, אני לא כזראת תמימה. אבל כל הדברים האלה פשוט דוחיםםםםםםם השתכרת? התנשקת? יאפ ישנת עם בן המין השני בלי סקס? יאפ עשית או תכננת לעשות פירסינג? אני נרוא נורא רוצה לעשותץ טבור. אבל אמא אמרה שביום שבו אני עשה כדאי לי למצאו גם מקום לינה.. אז ההממ... נחכה אחרי הצבא או משו עשית קעקוע? לא. הסתפרת? יא השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? אז למה???????? צללת עם דולפינים? וגם האכלתי!! וליטפתיייייייי
קפצת כתה? לא היית ערום בציבור? נו, לא היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? לא לתקופה ממושכת? לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? הממ.. לא חושבת נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? לא התאפרת? ברור רצית להיות משהו שאתה לא? הממ... אני הייתי רוצה להיוץת מקובלת פה, ויודעת לדבר אנגלית שוטף. רצית להיות בן המין השני? פיכס. מה אני צכה זקן כל בוקר? מספיק לי פעם בשבועיים. באמת. אבל תחשבו איזה מגניב יהיה אם אפשר לשלב: יענו, בלי מחזור, בלי שיער שמורדיים כל יוםם, ובלי עוד כל מיני כאלה.... מושלם לא? התקלחת יותר מפעמיים ביום? הממ.. לא חש/ובת עברת יישור שיניים? כע......
ואני מאושרת על זה היו לך משקפי ראייה? מודה
הרגשת שאתה בוגד בעצמך? כע. התביישת בהורים שלך? ההא... שיקרת למישהו? לאאאאאא היית מאוהב? יש הבדל בין דלוק למאוהב נכון? התעלפת? לא, טפו טפו נשברה לך שן? כע עשית למישהו היקי? לא עשו לך? לא נעצרת? לא קיבלת נכשל בתעודה? חחחח.. הצחקתם אותי. כע, כן, יס, סי שברת עצם בגוף? לא, ב"ה רכבת על אופניים? כע רכבת על סוס? כעע
רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? הממ.. כע שיחקת כדורסל? כע :$ שיחקת כדורגל? כע :$ :$ הלכת מכות? ברורררר! מה, זה שוס. נכון מיר? שיחקת טאקי? אני אלופה רק שתדעו. ניצחתי את סבא שלי, שזה קשה. מאוד מאודדדדדדדדד

המשךך

שיחקת מונופול? חיובי שיחקת שש-בש? שלילי. אני פשוט לא רולטת את החוקים, לעזאל הוצאת מלא כסף על שטויות? המונים הברזת מבצפר? כע התחרטת על משהו שעשית? כע היית אובססיבי כלפי משהו? סאם נקרא? היית מאושר? כע התנצלת על משהו שעשית? כע היית מכור למשהו? כע היית כל הלילה על המחשב? כע... התקלחת עם מישהו? אחותי. כצה א' =] קמת באמצע הלילה סתם ככה? כע זכרת חלום? ברור. ותמיד זה מפחיד. הייתי בפולים למשל, ואכלתי סוס. כי לא היה משו אחר לאכול נרדמת בשיעור? כע, אבל לא רציני. נימנום כזה העברת פתקים בשיעור? נו, מה השאלהההה?? תפסו אותך? כע ביצעת אקט מיני בבית הספר? זה רק בנוותת!! :-O ביצעת אקט מיני בשירותים? נו, ראבק. בת 15. התעקשת על משהו מטופש? כע הברזת למישהו בלי להודיע? הממ.. לא חושבת התחרפנת? המון המון פעמים. חחחחחחחחחחח
בשיעור ספורט, אנחנו היינו צריכי להמציא משחק. שעה הסברתי איך משחקיים מחניים באנגלית רצוצה. ואז עושה לי אחת: "נו כן, זה טרובול!!" לכי לעזאזל. אז התחלתי לשיר בעברית "סתומה" במנגינת דוד אוהב אותך. והיה ענקקקקקק נכנסת למצב כפית? ברוווווורר. מלככההה??? כפיתתתתתתתתתתתביקרת אצל פסיכולוג? שאלתםםםםםםםם חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? נופ חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כע.... רקדת בגשם? כע
. היה מחנה כזה להיוהדים, והיה קפוא ברמות אדירות. ואז יצא איזה זוג שרקד בגשם ברומנטיות כזו.. אז כולם הצטרפו, והיה חביב צרחת מפחד? ברוררררררררררר!! ברכבות הרים
היית 'צומי' במודע? לא.. שנאת את עצמך? כע צעקת על מישהו? כע קינאת במישהו אחר? כע היית גאה בעצמך? כע הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כע בכית בגלל מישהו?כע בכית בגלל מישהי? כע עשית משהו שלא חשבת שתעשה? כע אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כע הופעת בציבור בפיג'מה? לא (הורסת רצף) בכית בסרט? כע. בההסדר ובסזיפור אהבה בלתי נשכח. היית על במה? לא היית מחוייב למישהו? לא הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? כע התעלמת ממישהו בכוונה? לא. אני לא ביץ' סיננת מישהו בטלפון? לא. אני לא ניתקת למישהו בפרצוף? לא. אני רצית לצרוח ולא עשית את זה? כע נשבר לך הלב? כע שברת לב? לא השם שלך הופיע בעיתון? לא עד כמה שזכור לי מה עדיף? שוקו\קפה? שוקו. של סטראבאקסססססססס
עוגה\עוגייה? עוגה ועוגייה מצלמה\מיקרופון? מצלמה מחשב\טלויזיה? מחשב שתיה מתוקה\מים? מים עט\עיפרון\מכני? עיפרון אנגלית\צרפתית? אפחד כיסא רגיל\כיסא עם גלגלים? רגיל חיפה\תל אביב? חיפה מפורסמים-מי אתם יותר מעדיפים? רוני דואני\שירי מימון? פאכס יב"ז\נינט? יב"ז. נו, להמ אני לא נראית כמוה??? מאיה\נינט? פאכס מאיה\שירי? פאכס הראל סקעת\הראל מויאל? פאכס הראל סקעת\אושרי חמי[מהגיים בויז]? פאכס היה מזה כיףףףףףף

../images/Emo60.gifמזה חשוב גויים לא גויים?!../images/Emo46.gif

ואני בכלל שונאת את המילה הזאת....זה נשמע כמו משו רע
מזה משנה מאיפה הם?!~מה רק בגלל שלא אכפת לך הם אז גונבים את הפרנסה שלהם?!
לא משו נגד להוריד שירים (זתומרת,כן נגד אבל שכל אחד יעשה משהוא רוצה) פשוט עיצבנת אותי

פחחחח

מוזרה.. את באמת חשובת שהתכוונתי? הממ, אני גרה פה עם גויים. ותאמיני לי, אני לא ילדה בת שלוש שחושבת שגוי זה רע. שברתי את הסטיגמה הזו. אני צכה אנשים שיבינו את ההומור שלי. קפיש?

../images/Emo60.gifאה יש כל מני אפשרויות

לגברים שאפשר לעשות עם אוכל....
למשל לזרוק על ילדים מהכיתה שלי
(חח איזה צחוקים היה אצלנו) בעיקר אם יש ענבים זה הכי נוח
אם אין ענבים לאף אחד אז גזר או זית
אבל אף פעם לא לחמניה כי זה פשוט עף באוויר הכיתה כמה שנית(מניסיון אישי
)

-בעזרתך אבא-

שם: ירדן גיל: 13 וחצי עיר: מושב אחיעזר באיזה פורום אפשר למצוא אותך? מממ... סוף הדרך, דתיים איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? בהתנחלות מה אתה הכי אוהב לאכול? אוכל של אמא מה אתה הכי שונא לאכול? אוכל בבית מלון מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? הרבה... מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? הרבה... מה הצבע האהוב עלייך? כתום מה הצבע השנוא עלייך? כחול מה המקצוע האהוב עלייך? עברית (שמתם לב שתמיד זה משתנה?) מה המקצוע השנוא עלייך? מתמתיקה/אנגלית מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? ***** איפה חגגת יומולדת אחרון? עם חברות איך אתה הכי אוהב לבלות? עם חברות/בנות דודות, בכל מקום בארץ... מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 12-1 מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? צריך להתחיל ב8 וחצי אבל התפילה מסתיימת רק ב9 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? יאפ. איזה מקצוע אתה כי שונא? מתמתיקה ואנגלית מה היה המבחן האחרון? קל כמה קיבלת בו? היום היה יש לך חברים מחוץ לכיתה? כן, כאילו-חברות :) ומחוץ לשכבה? כן ומבית ספר אחר? כן ומהעיר אחרת? כן ומארץ אחרת? לא ומכוכב אחר... אולי... מי יודע... אתה נוהג לדבר עם חפצים? לאאאאאאאאאאאאא היית פעם אצל פסיכולוג? הפסיכולוגים צריכים פסיכולוג... ואצל פסיכיאטר? לאאאאאא חשבת פעם על התאבדות? כן. ואם לא הייתה לי אמונה כבר לא הייתי פה. אם כן - סיפרת למישהו? לא מתי פעם אחרונה שבכית? 15/8 מדוע? כי בנדם חסר חיים הרס לי ת'מדינה... האם לקחת סמים מתישהו? לא האם אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? אני? להשתכר? איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? לא מורידה למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? --- האם היית פעם בתחנת משטרה? כן מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? שוטר יש לך חברה? כן. הרבה. אבל אני משערת שהכוונה כאן לבנים אם כן - כמה זמן אתם חברים? --- ראית בחנוכה את הפסטיגל? חנוכה שעבר, כשעוד הייתי מחורפנת על הראל סקעת ושיר נולד? לא מי המפורסם האחרון שראית? מממ... אתם לא תכירו... בחור ששר עם אודי אולמן.. מה אתה הולך לעשות עכשיו? שיעורים כי נגמר השאלון מצטערת... זה פ'סדר.. בכיף... טוב עוד קצת: עוד קצת. כן. בטח. את מי היית לוקח לאי בודד? שוטרים/חיילים/יס"מניקים/פוליטיקאים. אבל הייתי משאירה אותם שם. את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? בת דודה שלי אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? לא עם מי? --- איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? חרא של שנה... מי הייתה המורה שלך בכיתה א'? נחמה אופנהיימר ובכיתה ב'? כנ"ל ג'? חיה נובוגרוצקי ד'? דבורי פרנקל ה'? קדיה מרנץ ו'? אסתר גלבשטיין איך קוראים למורה שלך?//אתה אוהב אותה? צביה פרידמן. לאהוב מורות?! אין מצב מה הבילוי המועדף עלייך? כמה פעמים לשאול?!?!?!?!? תוכנית אהובה? (טלוויזיה כמובן) מממ... לא רואה אבל מעדיפה מעורב ירושלמי ספר אהוב? בלתי הפיך. מומלץ!!! אלה-לא לך... יצאת מהמדינה? לא. וחוץ מפולין אני לא אצא. קחו את זה בערבון מוגבל עד שיעיפו אותנו לאוגנדה אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? לא שזכור לי שחית בעירום? לאאאאא ברחת מהבית? לאאאא התחילו איתך? ** צפרו לך? ** נשארת ער כל הלילה? כןןןןן לא אכלת יום שלם? כן, יוהכ"פ דיברת בטלפון כל הלילה? לא נראה לי הרגת מישהו? כן. נמלה. נישקת מישהו מאותו מין? בת דודה בגדו בך? לא שידוע לי... הרגת חיה בטעות? כן הרגת חיה בכוונה? כן גנבת משהו? לא פגעת בעצמך? לא רצית למות? כן עישנת סיגריות? לא עישנת נרגילה? בערך ניסית סמים? לא שתית אלכוהול? לא השתכרת? לא התנשקת? עם בנות?! ישנת עם בן המין השני בלי סקס? די עם השאלות האלהההה עשית או תכננת לעשות פירסינג? פיכססססס עשית קעקוע? כנ"ל הסתפרת? כן השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? לא שזכור לי צללת עם דולפינים? לא קפצת כתה? לא היית ערום בציבור?כן, ברגע הראשון אחרי שנולדתי היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? דייייייייייייייייי לתקופה ממושכת? דייייייייייייייייייייי קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? לא נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? לא ממש התאפרת? בפורים? כן רצית להיות משהו שאתה לא? כן רצית להיות בן המין השני? לא התקלחת יותר מפעמיים ביום? כן עברת יישור שיניים? כן היו לך משקפי ראייה? לא הרגשת שאתה בוגד בעצמך? בעצמי לא. בערכים שלי-כמעט התביישת בהורים שלך? לאאא.... כפרעליהםםםם שיקרת למישהו? לא היית מאוהב? ** התעלפת? אולי נשברה לך שן? כן עשית למישהו היקי? הא? עשו לך? ? נעצרת? כן. כמעט. כבר אמרתי שאני שונאת חיילים ושוטרים?! קיבלת נכשל בתעודה? לא, ב"ה שברת עצם בגוף? אולי רכבת על אופניים? כן רכבת על סוס? כן רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? לא שיחקת כדורסל? לא שיחקת כדורגל? כן הלכת מכות? כן שיחקת טאקי? כן שיחקת מונופול? כן שיחקת שש-בש? כן הוצאת מלא כסף על שטויות? כן הברזת מבצפר? כן התחרטת על משהו שעשית? כן, שלא הלכתי להפגנה היית אובססיבי כלפי משהו? ** היית מאושר? כןןןןןןןןןןןןןן התנצלת על משהו שעשית? כן היית מכור למשהו? כן היית כל הלילה על המחשב? כמעט התקלחת עם מישהו? כן קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום? כן נרדמת בשיעור? לא העברת פתקים בשיעור? כן תפסו אותך? לא ביצעת אקט מיני בבית הספר? דייייייייייי כבררררררררררררר ביצעת אקט מיני בשירותים? דיייייייייייייייייייייייייייי התעקשת על משהו מטופש? כן הברזת למישהו בלי להודיע? לא התחרפנת? כן נכנסת למצב כפית? הא? ביקרת אצל פסיכולוג? לאאאא חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? לאאאאא חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כן רקדת בגשם? לא צרחת מפחד? כן היית 'צומי' במודע? כן. כשחיקיתי מישהי שנאת את עצמך? כן צעקת על מישהו? כן קינאת במישהו אחר? כן היית גאה בעצמך? מממ... אולי הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן בכית בגלל מישהו? כן בכית בגלל מישהי? כן עשית משהו שלא חשבת שתעשה? לא אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? לא בכית בסרט? כן היית על במה? כן היית מחוייב למישהו?כן הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? כן התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? לא רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן נשבר לך הלב? כן שברת לב? לא שידוע השם שלך הופיע בעיתון? לא מה עדיף? שוקו\קפה?תה עוגה\עוגייה?עוגה מצלמה\מיקרופון?מצלמה מחשב\טלויזיה?מחשב שתיה מתוקה\מים?מתוקה עט\עיפרון\מכני?עט אנגלית\צרפתית?עברית כיסא רגיל\כיסא עם גלגלים?גלגלים חיפה\תל אביב?ירושלים מפורסמים-מי אתם יותר מעדיפים? רוני דואני\שירי מימון?שירי יב"ז\נינט?נינט מאיה\נינט?נינט מאיה\שירי?שירי הראל סקעת\הראל מויאל?סקעת. אבל כבר ניגמלתי הראל סקעת\אושרי חמי[מהגיים בויז]?סקעת *פעם הבאה שאלה מביאה שאלון כ-ז-ה ארוך לא עונים עליו! שתלמד לא להביא כזה ארוך! סתם סתם...*

|שבול|עונהההה../images/Emo13.gif

שם:אלה גיל:13
וחצי
עיר:אני לא בעיר
באיזה פורום אפשר למצוא אותך?אתם רוצים רשימה??
איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?נשואה באושר עם 2 ילדים ועז...... מה אתה הכי אוהב לאכול?פיצה ופסטה
מה אתה הכי שונא לאכול?בשר
ובגלל זה אני לא אוכלת
מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים?ממ לא יודעת
מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים?גם לא
מה הצבע האהוב עלייך?תכלת וסגול מה הצבע השנוא עלייך?אין
מה המקצוע האהוב עלייך?ציור וגאוגרפיה
מה המקצוע השנוא עלייך?מתמטיקה ואנגלית
מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?מממממ לא יודעת
אבל כשעזבתי את חיפה קיבלתי מהגן שלי אלבום עם תמונות וברכות וציורים
אז לא התלהבתי אבל היום כן.... איפה חגגת יומולדת אחרון?בביתי הנחמד
איך אתה הכי אוהב לבלות?אני אוהבת החלקרח
מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?11:00-12:00..... מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך?7:50
יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?כן
לא יפה
איזה מקצוע אתה כי שונא?שאלתם
מה היה המבחן האחרון?לשון..... כמה קיבלת בו?לא יודעת
יש לך חברים מחוץ לכיתה?רוב החברים שלי מחוץ לכיתה
ומחוץ לשכבה?כה..... ומבית ספר אחר?כה.... ומהעיר אחרת?כה..... ומארץ אחרת?כה.... ומכוכב אחר...ברור אתם לא מכירים את פרדיננד??
אתה נוהג לדבר עם חפצים?בטח את הסודות הכי יקרים שלי אני מספרת רק למגירה של הגרביים
היית פעם אצל פסיכולוג?לא
ואצל פסיכיאטר?לא
<<מה ההבדל?!>> חשבת פעם על התאבדות?חס ושרלילה!!
אם כן - סיפרת למישהו?לא כי לא חשבתי ואני לא נוהגת להגיד סתם דברים שאין להם בסיס מחשבתי
מתי פעם אחרונה שבכית?5.11
מדוע?ככה האם לקחת סמים מתישהו?ברור כל הזמן
האם אתה מעשן?לא
מתי פעם אחרונה שהשתכרת?אתמול מקולה
איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט?לא מורידה..... למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים?אני לא מורידה עילגים
האם היית פעם בתחנת משטרה?לא
מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו?סתם ילד מעצבן מהכיתה.... יש לך חברה?אפילו כמה
אם כן - כמה זמן אתם חברים?יש לי חברה אחת מגיל שנתיים....<<מחיפה מהגן עוד...חח>> ראית בחנוכה את הפסטיגל?לא
ושיר נולד?לא
מי המפורסם האחרון שראית?לא זוכרת
מה אתה הולך לעשות עכשיו?להשתעממם קצת
כי נגמר השאלון מצטערת...חבל טוב עוד קצת: את מי היית לוקח לאי בודד?חברה טובה
את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו?חברה שלי שכבר לא בחיים...
אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין?לא
עם מי?ל=א איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך?עברו עלי בדיוק 12 ימים מהשנה הזאת ודווקא היו סבבה
מי הייתה המורה שלך בכיתה א'?הגר ובכיתה ב'?אלישבע ואז רינה ואז נילי <<הבצפר שלי לא היה החלטי ביותר
>> ג'?דינה ד'?דינה ומלי ה'?ורד ו'?ורד<<אחרת>> איך קוראים למורה שלך?//אתה אוהב אותה?שלומית וממש לא מה הבילוי המועדף עלייך?לא היה כבר??
תוכנית אהובה? (טלוויזיה כמובן)חברים
ספר אהוב?קיץ אחד ביחד
לא שאני קוראת ספרים כל כך אבל זה יפה דווקא
יצאת מהמדינה? נכנסתי למדינה ומאז לא יצאתי
אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? לא אבל ראיתי אוכל שגרם לי להקיא.... שחית בעירום? לא
ברחת מהבית? לא
התחילו איתך? כן... צפרו לך? אמא שלי...כל שבוע שהיא באה לאסוף אותי מהרכיבה
(אגב היום אין רכיבה
) נשארת ער כל הלילה? ברור מלא.... לא אכלת יום שלם? רק אחד?! כמעט שבוע לא אכלתי.... דיברת בטלפון כל הלילה? לא הרגת מישהו? לא
נישקת מישהו מאותו מין?על הלחי
בגדו בך?יעני רומנטית??לא הרגת חיה בטעות?כן
הרגת חיה בכוונה? אף פעם
גנבת משהו? לא

../images/Emo60.gifחלק ב'

פגעת בעצמך? לא
רצית למות? חס ושרלילה!! עישנת סיגריות? לאאא
עישנת נרגילה? לא.... ניסית סמים? ברור אמרתי כל הזמן
שתית אלכוהול? לא השתכרת?כן מלא מקולה.....
התנשקת?כן ישנת עם בן המין השני בלי סקס?לא רק עם סקס
חח כן..... עשית או תכננת לעשות פירסינג? עשיתי פירסינג באוזניים
...אפילו 2
עשית קעקוע?חינה
הסתפרת?כה בגיל 5-6 פעם אחרונה...... השתמשת באוכל לא למטרת אכילה?כן למטרות לזרוק על ילדים מהכיתה שלי
צללת עם דולפינים? לא
קפצת כתה?לא
היית ערום בציבור?לא
היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד?ברור כל הזמן
לתקופה ממושכת? כבר שנה
קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? לא
נפגשת עם מישהו מהאינטרנט?כן.... התאפרת? כן..... רצית להיות משהו שאתה לא? כן רצית להיות בן המין השני? אחרי שיעור ספורט אולי
התקלחת יותר מפעמיים ביום?לא
עברת יישור שיניים? כן ועדיין
היו לך משקפי ראייה?לא.... הרגשת שאתה בוגד בעצמך? לא
התביישת בהורים שלך?כן
שיקרת למישהו?כן.... היית מאוהב?תראו זה מורכב
.....חח התעלפת? לא
נשברה לך שן?לא עשית למישהו היקי?לא עשו לך?לא נעצרת?לא קיבלת נכשל בתעודה? לא שברת עצם בגוף?לא רכבת על אופניים?המוווןןןן רכבת על סוס?המממווווןןןן רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים?כה
(אבל היה לי כיף
) שיחקת כדורסל?כה ברור....זה כייףףף
שיחקת כדורגל? ברור...... הלכת מכות?כאילו ממש מכות,חזק, ברצינות??לא...... שיחקת טאקי?כן ברור.... שיחקת מונופול?ברור המון..... שיחקת שש-בש? לא זה מפגר ומעצבן
ואני לא מבינה תחוקים אף פעם
הוצאת מלא כסף על שטויות?כן יותר מדי....
הברזת מבצפר?כן..... התחרטת על משהו שעשית? הרבה...... היית אובססיבי כלפי משהו? כן הרבה וכל הזמן....... היית מאושר?כן
התנצלת על משהו שעשית?כן.... היית מכור למשהו?אני מכורה עדיין ולהרבה דברים היית כל הלילה על המחשב?לא.... התקלחת עם מישהו?לא
קמת באמצע הלילה סתם ככה?סתם לבד?! לא..... זכרת חלום?כן המווןןן.... נרדמת בשיעור?ממ לא
העברת פתקים בשיעור?כן והרבה...... תפסו אותך?כן
ביצעת אקט מיני בבית הספר?לא
ביצעת אקט מיני בשירותים? לא רק על הגב של פרת מרוץ אפריקנית
התעקשת על משהו מטופש?כן..... הברזת למישהו בלי להודיע?כן אבל לר אם לא יכולתי להודיע
התחרפנת?לא רק חצי מהזמן
נכנסת למצב כפית?כל כך הרבה........חח
ביקרת אצל פסיכולוג? תגידו לא שאלו כבר?! חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי?כשהייתי חולה חשבתי שאני אזדקק לטיפול טרופתי ואם לא אני ימות מכאב ראש
חיכית למשהו שלעולם לא יגיע?לא
רקדת בגשם?חח כן
צרחת מפחד? כן...... היית 'צומי' במודע?לא ברצינות
שנאת את עצמך?כן.... צעקת על מישהו?כן..... קינאת במישהו אחר?כן.... היית גאה בעצמך?כן...
הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית?כן.....
בכית בגלל מישהו?כן....... בכית בגלל מישהי?כן והרבה
עשית משהו שלא חשבת שתעשה?כן....
אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן...... הופעת בציבור בפיג'מה?ביום לפני פורים מתיישו ביסודי....חח בכית בסרט?כן..... היית על במה?כן....
היית מחוייב למישהו?הממממ
הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים?לא התעלמת ממישהו בכוונה?כן סיננת מישהו בטלפון?כן איזה טעות שהחליטה שהיא מכניסה אותי לבית משוגעים אפילו אם היא תצתרך להתקשר 100 פעם!!!
ניתקת למישהו בפרצוף?אותה טעות...
רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן.... נשבר לך הלב?יעני רומנטי??.....לא שברת לב?לא.......
השם שלך הופיע בעיתון?כן אבל התכוונו לאלה אחרת
מה עדיף? שוקו\קפה?שוקו עוגה\עוגייה?לא אוהבת עוגות וגם עוגיות לחא משו אבל אם כבר עוגיות
מצלמה\מיקרופון?מצלמה.... מחשב\טלויזיה?מחשב וטלויזיה ואם אפשר ביחד
שתיה מתוקה\מים?קולה
עט\עיפרון\מכני?עט..... אנגלית\צרפתית?אנגלית כיסא רגיל\כיסא עם גלגלים?כיסא עם גלגלים......
בכיתה א' היה לנו בכיתה אז היינו מסיעים אחד את השניב בתורות בכלללללל בצפר
חיפה\תל אביב?את שניהם אני אוהבת אבל פי מאה חיפה
מפורסמים-מי אתם יותר מעדיפים? רוני דואני\שירי מימון?שירי מיימון יב"ז\נינט?נינט מאיה\נינט?נינט מאיה\שירי?שירי הראל סקעת\הראל מויאל?לא מתה על שניהם אבל סקעת..... הראל סקעת\אושרי חמי[מהגיים בויז]?מממ

juds1

New member
me!

שם:יהודית גיל:11 עיר:רכסים באיזה פורום אפשר למצוא אותך?סוף הדרך,אופנה,ימי הולדת ומתנות איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?אני לא יודעת מה אתה הכי אוהב לאכול?פיצה מה אתה הכי שונא לאכול?חצילים...בעעע
מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים?משימת אקסטרים מטורפת מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים?אממ מה הצבע האהוב עלייך?כחול מה הצבע השנוא עלייך?חרדל מה המקצוע האהוב עלייך?ספורט מה המקצוע השנוא עלייך?אנגלית מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?אופניים
ואמפי3 איפה חגגת יומולדת אחרון?בחו"ל איך אתה הכי אוהב לבלות?ביומולדת? עם החברות והמשפחה מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?10-11 מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך?8 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?כן לצערי איזה מקצוע אתה כי שונא?שאלתם כבר!! מה היה המבחן האחרון?דינים...הבוקר כמה קיבלת בו?עדיין לא החזירו יש לך חברים מחוץ לכיתה?ברור ומחוץ לשכבה?ברור ומבית ספר אחר?כן דה ומהעיר אחרת?כןןן ומארץ אחרת?כן כן כן ומכוכב אחר...ברור מה לא ידעתם שאני בקשר עם חוצנים? אתה נוהג לדבר עם חפצים?ברור, החברים הכי טובים שלי היית פעם אצל פסיכולוג?לא ואצל פסיכיאטר?לא חשבת פעם על התאבדות?לאלא אם כן - סיפרת למישהו?לא חשבתייי מתי פעם אחרונה שבכית?אתמול.. מדוע?נקעתי ת'יד... האם לקחת סמים מתישהו?לאא האם אתה מעשן?לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת?אף פעם איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט?wake up למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים?סתם האם היית פעם בתחנת משטרה?לא מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו?"חברה" שלי יש לך חברה?יש לי חבר... אם כן - כמה זמן אתם חברים?חודש ראית בחנוכה את הפסטיגל?לא ושיר נולד?כן מי המפורסם האחרון שראית?לא זוכרת... מה אתה הולך לעשות עכשיו?להמשיך לענות על השאלון..ואח"כ סתם לגלוש כי נגמר השאלון מצטערת...עלאק נגמר יש עוד לפחות 20 שאלות אפילו יותר טוב עוד קצת: את מי היית לוקח לאי בודד?אחד?טוב...חברה שלי את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו?את מי אני רוצה לחבק עכשיו? את אחותי,למוות... אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין?כן עם מי?שיי איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך?לא יודעת מי הייתה המורה שלך בכיתה א'?תהילה ובכיתה ב'?ברכה ג'?אפרת ד'?שלי ה'?ציפי ו'?אורית איך קוראים למורה שלך?אורית אתה אוהב אותה?לא כזה מה הבילוי המועדף עלייך?אמממ יש כל מיני תוכנית אהובה? (טלוויזיה כמובן)סופהדרך, ארץ נהדרת ועוד... ספר אהוב?הארי פוטר יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? לא שחית בעירום? לא ברחת מהבית? לא התחילו איתך? כן.. צפרו לך? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן יוה"כ דיברת בטלפון כל הלילה? לא.. הרגת מישהו? בטח כאילו מה חשבתם????ברור.................................שלא נישקת מישהו מאותו מין? כן אבל לא בגלל ש... בגדו בך? לא הרגת חיה בטעות? ג'וק תופס? הרגת חיה בכוונה? כנ"ל גנבת משהו? ... פגעת בעצמך? לא רצית למות?לא עישנת סיגריות? לא עישנת נרגילה? לא ניסית סמים? לא שתית אלכוהול? לא השתכרת? לא התנשקת? לא ישנת עם בן המין השני בלי סקס?לא ישנתי עם בנים... עשית או תכננת לעשות פירסינג? עגיל באוזן... עשית קעקוע? לא הסתפרת? כן ברור השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? כן צללת עם דולפינים? לא קפצת כתה?לא היית ערום בציבור? לא היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד?לא לתקופה ממושכת? לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? לא נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? לא התאפרת? כן רצית להיות משהו שאתה לא? לא רצית להיות בן המין השני? לא התקלחת יותר מפעמיים ביום? כן עברת יישור שיניים? כן..יש לי קוביות היו לך משקפי ראייה? יש לי הרגשת שאתה בוגד בעצמך? כן התביישת בהורים שלך? לא שיקרת למישהו? כן היית מאוהב? כן התעלפת? כן נשברה לך שן? לא עשית למישהו היקי? לא... עשו לך? לא נעצרת? לא קיבלת נכשל בתעודה? לא שברת עצם בגוף? כן רכבת על אופניים? כן רכבת על סוס? כן רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כן שיחקת כדורסל? כן שיחקת כדורגל? כן הלכת מכות? כן שיחקת טאקי? כן שיחקת מונופול? כן שיחקת שש-בש? כן הוצאת מלא כסף על שטויות? כן הברזת מבצפר? כן התחרטת על משהו שעשית? כן היית אובססיבי כלפי משהו? כן היית מאושר? כן התנצלת על משהו שעשית? כן היית מכור למשהו? כן היית כל הלילה על המחשב? לא התקלחת עם מישהו? לא קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום?כן נרדמת בשיעור?לא העברת פתקים בשיעור? כן תפסו אותך? כן ביצעת אקט מיני בבית הספר? לא ביצעת אקט מיני בשירותים? לא התעקשת על משהו מטופש? כן הברזת למישהו בלי להודיע? כן התחרפנת? כן....מלא נכנסת למצב כפית? ??? ביקרת אצל פסיכולוג? לא ושאלתם כבר! חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי?לא חיכית למשהו שלעולם לא יגיע?כן רקדת בגשם?חחחחח כן צרחת מפחד?כן שהייתי בגן היית 'צומי' במודע? כן שנאת את עצמך?לא צעקת על מישהו?כן מלא קינאת במישהו אחר? לא היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן בכית בגלל מישהו?לא בכית בגלל מישהי?לא עשית משהו שלא חשבת שתעשה? כן אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? לא הופעת בציבור בפיג'מה? לא בכית בסרט? לא היית על במה?כן מלא היית מחוייב למישהו?כן הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים?כן התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן נשבר לך הלב?לא שברת לב?אממ כן השם שלך הופיע בעיתון?כן מה עדיף? שוקו\קפה?שוקו עוגה\עוגייה?עוגייה מצלמה\מיקרופון?מיקרופון מחשב\טלויזיה?מחשב שתיה מתוקה\מים?מים עט\עיפרון\מכני?עט אנגלית\צרפתית?אנגלית כיסא רגיל\כיסא עם גלגלים?גלגלים חיפה\תל אביב?חיפה מפורסמים-מי אתם יותר מעדיפים? רוני דואני\שירי מימון?שירי יב"ז\נינט?נינט מאיה\נינט?נינט מאיה\שירי?שירי הראל סקעת\הראל מויאל?שניהם דפוקים הראל סקעת\אושרי חמי[מהגיים בויז]?אפ'חד

chagiti

New member
עונה...(מקווה שאני לא אצטרך לענות ב

בשני חלקים או יותר.... שם:חגית גיל:15 עיר:מרכז באיזה פורום אפשר למצוא אותך?בפורום של שירי מימון איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?אין לי מושג מה אתה הכי אוהב לאכול?אוהבת כמעט הכל מה אתה הכי שונא לאכול?חצילים מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים?אממ לא יודעת מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים?הרבה.... מה הצבע האהוב עלייך?כתום מה הצבע השנוא עלייך?שחור מה המקצוע האהוב עלייך?מתמטיקה מה המקצוע השנוא עלייך?ספרות מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?את הדיסק של שירי מימון איפה חגגת יומולדת אחרון?בבית... איך אתה הכי אוהב לבלות?בקניון מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?ב-10-10:30 מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך?8:30 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?לא ולמזלי אין לנו.! איזה מקצוע אתה כי שונא?ספרות-ואמרתי את זה כבר למעלה... מה היה המבחן האחרון?אנסין בעיון(אבל מחר יש מבחן ענק בהיסטוריה כמה קיבלת בו?עדיין לא קיבלנו אותו בחזרה יש לך חברים מחוץ לכיתה?כן ומחוץ לשכבה?אין לנו שיכבה אנחנו רק כיתה אחת...אבל כן ומבית ספר אחר?כן ומהעיר אחרת?כן ומארץ אחרת?כן ומכוכב אחר...אמממ תני לי לחשוב...חחחח אתה נוהג לדבר עם חפצים?לא היית פעם אצל פסיכולוג?כן ואצל פסיכיאטר?לא חשבת פעם על התאבדות?אמממ לא כ"כ אבל בערך אם כן - סיפרת למישהו?לא מתי פעם אחרונה שבכית?היום מדוע?לא משנה אני לא רוצה לפרסם את הסיפור... האם לקחת סמים מתישהו?חס וחלילה לא האם אתה מעשן?לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת?אף פעם איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט?אני מורידה מלא כמעט כל יום למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים?ככה! האם היית פעם בתחנת משטרה?כן מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו?אח שלי יש לך חברה?לא אם כן - כמה זמן אתם חברים? ראית בחנוכה את הפסטיגל?ברור ושיר נולד?לא מי המפורסם האחרון שראית?שירי מימון מה אתה הולך לעשות עכשיו?לגמור ללמוד למבחן שלי.... כי נגמר השאלון מצטערת... טוב עוד קצת: את מי היית לוקח לאי בודד?את חברה שלי את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו?מדריכה שלי אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין?כן עם מי?חברה איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך?אמממממ בהרבה מי הייתה המורה שלך בכיתה א'?מורה מעצבנת אבל זה לשון הרע לכתוב את שמה... ובכיתה ב'?מורה מדהימה...-אסתר ג'?אותו מורה-אסתר ד'?עוד מורה חמודה-אושרת ה'?לא אהבתי אותה-רבקה ו'?ברוריה איך קוראים למורה שלך?//אתה אוהב אותה?ריקי-כן מאוד מה הבילוי המועדף עלייך?קניון(דרך אגב השאלות חוזרות על עצמם למי שלא שם לב...) תוכנית אהובה? (טלוויזיה כמובן)יש הרבה ספר אהוב?הארי פוטר יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא?כן שחית בעירום? לא ברחת מהבית? בערך התחילו איתך? כן צפרו לך? לא נשארת ער כל הלילה?כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה?כן הרגת מישהו? לא נישקת מישהו מאותו מין?לא בגדו בך? לא הרגת חיה בטעות?לא הרגת חיה בכוונה? לא גנבת משהו? לא פגעת בעצמך? כן רצית למות? כן עישנת סיגריות? לא עישנת נרגילה? לא ניסית סמים? לא שתית אלכוהול? לא השתכרת? לא התנשקת? לא ישנת עם בן המין השני בלי סקס?לא עשית או תכננת לעשות פירסינג? לא עשית קעקוע? לא הסתפרת? כן השתמשת באוכל לא למטרת אכילה?כן צללת עם דולפינים? כן קפצת כתה? לא היית ערום בציבור?לא היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד?לא לתקופה ממושכת? לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח?לא נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? לא התאפרת? כן רצית להיות משהו שאתה לא?כן רצית להיות בן המין השני? לא התקלחת יותר מפעמיים ביום? לא עברת יישור שיניים? כן היו לך משקפי ראייה? כן הרגשת שאתה בוגד בעצמך?לא התביישת בהורים שלך? לא שיקרת למישהו? כן היית מאוהב? לא התעלפת? לא נשברה לך שן?כן עשית למישהו היקי????????? עשו לך? נעצרת? בערך קיבלת נכשל בתעודה?כן שברת עצם בגוף? כן רכבת על אופניים? כן רכבת על סוס? לא רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? לא שיחקת כדורסל? כן שיחקת כדורגל? לא הלכת מכות? לא שיחקת טאקי? כן שיחקת מונופול?כן שיחקת שש-בש? כן הוצאת מלא כסף על שטויות?לא הברזת מבצפר? כן התחרטת על משהו שעשית?כן היית אובססיבי כלפי משהו? כן היית מאושר? לא התנצלת על משהו שעשית?כן היית מכור למשהו? כן היית כל הלילה על המחשב?לא התקלחת עם מישהו? לא קמת באמצע הלילה סתם ככה?כן זכרת חלום?כן נרדמת בשיעור?לא העברת פתקים בשיעור?כן תפסו אותך? לא ביצעת אקט מיני בבית הספר?לא ביצעת אקט מיני בשירותים? לא התעקשת על משהו מטופש? לא הברזת למישהו בלי להודיע?כן התחרפנת? כן נכנסת למצב כפית? ביקרת אצל פסיכולוג?כן חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי?לא חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? לא רקדת בגשם? לא צרחת מפחד? כן היית 'צומי' במודע? שנאת את עצמך? כן צעקת על מישהו? כן קינאת במישהו אחר?כן היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית?כן בכית בגלל מישהו?כן בכית בגלל מישהי? כן עשית משהו שלא חשבת שתעשה?כן אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?לא הופעת בציבור בפיג'מה? לא בכית בסרט? לא היית על במה? כן היית מחוייב למישהו?לא הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים?לא התעלמת ממישהו בכוונה? לא סיננת מישהו בטלפון? לא ניתקת למישהו בפרצוף? לא רצית לצרוח ולא עשית את זה?כן נשבר לך הלב?כן שברת לב?לא השם שלך הופיע בעיתון?כן מה עדיף? שוקו\קפה?שוקו עוגה\עוגייה?עוגייה מצלמה\מיקרופון?מצלמה מחשב\טלויזיה?שניהם שתיה מתוקה\מים?מים עט\עיפרון\מכני?עט אנגלית\צרפתית?אנגלית כיסא רגיל\כיסא עם גלגלים?כיסא רגיל חיפה\תל אביב?תל אביב מפורסמים-מי אתם יותר מעדיפים? רוני דואני\שירי מימון?שירי מימון יב"ז\נינט?נינט מאיה\נינט?נינט מאיה\שירי?שירי הראל סקעת\הראל מויאל?מויאל הראל סקעת\אושרי חמי[מהגיים בויז]?סקעת איזה שאלון........

למעלה