שאלון אינקובוס !!!!

itzikch

New member
../images/Emo60.gifשאלון אינקובוס !!!!

יכול להיות שעשו את זה , אבל בכול מקרה חח (או שזה לקוח מפורום אחד) רק על שירים של אינקובוס השיר הכי שמח : השיר הכי עצוב: השיר עם הכי הרבה אנרגיה: השיר הכי גרוע: השיר הכי טוב: השיר הכי טוב ב morning view: השיר הכי טוב ב : S C I E N C E: השיר הכי טוב ב : Light Grenades : השיר הכי טוב : Crow Left On A Murder : השיר הכי טוב ב Make Yourself : השיר שעושה לי חיוך בפנים : שיר של אינקובוס שאני שומע עכשיו: הקליפ הכי טוב : זה לבינתיים !

o pie

New member
מממ...

השיר הכי שמח : Wish you were here השיר הכי עצוב: I miss you השיר עם הכי הרבה אנרגיה: New Skin השיר הכי גרוע: Echo השיר הכי טוב: - השיר הכי טוב ב morning view: ג'אסט א פייז באלבום, אנדר מיי אמברלה בלייב השיר הכי טוב ב : S C I E N C E: ניו סקין השיר הכי טוב ב : Light Grenades : פאנצ'דראנק בגרסא היפנית, רוגס ברגילה. השיר הכי טוב : Crow Left On A Murder : סיק סד ליטל וורלד השיר הכי טוב ב Make Yourself : וון איט קאמס... למרות שפארדון מי העביר לי בעבר תקופות קשות, ודה וורמט' אחלה. מה עם פאנגס אמונגס? השיר הכי טוב ב-Fungus Amongus/Enjoy Incubus : מתלבט בין אזווטינקוויז להיליקוס. השיר שעושה לי חיוך בפנים : 11AM אני משער... שיר של אינקובוס שאני שומע עכשיו: Azwethinkweiz הקליפ הכי טוב : Wish You Were Here, למרות שגם סטלאר אחלה...

Musedol

New member
ערב טוב ../images/Emo13.gif

השיר הכי שמח : Wish you were here השיר הכי עצוב: קשה. Blood on the ground ו I miss you השיר עם הכי הרבה אנרגיה: Have you ever השיר הכי גרוע: לא גרוע, הכי פחות אוהבת Just a Phase השיר הכי טוב: קשה מאוד
כרגע זה Nebula, Warning השיר הכי טוב ב morning view: Blood on the ground , Warning השיר הכי טוב ב : S C I E N C E: New skin, Nebula השיר הכי טוב ב : Light Grenades : Anna Molly, rogues השיר הכי טוב : Crow Left On A Murder : Sick sad little world, Pistola, Megalomaniac השיר הכי טוב ב Make Yourself : The warmth השיר שעושה לי חיוך בפנים : Wish you were here שיר של אינקובוס שאני שומע עכשיו: I miss you הקליפ הכי טוב : לא יודעת, לא מתה על קליפים בכללי. אבל ממש אהבתי את Drive משום מה.

AeroFan

New member
עונה

השיר הכי שמח : Wish You Were Here השיר הכי עצוב: I Miss You השיר עם הכי הרבה אנרגיה: A Certain Shade Of Green השיר הכי גרוע: אין כזה... אבל נלך על הכי פחות אהוב- Favorite Things. השיר הכי טוב: Wish You Were Here השיר הכי טוב ב morning view: Wish You Were Here השיר הכי טוב ב : S C I E N C E: A Certain Shade Of Green השיר הכי טוב ב : Light Grenades : Anna Molly השיר הכי טוב : Crow Left On A Murder : Sick Sad Little World השיר הכי טוב ב Make Yourself : Make Yourself השיר שעושה לי חיוך בפנים : Wish You Were Here שיר של אינקובוס שאני שומע עכשיו: Pardon Me אקוסטי הקליפ הכי טוב : Wish You Were Here, Anna Molly וגם A Certain Shade Of Green... קשה להחליט.

תשובון

השיר הכי שמח: make a move [סאונד טראק] השיר הכי עצוב: I miss uou השיר עם הכי הרבה אנרגיה: nebula השיר הכי גרוע: תאמינו או לא pistola כן כן. השיר הכי טוב:- השיר הכי טוב ב morning view: nice to know you השיר הכי טוב ב : S C I E N C E: nebula השיר הכי טוב ב : Light Grenades : quicksand+a kiss to send this off השיר הכי טוב : Crow Left On A Murder : דיי ביזארי, Talk on mute השיר הכי טוב ב Make Yourself : when it comes השיר שעושה לי חיוך בפנים : when it comes שיר של אינקובוס שאני שומע עכשיו: talk on mute הקליפ הכי טוב: לא מעניין אותי אף קליפ מעניין אותי המוזיקה, אבל אני מאמין שCircles

L A D Y B U G 2

New member
הממ...

השיר הכי שמח : Wish you were here
השיר הכי עצוב: אני ל א יודעת...warning?
השיר עם הכי הרבה אנרגיה: Megalomaniac
השיר הכי גרוע: Calgone
השיר הכי טוב: When it comes
השיר הכי טוב ב morning view : just a phase
השיר הכי טוב ב : S C I E N C E : Idiot Box מתי הוא יצא מהמצעד בכלל?
השיר הכי טוב ב : Light Grenades : Anna molly ואם אפשר גם מהבונוסים... אז Punchdrunk
השיר הכי טוב : Crow Left On A Murder : Leech
השיר הכי טוב ב Make Yourself: When it comes
השיר שעושה לי חיוך בפנים : Beware! Criminal שיר יפה!
שיר של אינקובוס שאני שומע עכשיו: Nice to know you
הקליפ הכי טוב: Drive

למעלה