שירשור
לריטה

Golden apple

New member
../images/Emo60.gif אין אין אין חגיגה בלי בלי

בלי עוגה
יאללה, מי רוצה פרוסה

תלתלית

New member
יום הולדת שמח

ריטה יקרה, "שישמור אותך האל, ויגשים משאלתך, ... שתישארי צעירה לנצח".. הלוואי ואת קוראת פה, אני כל כך מתגעגעת אלייך, קרו כל כך הרבה דברים בשנה הזו..ובעצם כמו לא קרה דבר. "אין בי שום חרטות או תקוות לעצמי,זה כל מה שיש".. ומחר יש לך יום הולדת, וגם לעוד חברה שלי שיצא לך לפגוש, ואני כל אוהבת את שתיכן. אני מאחלת לך שתמיד יהיה בך את הכח להעניק ביישותך,בקולך,ובנוכחותך אור שמבעיר בי ובאהוביי את הכוח הזה של האהבה ושל האמת. "ואם אתכסה בפנים, תחת הר העננים, תזכירי לי שלא אשכח.." את תמיד מצליחה להזכיר לי.
מזל טוב. אני מאחלת לך אהבה, בריאות ואריכות ימים. שיתגשמו כל משאלות ליבך. היום שמעתי אותך שרה אליי, וכל מה שרציתי זה להגיד לך תודה. אם את קוראת פה כבר תדעי למה.

../images/Emo65.gif../images/Emo65.gifמזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

המון המון מזל טוב אדם נפלא כמוך לא פגשתי אף פעם שכול משאלותיך יתגשמו שיהיה לך רק טוב אוהבת עד השמיים

TEENAGER1

New member
../images/Emo66.gif אין מילים, פשוט אין...

להביע עד כמה אני שמחה בשבילך ביום הולדתך, ריטה. מזל טוב, מזל טוב, ושוב מזל טוב. אין כמוך בעולם.
נ.ב. הכנתי משהו לריטה אבל הקובץ גדול מידי בשביל להעלות. מי יכול להקטין אם אני אשלח לו

new2noam

New member
לריטה המקסימה!!!

שתמיד תיהי מאושרת, ובן אדם מקסים כמו שאת!!! המון בריאות, אושר ואהבה גדולה!!!!! אוהב תמיד, נועם.

Golden apple

New member
../images/Emo60.gif תפסיקי../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif

להיות כזאת מוכשרת...
זה מה שנקרא כותרת פיקנטית.

TEENAGER1

New member
../images/Emo66.gif חחח כן

למדנו על זה בספרות פעם... ותודה על המחמאות

TEENAGER1

New member
../images/Emo66.gif אתה אומר את זה בתור אחד

שעבר מזמן את כיתה ח'

The Juck

New member
../images/Emo19.gifחחח לא......

אבל אני שנאתי את כיתה ח'... זו כיתה קשה, טוב..אני לא יגיד עוד מה היא בשבילי..את ב-ח'...בחופש הגדול תזכירי לי להגיד..........

טוב..

אז כמובן שזה באיחור אבל מה לעשות...עדיף מאוחר מאשר אף פעם לא.... אז...המון המון מזל טוב לריטה!!! מקוה שהיה לה רק טוב ושתמשיך לעשות מה שעושה לה טוב ותגיע לפסגות חדשות... ו...שתשאר צעירה לנצח!!!!! יום הולדת שמח ועד מאה כ-20!!!!

Golden apple

New member
../images/Emo60.gif תודה מיכל ../images/Emo24.gif

היא לוקחת לריטה את הברכה שהכנתי לה...

למעלה