שלום לכולם !!!!

TheSegal

New member
../images/Emo60.gif שלום לכולם !!!! ../images/Emo65.gif../images/Emo20.gif

אני חדשה...התחלתי לקרוא את ספרי פראצ'ט די מזמן לצערי לא יצא לי לקרוא בתדירות גבוהה, אבל עכשיו החלטתי לתפוס תאוצה !!! קראתי קצת בפורום וראיתי משהו על מבחן קבלה ??? ועוד שאלה קטנה...למה אתם לא אוהבים את רולינג ?

TheSegal

New member
../images/Emo60.gifבזמן שחיכיתי לתגובות...

עשית כמה מבחני אישיות... הגילדות שאליהן אני מתאימה : 1. The Musicians' Guild 2. The Clockmakers' Guild 3. The Engravers' and Printers' Guild 4. The Temple Of Small Gods 5. The Alchemists' Guild הדמות שאני הכי דומה לה : 1. Rincewind 2. Agnes "Perdita" Nitt 3. Susan Sto Helit

ויימס

New member
לא מומלץ לחכות לתגובות בפורום שלנו

אנחנו לא הרבה אנשים וכמעט אף פעם אין כאן יותר מבנאדם אחד באותו הזמן. הממ, זה לא נשמע מזמין ומעודד, נכון..?
ברוכה הבאה!
טקס הקבלה: 1. מהי הדמות האהובה עליך? 2. כיצד התפתחה הדמות? 3. ספרי לנו על קטע אהוב. 4. מהו הספר האהוב עליך? 5. מה מקור הכינוי שלך? ...הממ, אתם רוצים לשלוח את החדשים לעשות את מבחני האישיות כחלק מטקס הקבלה? כשאני עשיתי אותם יצא לי שאני ויימס. ובתור גילדה איזה משהו תקוע ולא מגניב בעליל, התופרות או השענים או משהו כזה... וזה לא שכולם כאן שונאים את רולינג, רק... חלק. בכל אופן, יש שם למטה כל מיני שירשור נחמדים שאפשר להגיב עליהם, אז, אה, רצוי שמישהו יעשה את זה ושזה לא יהיה אני (אני יושבת וטורחת לעשות לכם דברים ואחר כך אף אחד לא מתייחס אליי, הא? בסדר, לא לקחתי את זה קשה ולא נעלבתי, לא, אני רק אשב לי בשקט ולא אפריע לכם. נארף!).

ויימס

New member
../images/Emo6.gif "כל מיני שירשור נחמדים"...

הא- הא, אני קורעת את עצמי... הא.

TheSegal

New member
זה דווקא לא רע שהפורום לא מתקדם מהר

לפעמים לא יוצא לי לבדוק פורומים, זה אומר שאני לא אפספס כלום
אז ככה : (ותסלחו לי שאני כותבת בעברית...מהיר יותר) 1. ללא ספק מוות !!! 2. קשה לי להגדיר איך הוא מתפתח כי קראתי את הספרים איתו ממש מזמן (לפני 5 שנים) וכשהוא מופיע בספרים האחרים זה לכמה רגעים... 3. הקטע האהוב עלי...אין משהו ספציפי...בעיקר את השיחות הלא קשורות שהדמויות מנהלות תוך כדי...ועוד אחד שקרע אותי מצחוק באמצע נסיעה באוטובוס (מה שגרר מבטים מיושבי האוטובוס) באחיות הגורל בסוף הספר אוסרים את שלושת השחקנים שהתחפשו למכשפות בהצגה ואז הסיפור ממשיך ופתאום באמצע מתארים אותם קוראים הצילו...זה הרג אותי !!! 4. הספר בו המוות מתפטר... 5. הכינוי שלי מורכב מהשם משפחה שלי (סגל) ותחילית נחמדה שהוספתי סתם...העניין הוא שהרבה אנשים חושבים שאני מתכוונת ל seagull וחושבים שקוראים לי שחף.... בנוסף לספרים עצמם...שיחקתי את המשחק מחשב "Discworld II - Morality Bites"...מישהו מכיר ?

dino_din

New member
שמעתי על בחורה

שהספיקה להיכנס להריון וללדת תאומים בזמן שהיא חיכתה, התאומים התחתנו ולכל אחד מהם כבר יש שלושה ילדים שכל אחד מהם מתחבר כל יום לתפוז כדי לבדוק אם יש תגובה לשאלה של סבתא!!! ברוכה הבאה :) דינו.

ויימס

New member
זה כמו האנשים ששותלים עץ חרובים

כדי שהנכדים שלהם יוכלו לאכול ממנו...

Greebo

New member
באמת הפורום הזה די מוזר...

אפשר לא להיכנס עליו ימים שלמים, ואז כשאתה ניכנס יש תגובה אחת חדשה... לעומת זאת אפשר לא להיכנס לכמה שעות ו"הופ" 10 תגובות חדשות...

TheSegal

New member
../images/Emo60.gif נצל"ש שבוע הספר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מישהו יודע מתי המאורע ?

ויימס

New member
כן, אור (בנימה קלה של עוינות), מתי?

לא מתי שבוע הספר עצמו, מתי יהיו שוב שירשורי ספרים, זה שסיימנו את עולם הדיסק לא אומר שאפשר להפסיק! צריך לעשות את כל הספרים החיצוניים ואז להתחיל את הלופ מההתחלה! זה לא הוגן! עשית רק לבשורות טובות! זה לא פייר!!!!! ...אז מתי שבוע הספר, באמת?

למעלה