שלום לכן!!!!!!!!!

חרוזיתה

New member
../images/Emo60.gifשלום לכן!!!!!!!!!

אני כל כך שמחה שמצאתי כזה פורום!!! זה ממש עושה שמח!!! אני די חדשה בתחום ויש לי המון שאלות... התחלתי לעשות תכשיטים..חסרות לי עוד כמה טכניקות אבל בסדר... ולהלן שאלותיי...אני ממש ממש מקווה שתעזרו לי כי אנשים שלא בתחום לא יודעים מה אני מדברת... --איך מוכרים? יש שיטות? סודות שיווק? --איפה משיגים אריזות-שקיות בהם שמים את הקניה שח הקונה? --איך גורמים לאנשים לבוא למכירה ביתית? חוץ מפירסום? הפלאיירים הרבה פעמים נזרקים מיד... זהו להערב.... ממש שמחה להיות כאן. חרוזיתה

wildspirit

New member
../images/Emo24.gif ברוכה הבאה

כיף לראות שאת מצטרפת אלינו לפורום ואני שמחה עוד יותר שאת שמחה
אי אנסה לעזור עד כמה שאני יכולה ואני יכולה להגיד לך שיש כאן אחלה אנשים שעוזרים בכל עת בכל בעיה מכירה - בעיקרון בתור התחלה השיטה הטובה ביותר היא כמובן לתת למשפחה ולחברים הקרובים שלנו לענוד את התכשיטים שלנו כי הם עושים לך את הפירסום הטוב ביותר - וזה מניסיון
חוץ מזה כמובן שאם את פותחת דוכן אז פשוט לפרסם אין פתרון לזה. אריזות לקניה יש כמה חנויות בדרום תל אביב. לצערי אני לא זוכרת שמות אבל בואי נגיד שבדרך יפו תל אביב יש חנות שמוכים שם עטיפות וניירות כאלה למכירה וגם באלנבי יש חנות כזו. למכירה ביתי - בעיקר מה לאוזן - אם את מזמינה משפחה וחברים אז הם מזמינים את החברים שלהם וככה מגיעים וכמובן גם פירסום. נכון זורקים את דפי הפרסו אבל לא כולם. ותחשבי על זה ככה - שלחת פעם אחת, פעם שניה ושלישית זרקו אבל בתודעה של האנשים זה עדיין קיים יש גם כאלה שכן שומרים למקרה הצורך
בכל אופן אין מה לעשות בסוף אנשים יגעו אם תמשיכי להציק
בהצלחה וכיף לראות אותך איתנו טליה

coral chan

New member
בקשר לפליירים.. ../images/Emo210.gif

אני יכולה להגיד לך מה עושים אצלנו, אני גרה בגוש בניינים כזה,שכולם מכירים את כולם, אז אם מישהי עושה מכירה,היא פשוט תולה פלייר אחד על כל לוח המודעות של כל הבניינים השכנים. ואז ככה גם ל צריך לבזבז הרבה כסף על הרבה פליירים לכל תיבת דואר.

למעלה