שרשור חיובי!

Lee Roni

New member
../images/Emo60.gif שרשור חיובי! ../images/Emo60.gif

כתבו את הדברים הטובים שהולכים לקרות לכם השבוע
שנה אזרחית טובה שתהיה לכולם! תבלו ו...לא לנהוג שיכורים!!!!!!!!!!!!! אוהבת אתכם, לירון

eden456

New member
שבוע טוב ..../images/Emo39.gif

שבוע חיובי (לשם שינוי)שימו
אין מחבנים
, אבל עבודות כן (טוב איכשהו היו אמורים להרוס ...לא?
) יום ראשון-אאמממ צום ובערב הופעה ,אהה ואיך שכחתי רופא שניים סתימה ראשונה
יום שני-אאמממ יום רגיל ביומו.אאהה ולהגיש עבודה יום שלישי-להגיש עבודה יום רביעי-אאמממ לא משהו מיוחד יום חמישי-להגיש עבודה יום שישי-אאמ לימודים ואאזז.... יום שבת-מ נ ו ח ה
שבוע טוב לככווולללםםם

Lee Roni

New member
אמממ...

ראשון: בצפר... מבחן במתמטיקה, לומדת להיסטוריה, בערב אולי אימון ואחורי זה אולי נצא לאנשהו. שני: אין בצפר :) סופסוף עפה עוד שנה מחורבנת...:], לומדת להיסטוריה. שלישי: בצפר, חורשת להיסטוריה. רביעי: בצפר... מבחן בהיסטוריה, בערב אימון. חמישי: בצפר, בערב אשקלון (?) שישי: בית, ספונג'ה וכאלה... שבת: לישוווווווווווווווון. בתקווה שאין איזה מבחן מחורבן יום למחרת... :p יאללה.. שתהיה לכולם שנה אזרחית מאאאאאאגניב! עם כמה שפחות מבחנים ארורים... תכייפו ותבלו הרבה...

יאלללה../images/Emo13.gif

ראשון - קמה ממש מאוחר
ובלילה חגיגווווווות
שני - חופש! מי יכול לקום? אהה ודרבי נוער שלישי - המממ שומדבר מיוחד רביעי - כנ"ל חמישי - רואים משחק אצל חברה שישי - הופעה של סינרגיה בבארבי!!!
שבת - מנוחה שבוע טוב ושנה טובה

Japoneza

New member
עונה אחרי שנים../images/Emo9.gif../images/Emo110.gif

ראשון- צום חברים! צום!! שני- בי"ס, לרדת לעיר <טבריה>, פעולה, וסרט של הנוער
שלישי- בי"ס, הושעיה <?> רביעי- בי"ס, רופא שינים:S חמישי- בי"ס, ואז נראה:) שישי- נהריה! שבת נהריה! אוחח...התגעגעתי...

Hadardur

New member
שבוע צבאי... 10 ימים חח

צבא צבא צבא צבא צבא צבא צבא צבא צבא צבא בית!

גמאני ../images/Emo204.gif../images/Emo210.gif

טוב אז השבוע הוא בסימן בילויים חחח ראשון - עבודה בבוקר, הפסקה של 4 שעות ואחרי זה בערב שוב בעבודה ספירת מלאי שנתית.. ואז ברקה יש כנסיית השכל:) שני - לישון עד מאוחר, בערב עבודה ואז לצאת לשבת עם חברים איפשהו שלישי - לקום מוקדם בבוקר (כי חייב להתרגל..) ולהעביר את הזמן עד העבודה בערב, אחרי זה שוב לצאת.. רביעי - שוב לקום מוקדם בבוקר ושוב להעביר את זמן כי חייב חחח ואז בערב משמרת אחרונה בעבודה
ואז שוב לצאת לשבת איפשהו חמישי - לקום בבוקר מוקדם
בערב אני עושה בבית מסיבת גיוס וועלייה כמה התפללתי שהיום הזה לא יגיע אוףףףףף.. אחרי זה לצאת שישי - לקום מאוחר (כי זה שישי!!) ואז בלילה לצאת מוצ"ש - כנ"ל + להכין תיק ובערב מסיבת גיוס למשפחה.. ראשון - סידורים וכל מיני שטויות שני - לקום מוקדם בבוקרררררעם שיר חדש בלב חחח.. כן בטח, לקום מוקדם בבוקר כי צה"ל לוקח לי את החיים חחח שלישי - אני הופכת לצעירה בצורה רשמית חחח די די זה כזה עצובבב שכבר נמאס לי להתבאס

eladi88

New member
כבר ביום שני?!?!?!?../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif

פיייייי איך הזמן טססססס

eladi88

New member
פוף../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif

ראשון - קמתי מאוחר בערב עבודה שני - מממממ סידורים נראה לי בערב עבודה שלישי - ללכת להסתפר (?) בערב מסיבת יומולדת לאבא שלי....נראה לי שזאת הפתעה....אז שששש רביעי - בבוקר עבודה...בערב אלוהים גדול חמישי - היום שלו כולנו חיכינו וציפינו...חתונה של בנדוד שלי....הולך להיות מטורף! שישי - אני אמור לעבוד בבוקר...בתקווה שאני אקום אחרי החתונה...או שאני אעשה לי לילה לבן..מממ נשמע רעיון לא רע שבת - לישון לישון ועוד לישון...בערב אני כנראה עובד.. שיהיה שבוע דבש!

חיובי האמפ.><

ראשון- ביצפר ארור X_X ללמוד לבוחן בהיסטוריה, אימון..אולי נוסעת לחבר :] <רק בגדר אולי;[> שני- שנה חדשה:]] בוחן בהיסטוריה..יומקצר כזה..ללמוד לבוחן בספרות..צריכה מתישהו להתקשר למורה לנהיגה <היי, אני מתחילה ללמוד נהיגה!> אימוןמוןמון.. שלישי- נוסעת עם אמא לרעננה לקנות טייצים 3\4 לאימונים חחח..לקנות מתנות למלא אנשים!! והווו.. רביעי- יומולדת לידיד..יומעצבן..;[ אימון וינגייטטט!@#$^ >< חמישי- 11 חודשים עם החבררר
<לא ייאמןן!!!!!> אימון בערב! שישי- החבר בא..:]] <אין מה להגיד יותר מזה חח> שבת- 2 אימונים
אוךך זה כל כך תקועע....!@# anyways..נגמרו המבחנים אז אני שמחה!@#$!@ :)

למעלה