שרשור צהריים, יום שלישי

לונדרון

New member
דבר ראשון, אם ליז חסינה למה היא צוברת זמן מסך

כל כך גדול היום? אני לא מבינה את זה

didush100

New member
לגבי ליז לא ברור לאף אחד

לגבי ענבר היא דיברה על עצמה בתוך הבית ועל התהליך שהיא עוברת ואח"כ סיפרה לו על כל הקטע שהיה עם איילת. היא גם סיפרה לו שענת התקרבה לאיתן ולאורן לאחרונה

לונדרון

New member
../images/Emo66.gif שיחת עדי ודניאל

דניאל לעדי: אולי מסתכלים על הידע שלך (בחוץ) בצורה עקומה זה לא ששונאים אותך, מרגישים אולי באי נוחות... יש לך ידע ואת חכמה, אולי את צריכה למתן את זה...

didush100

New member
כנראה שעדי לא כ"כ מפרגנת לליהיא

כי היא מלכלכת עליה עכשיו עם דניאל

קשקשה9

New member
איך אני אוהבת את יום ההדחה...כולן שם

מבצעות חרקירי ואז יוצא האני האמיתי

goodpink

New member
בגלל זה ענת יצאה גדולה שסירבה להתחנן לאיתן וה

בנים בהדחה גם שהפיסיכולוגית אמרה לה אולי כדאי לה לעשות זאת... היא לא עשתה זאת וגם שבן אמר לה להתקרב לבנים כי אולי היא תודח וכו' היא עשתה לו פרצוץ כאילו מה אתה אומר? להתקרב כדי לא להיות מודחת גם כעסה שבן חשב שהיא וענבר היו עם איתן ואורן בגלל שהיא לקחה את עצתו בעניין הוא זרק להם איזה הערה כאשר זה היה רעיון של אורן.

didush100

New member
הפרצוף של עדי צץ שוב מה נסגר איתה?

יושבת ומלכלכת על ליהיא עם דניאל ועל קרן ואתי רק לפני שעתיים היא אמרה לליהא כמה שהיא מפרגנת לה איכססס חזרה להגעיל אותי

didush100

New member
הי מותק../images/Emo140.gif

דיברה עם דניאל על זה שיש קבוצה בבית שזורעת רוע ושצריך לפרק אותה. אמרה שבן אמר לה שבשיחות אישיות איתה הוא נהנה אבל לא מתחבר לאינטראקציה החברתית שלה דיברה על זה שדני בוגרת לעומת בנות אחרות שהן סתם ילדותיות ורכלניות

שאפולי

New member
ממש לא ליכלכה.

דניאל אמרה שליהי מתנהגת שונה ליד בן ומשחקת איתו עדי אמרה שזה הגיוני וטיבעי.

didush100

New member
לכלכה בריבוע

דיברה במפורש על קרן ליהיא ואתי ואמרה שהן קבוצה שצריך לפרק אותה שהן רכלניות ילדותיות ושהן זורעות רוע בבית

למעלה