תראו תראו מי הצטלמה עם איאן!!!
ו ורדונה2 New member 21/5/11 #10 חחחחחח מה את מתגוננת? ../images/Emo6.gif זאת שרה מישל גלר, היא הופיעה בבאפי ציידת הערפדים וגם ב"הטינה" אם אני לא טועה.
חחחחחח מה את מתגוננת? ../images/Emo6.gif זאת שרה מישל גלר, היא הופיעה בבאפי ציידת הערפדים וגם ב"הטינה" אם אני לא טועה.
ש שתיקה אחרונה New member 21/5/11 #8 ../images/Emo60.gif../images/Emo6.gifזאת שרה מישל גלר.. או- באפי ציידת הערפדים אם הייתי מצטלמת עם הדבר הזה נראה לך שהייתי כותבת את זה בכזאת קלות?
../images/Emo60.gif../images/Emo6.gifזאת שרה מישל גלר.. או- באפי ציידת הערפדים אם הייתי מצטלמת עם הדבר הזה נראה לך שהייתי כותבת את זה בכזאת קלות?
ש שתיקה אחרונה New member 22/5/11 #11 ../images/Emo60.gifחח לא נורא../images/Emo3.gif בכל מקרה היא שיחקה בהרבה סרטים- "אני יודע מה עשית בקיץ האחרון","הטינה","משחקי פיתוי","צעקה 2" ועוד אחלה שחקנית והיא גם יהודייה..מה שעושה אותה יותר שווה
../images/Emo60.gifחח לא נורא../images/Emo3.gif בכל מקרה היא שיחקה בהרבה סרטים- "אני יודע מה עשית בקיץ האחרון","הטינה","משחקי פיתוי","צעקה 2" ועוד אחלה שחקנית והיא גם יהודייה..מה שעושה אותה יותר שווה
R riktal New member 25/5/11 #14 אתם יודעים למה היא הצטלמה איתו? כי היא שייכת עכשיו לרשת CW (שמשדרת את יומני הערפד). היא משתתפת בסידרה חדשה שתעלה בסתיו בשם Preview Ringer.
אתם יודעים למה היא הצטלמה איתו? כי היא שייכת עכשיו לרשת CW (שמשדרת את יומני הערפד). היא משתתפת בסידרה חדשה שתעלה בסתיו בשם Preview Ringer.
R riktal New member 25/5/11 #17 אין לי מושג, אבל בתכלס - מה זה משנה? באפי חוזרת לטלויזיה וזה כל מה שחשוב!