2 תמונות חדשות מפרק 14

../images/Emo254.gif../images/Emo254.gif../images/Emo254.gif:-../images/Emo58.gifP

כן אה..............? אגב שמעתי על תיאוריה שסטפן בעצם מניפולטור רשע וכל תדמית הקדוש מעונה נועד בעצם לטוויסט הגדול בעלילה!אני אומרת...הלוואי!נובודי דאט פרפקט!!

אמןןןןןןןןןן../images/Emo58.gif

ואז איכשהו אלנה תיזכר גם בוידוי של דיימון....... and they will live happily ever after!

MY LAMPARD

New member
../images/Emo58.gifלאאאאאא

למרות שאני אוהבת את דיימון יותר מסטפן ,וממש אוהבת את זה שהוא רגיש ומאוהב באלנה - ממש לא הייתי רוצה שהם יהיו ביחד... היא יותר מתאימה לסטפן לפי דעתי ,ונורא כיף לראות את המתח בינה לבין דיימון... וחוץ מזה דיימון שלי

קצת ../images/Emo58.gif

לא היא לא!!!
כשאלנה עם סטפן הם יותר מדיי מושי... צריך אינסולין בהישג יד כשרואים פרק ששניהם צמודים אחד לתחת של השני... עם דיימון יש בזה משהו מעבר (כימיה מהחיים האמיתיים מישהו?
) הם לא מתוקים-דביקים-מלאים סוכר-מחליאים... הם גם יותר יפים יחד נו באמת
זו פעם ראשונה שאני מעדיפה את ה"אנדרדוג" במשולש
בד"כ אני בעד הזוג הצפוי (והראשי) אבל הפעם אני ממש ממש לא
אני כל כך מחכה לשנייה שהיא תיזכר בזה שהוא אוהב אותה (ולא בצפוי שהיא תשים לב אלא ממש תיזכר בווידוי עצמו ושהוא בכה והכל) ואז זה יעשה לה נקיפות מצפון... מגיעה לה! ככה משחקת בו... גאד הלוואי ויהיה בינהם משהו!

mikej007

New member
לדעתי../images/Emo58.gif

הכותבים של הסדרה ימשכו את כול עניין המשולש האוהבים הזה עוד הרבה הרבה זמן בשביל שנצפה לזה יותר ונחפור בעניין עוד ועוד. ככה הם שומרים על המתח בסדרה. בגלל זה הם יצוותו לדיימון כול מיני פרחולות ביינתים. אין לי בעיה אבל שלפחות סטפן ואלנה יפרדו בא לי לה
כשאני רואה עוד סצנה משותפת שלהם

הם לא יפסיקו בזמן הקרוב את המשולש...

זה מה שמושך צופים .. אבל באמת נ מ א ס ! סטפן ואליינה כמה פוצי מוצי קוצי על בטוח הוא סתם איזה שחקן טוב שעושה את עצמו "טוב" כדי להשיג אותה בסוף יתברר שדיימון הוא הטוב והם יהיו ביחד ואם לא אני טסה לאטלנטה והורגת את התסריטאים!

Galuush

New member
שאלת../images/Emo58.gif

באיזו עונה דיימון מתוודה שהוא אוהב אותה? בשנייה?

Orush the Best

New member
../images/Emo207.gif"יומני הערפד" הסרט? נינה אומרת אוליי..

חח כתבה.. http://justjaredjr.buzznet.com/2011/01/22/nina-dobrev-a-vampire-diaries-movie/

למעלה