טררם טם טם!!

A d r i a n n e

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo124.gifטררם טם טם!!../images/Emo124.gif

אוקיי, אז אני יודעת שבטח ירצחו אותי, ושזה נורא מוקדם ובלהבלהבלה, אבל אני מאושרת כרגע, ועד לפני 5 דקות הייתי מאוד לא מאושרת, אז אני אכתוב בכל זאת, ואם אתן לא רוצות- חבל, תגידו להילע.
אז אניוואי.
שרשור מפגשפורום סוכות 2005 ראשוני!
טוב. אז כולן רוצות אחד, אני מניחה. נכון??
אניוואיז, ישבתי לי וחשבתי שאני רוצה אחד (עזבו ><). אז אמרתי לרונית "צריך מפגש." ואז חשבתי לי, "אבל אני בטוח לא אוכל להגיע. =[" ואז גיליתי (רונית גילתה לי, אבל מילא ><) שאני יכולה להגיע עם שקד!
אז עכשיו אני מתלהבת, וכוווולכן צריכות לשרשר
או
אם הן רוצות (ואני לא נותנת אייקון אם אתן לא רוצות, כי אתן רוצות.
) ובעיקרון אם הן יכולות. מחר אני אביא גם תאריך וזה, אבל בעיקרון תכתבו אם אתן יודעות משו שכבר תפוס לכן שאתן יודעות מעכשיו. וזהו. והפעם מגיעות יותר מחמש בנות, סאבי??
זהו.
so long and goodnight.

קמימונת

New member
הצעה הצעה הצעה!!!! להקשיב לא לפסול!

אתן בטוח תפסלו.. לאחשוב לאחשוב..
בנובמבר בערך מגיע אליזבת'טאון, נכון? אז... אולי כשזה יצא נעשה מפגש נגיד בסינמה סיטי ונראה יחדיוה? הא? הא?!

תראי, בעיקרון זה קצת בעייתי

לקבוע כולן ללכת לסרט כי את יודעת הרבה פעמים קבעו כבר אם מישהו אחר ללכת לאותו סרט אני אישית דיי קבעתי עם חברה שלי אבל בכל זאת זה לא סותר, אפשר לעשות גם מפגש בסוכות וגם בנובמבר
חוץ מזה, שלא יהיה לנו הרבה זמן בנובמבר
אין חופש

../images/Emo103.gifמממממ.

אז ככה: בסוכות אני כנראה נוסעת עם חברות שלי לת"א איזה יום... אם המפגש יצא באותו יום, בכייףףףףף אני אבוא- אם לא, אז לא, כי אין לי כסף לנסוע פעמיים לת"א בחופש
בכל מקרה, בטח השבוע יהיה לי תאריך- אם זה יסתדר, סבבה מעולה אם לא-

אני בעד!ברור!../images/Emo9.gif

הקטע הוא שלא בטוח שאגיע..שמעו אני מקרית ים הנידחת,ואממ זה תלוי באיזה תאריך..אצלי הכל יכול להיות..חחח כלום לא בטוח

Mrs Brightside

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo45.gif/../images/Emo31.gif

אני אבוא אם התאריך יהיה מתאים וזה [כי אולי אני אעבוד בסוכות
].

RRonitka

New member
לא יודעת עדיין.../images/Emo110.gif

אז אני מעדיפה לא להגיד לכם ככה, כשאני אדע אני אגיד..

למעלה