משחק!

A d r i a n n e

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo124.gifמשחק! ../images/Emo9.gif

|מרגישה חשובה על זה שפתחה שני שרשורים [ואחד אפילו ננעץ!!
] ביומיים| אהמ. אהמ. אז ככה.
המשחק הוא ענקים וגמדים
אני מניחה שרובכן מכירות. בקיצור- כל ילדה היא גמד וענק; ענק הוא המקבל מתנות, גמד הוא המכין אותם; כך יוצא שכל משתתפת מקבלת ומכינה *לפחות* מתנה אחת ביום. המשחק נמשך שבוע. אבל עכשיו, אתן שואלות, איך משחקים את זה בפורום?
מתנה נחשבת כל דבר; שיר, סיפור, תמונה, משו מהפוטושופ פיינטשופ ודומיהן, קישורים וכו'. ה"מתנות" ישורשרו לשרשור שייפתח כל יום, ברגע שאני אגיע מביצפר ^^ [או ברגע שאני אוכל.
] המשחק דורש נכונות להשתתף [><], השקעה ומוטיבציה מצד כולן.
וגם זמן- דבר חשוב. את אתן יודעות שתוכלו לפנות זמן בשביל להכין דבר שכזה פעם ביום, יש לכן כוח לזה ואתן בכלל רוצות להשתתף- שרשרו לכאן
,
,
,
,
, |טיוי|,
או כל מה שבא לכן.
(רק לא את צ'רלי
!!
) ואם לא- אל תשרשרו כלום.
ביום שבת אני אשלח לכל משתתפת מסר שבו היא תדע של מי היא גמדה, ואז היא תפתח יוזר בתפוז- למשל אם אני הגמד של הילע, אני אהיה "הגמד של הילע". חשוב מאוד: המשחק הוא חשאי! לא לגלות לאפחד מי הענק שלכן, או מי אתן חושבות שהגד שלכן. טנקס ^^ אם משו לא מובן, see me

RRonitka

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif../images/Emo105.gif|אוכלדבראחר|../images/Emo110.gif

|סימבה|../images/Emo99.gif

(צריך להיות לו אייקון משלו
) לא משנה, בקיצקץ כן אני אשמח
ואורע, את רק מארגנת נכון?
(פשוט, אם את יודעת על כולם לא ממש תוכלי להיות ענקית כי תדעי מי עודה לך
)

פרפר17

New member
בבית ספר לא לא עשו את זה לפני שמונה

שנים ביסודי היו רק משלוחי מנות

קמימונת

New member
../images/Emo110.gifאני גם רוצה ../images/Emo9.gif

שיחקתי את זה המון פעמים בבי"ס וזה יהיה קצת שונה במחשב
כי אי אפשר לתת נגיד פרח או משו כזה.. אבל תמיד כיף לנסות

חחח אומרים את זה לאנשים שמרצים אותך

פעם אחת אבא שלי לא הרגיש ממש טוב ואחותי שאלה אותו אם הוא רוצה משהו לשתות או לאכול ואז הוא אמר לה שהוא רוצה מים ואז אחותי שאלה "רק מים?" ואז הוא אמר לה "כן" ואז היא אמרה "תבוא כל יום!" הבנת?

A d r i a n n e

New member
../images/Emo60.gifזה כמו שאומרים לאנשים

Anytime- יענו Anytime u want [My heart is full and my door's always open u can come any time u wantttttttttttttttttttttttt yhe.
] כאילו, בואי כל יומ, אינ לי בעיה לעשות את זה. נמ, לא משנה. מה ששקד אמרה ^^

למעלה