התפקדות ינואר!

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifהתפקדות ינואר!../images/Emo13.gif

שם: גיל: מיקום: יצירת קשר: איך הייתה שנת 2008? מה אתה מצפה שיהיה בשנת 2009? ותמונה! ותפסיקו להגיד שלא!
שתהיה שנה אזרחית טובה..

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gif

שם:זהר גיל:16 מיקום:ר"ג יצירת קשר:במסר איך הייתה שנת 2008?נחמדה+ מה אתה מצפה שיהיה בשנת 2009?שתהיה רגועה ושקטה ושכולנו נהיה בריאים וגם שאני אצליח בבגרויות בעזרת ה'! ותמונה! ותפסיקו להגיד שלא!-כפרה על האמא הזאת! שתהיה שנה אזרחית טובה..

מתפקדת../images/Emo13.gif

שם:עדי גיל:14 מיקום:אי שם מעבר לקשת.. יצירת קשר:מסנג'ר ומסרים איך הייתה שנת 2008? התחלה ככה ככה סיום מעולה
מה אתה מצפה שיהיה בשנת 2009?אמממ אנשים נחמדים

adii1201

New member
מתפקדת../images/Emo9.gif

אהבתי את האייקון וחשתי צורך להשתמש בו
שם:עדי
יצירת קשר:מסרים ומסנג'ר: [email protected]
איך הייתה שנת 2008?ח-ר-א|קיר|
מה אתה מצפה שיהיה בשנת 2009?רק טוב
ותמונה!ווקשע
(אגב אם עברי היה מועיל בטובו להצטלם איתי אתמול הייתי מעלה את זה אבל לאאאאא|הא| אז אתם תאלצו לסבול את פליסיטי
שוב
שתהיה שנה אזרחית טובה

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifמתפקדת../images/Emo195.gif

שם: ענת גיל: 14 ו-5 חודשים מיקום: עמק יזרעאל כזה יצירת קשר: מסן מי שרוצה
איך הייתה שנת 2008? דווקא היה שיפור מבחינות מסויימות מה אתה מצפה שיהיה בשנת 2009? עמוס. והלוואי שטוב יותרD: ותמונה! ותפסיקו להגיד שלא! טובטוב
התמונה הראויה היחידה שמצאתי. בעצם זה או זה או אני ועוד מישהי עושות תשחץ (המשבצת שליטה
). אני זאת עם השלט

adii1201

New member
על הרקע של סקס סטייל?!../images/Emo6.gif

זאת התמונה הראויה היחידה שמצאת?

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifכן זה היה לפני שהעיפו אותנו../images/Emo6.gif

אח"כ דיברנו עם מישהו שישב באיזה חנות שבאנו אליה וסיפרנו לו מה עשינו, אז הוא אמר לנו שאפחד לא ייכנס לחנות כמו סקסטייל כש-3 ילדות בנות 15 יושבות ומנגנות בחוץ
צודק XD ואמרתי, יש לי גם תמונה שלי ושל עוד מישהי עושות תשחץ V_V

The Ocean Girl

New member
מתפקדת

שם: דנה גיל:14 מיקום: צפון יצירת קשר: מסנג'ר במסרים אם מישהו רוצה איך הייתה שנת 2008? חביבה מה אתה מצפה שיהיה בשנת 2009? רק לדברים טובים
שנה אזרחית מקסימה לכולם

darklighter

New member
שנת שלומות לכולם../images/Emo190.gif

שם: עדי גיל: לא תודה, אני מעדיפה יופלה
מיקום: מנסה להחליט לאיזה אתר וידאו לעבור אחרי שכולם התחילו לתפוס תחת|קיר| יצירת קשר: פרטים במסרים
איך הייתה שנת 2008? |אייקון של חרא עם זבובים של הג'ימייל| מה אתה מצפה שיהיה בשנת 2009? בינתיים נראה שנהיה עוד יותר חרא
|קיר| ותמונה! ותפסיקו להגיד שלא! לא
שתהיה שנה אזרחית טובה..תודה, גם לך ולכולם

למעלה