PLAN B
-דיון

../images/Emo60.gifPLAN B../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif-דיון../images/Emo40.gif../images/Emo58.gif

אז הרבה דברים מזעזעים ונוראים קרו בפרק הקודם, אבל אחרי הגילוי של אלנה וסטפן על הריב המזוייף, הם נפרדו. התכנית לא הצליחה להם.. טרגי אפילו יותר היתה העובדה שזה לא היה נדמה שהם שיחקו אותה, כשהם הסכימו בבכי ש"זה נגמר".
לראות את סטפן בוכה שבר את הלב, לא במובן המילולי דיימון VS מייסון
, כמובן, אבל, ברצינות, זה כואב! אז אנחנו באמת נקווה שסטפן ואלנה יכולים לבוא עם "Plan B" שתגבור על קת'רין, כך שהם יוכלו להיות ביחד. (או שאלנה תהיה עם דיימון, מה רע?!
) אז מה איתכם? יש לכם הצעות? ספרו מה אתם חושבים שיכול להיות הצעד הבא של סטפן ואלנה... ?

hodaya96

New member
../images/Emo58.gif

אין לי כל כך השערה למה שיקרה.. גם ככה כל מה שאני חושבת יוצא שזה ההפך הגמורP: אבל אני חייבת להגיד שגם לי כאב נורא הלב:( זה היה פשוט עצוב לראות אותו בוכה ככה! אבל אני בטוחה שהם יחזרו.. אין לי מושג איך איפה למה הם יחזרו^^

Shiri from the block

Active member
סתם לגבי החתימה שלך../images/Emo3.gif נראה לי שאדוארד דתי../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif "אני לא אשכב איתך עד שלא תשתני" במילים אחרות- אני לא אשכב איתך עד שנתחתן כי אני שמרני!!../images/Emo3.gif

hodaya96

New member
חחחחחח../images/Emo6.gif

האמת שהוא אמר את זה אחרי שהם התחתנוP:

Shiri from the block

Active member
האא יווו איזה מעפן הוא! מה הוא עוד רוצה?? לא מספיק הוא אמר לה בהתחלה (בגירסת הסרט..) שהוא ישכב איתה אחרי שהם יתחתנו (נכון?) ועכשיו זה אחרי שהיא תשתנה?../images/Emo11.gif איזה בנאדם אנוכי!../images/Emo3.gif יאללה שזרוק אותו ותלך לשכב עם ג'ייקוב D:

hodaya96

New member
חחחחחחח

צריך לקרוא את הסר (הרביעי) כדי לבין מה קרה.. לא באלי לעשות ספוילרים רצינייםP:

../images/Emo58.gif

אני לא יודעת מה תוכנית B שלהם תהיה, אבל הם לא יכולים על קת'רין. כמו שהיא אמרה, אם תוכנית B שלה לא מצליחה, יש לה את C D E F ודיימון יודע לבד את הסדר האלפבתי
פשוט רק החזק שורד, ובמקרה הזו זו קת'רין. אולי בעונה הבאה או משהו כזה הם יגברו עליה, אבל העונה זו לגמרי קת'רין.
THE YEAR OF THE KAT.

Shiri from the block

Active member
לצערי אני מסכימה איתך../images/Emo10.gif../images/Emo58.gif אבל אני לגמרי נגד קת'רין../images/Emo5.gif

jasika siton

New member
שלא יתגברו על קת'רין!

אני לא יודעת מה איתכם, אני לגמרי בצד שלה!

jasika siton

New member
../images/Emo58.gif סוג של :)

אמ, קודם כל מה שאני רוצה שיהיה בהמשך ולדעתי יכול להיות הכי מעניין - שסטפן יכנע לקתרין וכל הרגשות שלו יחזרו אליה והוא יהיה קרוע בין אלנהה לקתרין. שדיימון החתיך יחליט שהוא רוצה אותי.
סתם, שיקרה בינו לבין אלנה משהו כבר.. זה משגע אותי! שיהיו ביחד בסתר או משהו. יכול להיות מעניין לדעתי
- ועוד דברים בלי קשר לפרק האחרון שהייתי רוצה שיהיו - והייתי רוצה שאיזבל תחזור, אחרי שהראו שכן יש לה עדיין לב אנושי אחרי מה שהיא אמרה לאיךשלאקוראיםלו ושתדבר עם אלנה והכל.. מרגש כזה ;) שבוני תהיה ממש בסכסוך עם כולם וכולם ישנאו אותה ואז אלנה תהרוג אותה מלית ברירה! זה יכול להיות ממש מגניב ומצחיק! ולקסי ואנה חייבות לחזור, ממש אהבתי אותן! וגם ויקי, למרות שאין סיכוי היא מתה מזמן.. /: קיצור, כל מה שכתבתי כאן מין הסתם לא יקרה. אז אין לי מושג מה הולך להיות, רק שיהיה כבר!

../images/Emo60.gif"שבוני תהיה ממש בסכסוך עם כולם וכולם

ישנאו אותה ואז אלנה תהרוג אותה מלית ברירה! זה יכול להיות ממש מגניב ומצחיק!"
חחח כ"כ!!! הלוואי!

../images/Emo58.gif

איך בסוף איזבל יצאה עם לב אנושי?
כבר שכחתי
חחח אחלה תסריט רשמת

jasika siton

New member
../images/Emo58.gif

איזבל הלכה לתיכון מתי שמי שאני לא זוכרת איך קוראים לו ( המורה להסטוריה ) היה שם ואמרה לו משהו כמו שהיא עשתה טעות גדולה שהיא וויתרה עליו בשביל להפוך לערפדית, שהיא מנסה לשכוח ממנו וכאילו שהיא עדיין אוהבת אותו. ואז היא גרמה לו שישכח הכל. וגם עוד קטע היה, שהיא דיברה עם אבא של אלנה ואמרה לו שחייבים להרוג את סטפן ודיימון בשביל אלנה כי היא דואגת לה והיא לא רוצה עתיד כזה בשביל הבת שלה.

lady blah blah

New member
גם אני חשבתי שזה צריך להיות ככה !

שסטפן צריך להיות עם קתרין ודיימון ואלנה צריכים לשבור כבר את המתח המיני הזה
דיי, הם יכולים להיות זוג חמוד :)

../images/Emo58.gif עונה 2

גם אם לא הייתי נכנסת לוויקי וקוראת את תקצירי הספרים, הייתי חושבת שאין מצב שסטפן ואלנה לא יחזרו! אם אני לא טועה, אפילו שיהיה מצב של משולש, אלנה עדיין תעדיף את סטפן על פני דיימון, והם יחזרו אחרי שקת'רין כבר לא תהווה איום!

למעלה