okok4

New member
../images/Emo60.gif

מכיוון שבמחנה 80 לא קולטים גלגל"צ - תחנת האם שלי - נאלצתי לכוונן את הרדיו המשוכלל לתדר 102 פפסי FM, ומה גיליתי? המוסיקה שם לא רעה בכלל, וזה אומר מנוון גלגל"צ, כך שתעשו עם המידע הזה מה שב´לכם. לא משנה. עכשיו לעניין. שודר שם כל הזמן שיר ממש מעולה, של זמרת כושית כבדת משקל, עם מקצב טוב ופזמון ממכר. אני מחכה ומחכה שגידו מה שמה של היוצר המקורי, ומה אז? פאקינג "מרק אנתוני". לא נשמע כמו שם זמרת כושית דשנה. מי זה? אז בטח כבר סיימתם לדבר עליו לפני חודש, אבל אני בצבא, אז סורי.

מה אתה בכלל עושה במחנה 80 ?

לא שמעת שהעבירו את כל הטירונים שלנו ללפלנד להגנת הלהקה של אקה ?
לגבי המארק, עוד לא יצא לי לשמוע זה בתכנון לסופ"ש עם עוד כמה להיטים בפוטנציה. מארק אנתוני עצמו הוא זמר לטיני ממש לא כבד משקל והוא גם די מכוער הלהיט היחידי הטוב שלו היה מלפני שנתיים (?) - I need to Know.

okok4

New member
אני כבר לא שם. הידד. ../images/Emo163.gif../images/Emo110.gif

סיימתי ביום רביעי. וגם את המחנה הולכים להרוס בקרוב ולבנות במקומו קניון (איזנת דיס אירוניק?) פשוט יש לו קול של כושית שמנה (ע"ע אנסטסיה) וזה נשמע לי מוזר וקצת מפחיד. השיר שלו הולך להיות ה-דבר של הקיץ. או שלא. אבל אולי. ביי

יש לו גם את

YOU SANG TO ME שגם די היה מפורסם. ועוד מיליון דואטים עם ג´ניפר לופר, טינה ארנה וכו´... אבל הוא לא מוכר במיוחד

טוב זה רשמי ../images/Emo88.gif

השיר להיט. הורדתי ושמעתי וזה יופי של דבר - I´ve got you זה השם. ד"א - הוא לא נשמע כמו זמרת שחורה אבל מה זה משנה זה אחלה.

למעלה