שרים/font> באייקונים שירים של ריטה
G Golden apple New member 1/11/03 #2 ../images/Emo60.gif אני ראשון../images/Emo70.gif נכון שהאייקון הזה דומה לרמי -רמי יאללה אני מתחיל ברחובות ואתה שכול חיי תישאר כמו כתובת מלח על הבנתם איך אז יאללה אתם
../images/Emo60.gif אני ראשון../images/Emo70.gif נכון שהאייקון הזה דומה לרמי -רמי יאללה אני מתחיל ברחובות ואתה שכול חיי תישאר כמו כתובת מלח על הבנתם איך אז יאללה אתם
T The Juck New member 2/11/03 #4 חחח מיכלוש..אהבתי.. קודם כל ברוכה הבאה לך לפורום הזה... אז אני ינסה.. הם סובבים אותך הלכת..
T The Juck New member 2/11/03 #5 עוד.. "פעם כשה דהרה הרוח שיחקה ב וב- עד שהנשימה כמעט נעתקה ממני ו ו , אהוב בוא אותי כמו תמידדדדד"
T The Juck New member 2/11/03 #8 חחח ניצן..מה שמזכיר לי... את הצ'ילו שהנגן מהפילהרמונית הכניס ל שלו..חחחחחחח
N nizzan New member 2/11/03 #10 רק חבל שמה ששירשרת זו בכלל גיטרה... מה שמזכיר לי עוד בדיחה עם הצ'לו....
T TEENAGER1 New member 2/11/03 #11 ועוד כמה: "...אפצע את עד ישותקו..." "תשאיר את ה דולק בשבילי...יותר ויותר אנשים יוצאים עם נשק לרחוב, מאחורי גדר של טירוף ו ..." "...כי אתה כמו ה משמח את ה ..." טוב, אחורי זה אני אמציא עוד...
ועוד כמה: "...אפצע את עד ישותקו..." "תשאיר את ה דולק בשבילי...יותר ויותר אנשים יוצאים עם נשק לרחוב, מאחורי גדר של טירוף ו ..." "...כי אתה כמו ה משמח את ה ..." טוב, אחורי זה אני אמציא עוד...
G Golden apple New member 2/11/03 #12 ../images/Emo60.gif כל הכחול ל כל העמוק קצה בא לי בזאת הפעם ליפול על חרב עליך , עליך לזכר שלא יחזור