ארתור והאבירים- העדכון השבועי

Dizen

New member
../images/Emo61.gifארתור והאבירים- העדכון השבועי

הסבר לכותרת: כי הבטחתי לדודי. והעדכון הפעם מוקדש לו
אז מה היה לנו השבוע
סוגיות נשק- כל מה שרציתם לדעת על רשיון לנשק, מטווחים ושמירות.
התנדבות לקרבי? בהחלט אפשרי!
על טרולים אינטרנטיים וסחוג
לי נפרדת מאיתנו- יש כאלה שבוחרים אחרת
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1177&msgid=46516837
עוד חדשות ועדכונים
שאלות נפוצות- אם תשימו לב, התחלנו לעבוד על זה. אבל אנחנו לא יודעות את התשובות לכל השאלות... אם יש לכם שאלה שאתם חושבים שצריכה להיות בשאלות הנפוצות *ויש לכם תשובה עליה*- שלחו אלינו. תרמו לנו מהידע שלכם
עלה סקר חדש, הצביעו והשפיעו
סוף סוף עודכן העמוד הראשי, ושוב
על העיכוב.
לכל המעוניין- ועדת המתנדבים הקרובה תתקיים ב-31.1. סתם שתדעו
למי שצריך- טלפונים של תא מתנדבים: (ו
לבועז) טל'- 03-7379063/4 פקס- 03-7376098 מטכ"לי: 1) 0304-9063 2) 0304-9064 3) פקס- 0304-6098
וסתם תזכורת
זהו
שבוע טוב לכולם, אל תשכחו להגיב ב-
או
אם קראתם.
בוקר טוב נשמות!

Dawson girl

New member
אבירי השולחן העגול של המלך ארתור!

אממ..
ומישהו יודע אולי מתי ועדת המתנדבים אחרי הקרובה (אחרי זו שב-31.1)? בוקר טוב נשמה

שמר ל

New member
שאלה

אני יודע שהרבה זמן לא הגבתי פה (אני קצת עסוק) אבל מי שזוכר את ההודעות הקודמות שלי יודע שגם אני מנסה להתנדב לקרבי. עד עכשיו לא נחלתי הצלחה יתרה במגעים עם צה"ל ורציתי לדעת האם ידעים לכם הפרטים על הדרך בה הצליח הבחור מההודעה של דורון(יקיר שגב) להתנדב לקרבי (כל פרט יעזור) והאם תסריט כזה יכול להתרחש גם היום או שמאז צה"ל שינה את גישתו לגבי התנדבות לקרבי(כפי שהובהר לי בועדת מתנדבים). שבוע טוב.

אם תרצה - אין זו אגדה ../images/Emo13.gif

תתחיל להתקרצץ. פנה לכרמלה מנשה. פנה לרמטכ"ל. פנה לדו"צ. פנה לכולם. אם תלחם - תשיג בסופו של דבר את מה שאתה רוצה. זה לא יהיה קל. תקבל הרבה דחיות בדרך. אבל דע שזה אפשרי.

שמר ל

New member
רוצה אפילו מאוד

אבל לא יודע איך. פניתי כבר במכתב אישי לראש אכ"א וקיבלתי מכתב מע' ראש הלשכה(נגד) שבקשתי נבדקה אצל הקרפ"ר והוחלט שלא לאשרה אך צה"ל מעריך את המוטיבציה הגבוהה שאני מפגין.בנוסף שלחתי מכתב לקרפ"ר אך לא נתקבלה תגובה. נראה לי שהבעיה היא שכל מכתב שאשלח לאחד האנשים הנ"ל יסונן לפני שיגיע למוען עצמו ואין לי מושג איך להתגבר על המכשלה הזאת.

יש לך עוד הרבה רמות לנסוק...

אתה יכול להגיע עם זה גם לבג"צ. סגנון אליס מילר... פנה לרמטכ"ל. אם זה לא יעזור, פנה לשר הבטחון. ואם זה לא יעזור - פנה לראש הממשלה/לנשיא - ובסוף, פשוט תגיש בג"צ.

שמר ל

New member
דורון

נראה לי שלפני שאני מגיש בג"צ אנסה להגיע ישירות לאותם אנשים שציינת. יש לך רעיון איך עוקפים את כל העוזרים, סגנים ושאר האנשים שמסננים ומטפלים בפניות שמופנות אליהם?

LordNor

New member
אין דרך חוץ מלפגוש את האדם פנים

מול פנים
אתה יכול לשלוח מייל צבאי וזה גם לא מובטח שהדרגים הבכירים קוראים ת'מייל. בהצלחה!

שמר ל

New member
קל להגיד קשה לעשות

נראה לי די תלוש מהמציאות פגישה אישית על כוס קפה שלי ושל בוגי,חבר שלי..

Starving Marvin

New member
ראה...

לא יודע אם תצליח, אבל מה שאתה עושה ראוי להערצה. אני מאחל לך הצלחה רבה במאבקך.

לגביי הבחור שהתנדב לקרבי

אתה לא מדמיין לך אפילו איזה מלחמה הוא ניהל מול הבירוקרטיה. הוא הגיע עד לרמטכ"ל ואפילו לשרים. אם אתה חושב שאתה באמת מסוגל פיזית ונפשית להיות בקרבי ואתה ממש ממש רוצה, אז כדאי. אבל אם אתה לא מסוגל מסיבות רפואיות אז אתה סתם תילחם בתחנות רוח.

TRANSFER

New member
אני אשמח מאוד לעזור לך

במה שאוכל. הב לי
כמה עותקים מהמכתב בו אתה מבקש להתנדב ליחידה קרבית, ואני מבטיח למסור לדרגות הבכירות ברחבי פיקוד דרום. דרגות הבכירות= אלוף ומטה. אתן ל1 אלוף. 1- תא"ל. ו X = אל"מים.[לא זוכר כמה יש בדיוק] מה אתה חושב על זה? זה יכול להועיל לפי דעתך? ושוב, אני באמת מעומק ליבי מאחל לך הצלחה ענקית בהמשך דרכך.

TRANSFER

New member
בנוסף:

המפקד שלי הוא "אלוף" בניסוח מכתבים. אם אתה מעוניין אני אבקש ממנו לנסח את המכתב. כמובן שלצורך זה אני אצטרך את הפרטים שלך. אתה תראה שעוד תופתע מהמכתב. ההחלטה שלך.

rainbow n

New member
תא מתנדבים? ../images/Emo53.gif

אני צריכה להתקשר לשאול מה קורה עם הוודעת מתנדבים שלי... ולא עונים לי בטלפון שקיבלתי- 03-5699446 האם אני צריכה להתקשר לטלפון שנתתם פה של תא המתנדבים (שאין לי מושג מה זה) ? תודה :]

Dizen

New member
כן.

הטלפון שיש לך הוא מהזמן שמנהל גיוס ותא מתנדבים היו שני גופים שונים. עכשיו הם אוחדו, ולכן השתנה המספר. בקיצור- תשכחי מהמספר הזה ותתקשרי למספרים שיש בעדכון
בהצלחה

למעלה