הכל על מייקאפ

  • פותח הנושא st1
  • פורסם בתאריך

st1

New member
../images/Emo61.gif הכל על מייקאפ ../images/Emo61.gif

היי לכן, אני רוצה לשאול אותכן על מייקאפ, ואל תגידו לי ללכת לחפש תשובות בארכיון, כי אני צריכה עזרה אישית ולא כללית. אז ככההההההההההה- אני עד עכשיו השתמשתי במייקאפ עם פודרה באותה קופסה של חברת רבלון, ואודם שני המליצה בחום לא להשתמש בו, ואת האמת גם אני לא הייתי הכי מרוצה, אז.... עכשיו אני מעוניינת לרכוש מייקאפ טוב ופודרה טובה, ואני צריכה המלצות על חברות, והמלצות על איזה פודרה לקנות? אם אתן רוצות נתונים על העור שלי, אז ככה: הוא בהיר ורוד, אני לא סובלת מפצעים על הפנים, הוא שומני באזור הT ובאמת תמיד המייקאפ מבריק לי באזור האף. עכשיו תשאלו למה אני משתמשת במייקאפ, אז באמת עד עכשיו זה לא היה בכלל מצוי בתיק האיפור שלי, אלא מאז הלידה של הבת שלי יש לי כמה גוונים בעור, ואני אוהבת מראה וצבע אחיד. o.k מסיפק עם הסיפורים הארוכים, אני צריכה עזרה ומקווה שתעזרו לי, כמו שעד עכשיו עשיתן.
 

galitm

New member
אז ככה ...../images/Emo68.gif

הפודרה הכי טובה היא של קליניק, לדעתי. יש להם פודרה מיוחדת לעור שמן שבה גם אני משתמשת ואני מאד מרוצה - קוראים לה Stay-Matte Sheer Pressed Powder Oil-Free (שם קצת ארוך אבל מומלצת מאד). לגבי מייק-אפ לעור שמן - ניסיתי כמה וכמה ועדיין לא הגעתי למנוחה ולנחלה .. המייק-אפ של קליניק לעור שמן (Clarifying Makeup Clear Skin Formula) הוא טוב מאד לדעתי, וכן גם המייק אפ של אסתי לאודר (DOUBLE WEAR). אני עדיין מנסה לברר איזה מייק-אפ הכי מתאים לעור שמן אבל אני חושבת שזה גם עניין אישי של העור עצמו, אז ככה שצריך לנסות ... בהצלחה !!
 

st1

New member
העור שלי לא שומני...

אני מקווה שלא הבנתם שיש לי עור שומני, אני רק סובלת באזור האף מקצת שומניות.
 
מסכימה!!../images/Emo45.gif

לקליניק יש המון סוגי פודרה מעולים לכל סוג עור עם כמה סוגי כיסויים וכמובן עם מספר גוונים מומלץ אני כל יום עם הפודרה שלי!!
 

Black Cat

New member
הפודרה באבקה של קלינק ממש ממש טובה.

יש לי אותה כבר שנתיים ואני מאוד מרוצה. לגבי מייקאפ.. אני אמליץ בחום על לנקום. לי אישית יש עור פנים שמנוני ואני משתמשת ב maquimat - ultra natural זה מפחית את המראה השמנוני בצורה משמעותית.
 

river island

New member
המלצה חמה על מייק אפ ופודרה

גשי לחנות איל מקיאג´ הקרובה לביתך ובקשי מהמוכרת מייק אפ שיתאים לגוון עורך ופודרה מתאימה. זאת ההצעה שלי... האיפור בסיס (מייק אפ, פודרה, קונסילר, קוקה) של החברה הזו מעולה לדעתי ושווה כל אגורה מהמחיר! :)
 

pizpiz

New member
מייק-up../images/Emo91.gif

יש מייק-אפ נטול שומן הסטיק מומלץ..
 

galitm

New member
אני ניסיתי את המייק-אפ של איל-מקיאג

במשך למעלה מחודשיים. הוא אמנם מכסה בצורה יפה מאד אבל הוא ממש לא מתאים לעור שמן. לי הוא לא התאים בכלל ולצערי אחרי חודשיים של שימוש נאלצתי לקנות מייק-אפ אחר ..
 
עזור נעזור לך

ובכן, המייק אפ של "אטליה" הנוזלי הוא עדין וקליל ובעל רמת כיסוי מדהימה. אבל, את צריכה לנסות כמה כדי לדעת עם מה את מרגישה הכי נוח. פודרה צריכה להיות שקופה, לדעתי אין הרבה הבדל בפודרות, גם טאלק פשוט עושה עבודה מצויינת, הכל תלוי באופן הפידור ובכמות! חוצמזה כאחת שהיא אנטי מייקאפ בחיי היום יום, לא עדיף לך לחפש פיתרון טבעי ואמיתי ולא כיסוי מלאכותי?
 
למעלה