המ. קליפ חדש להימ.

• פותח הנושא FFTL
  • פורסם בתאריך

inbal287

New member
../images/Emo207.gifחדשות

1. וילה על השער של איזה עיתון
2. השיר Passion's Killing Floor יהיה חלק מפסקול הסרט רובוטריקים. יש מצב שבימים הקרובים יהיה ניתן לשמוע אותו באתר של הסרט http://www.transformersalbum.com/

רובוטריקים? HIM? את בטוחה? ../images/Emo11.gif../images/Emo47.gif

מה הקטע של זה? X_X אבל וילה הוריד את הזמן D: הוא כבר צימח שערות לבנות, עפ"י מה שראיתי בפוסטר [החדש שחברה שלי נתנה לי אותו
] שלו. העיקר שהם חוזרים

לא טעית ../images/Emo12.gif../images/Emo47.gif

עזבי קליפ חדש, שיר חדש! יש לHIM שיר חדש! גאד, הגיע הזמן. שיר ממשממש חמוד
שיואו, איזה חיוך מטורף יש לי. כמה חיכיתי. ומה הכי טוב? בכלל לא מזכיר משהו סטייל DL יש D:

FFTL

New member
../images/Emo61.gifיאא P:

לא יצאתי טיפשה בסופו של דבר XD

inbal287

New member
טוב אני לא סגורה לגבי השיר הזה.

נכון, הוא לגמרי לא DL [למרות שההתחלה מזכירה את WOAB], אבל הוא פשוט לא הימ שהכרנו עד DL... זה שונה והכל, זה נחמד שינוי... אבל זה ממש כיוון אחר ואני לא סגורה אם אני אוהבת את זה או לא.

FFTL

New member
../images/Emo61.gifאהא\:

אני..לא משו אהבתי..זה לא הזכיר לי דברים קודמים של הימ, התאכזבתי! ]; אבל שמחתי לראות שיש יותר דגש לתופים, בשיר הזה שמעו את התופים..כאילו..לא במקצב רגיל, היו מלא מעברים וזה..אני בטוחה שעוד מישו יבין אותי פה.

Girl In The Box

New member
../images/Emo45.gif

זה שיר נחמד ובאמת מזכיר את ווינגס בהתחלה אבל לא יודעת זה שונה כזה.. כנראה אני צריכה לשמוע את זה עוד כמה פעמים

Fragile Dream

New member
../images/Emo203.gifהמX:

באמתבאמת קיוויתי למשהו בסגנון LM או RR, אבל לא. זה בהחלט לא DL אבל אני לא חושבת שאני אוהבת את זה כ'כ><; אחרי כל ההבטחות של וילה שזה יהיה אלבום מעולה וכבד וכו' די התאכזבתי. אולי שאר השירים ימצאו חן בעיניי יותר, לאיודעת.

milkshakit

New member
אנשים, זה שיר ממש נחמד!!!

אני בטוחה שזה יגדל עליי בהמשך! וזה לא באיכות הכי טובה עוד. אני לא יכולה לחכות לאיכות טובה@! אבל לפחות זה באיכות נורמלית ולא בלייב, וניתן לשמוע משהו. באמת ניתן לשמוע קצת מווינגס, וגם מסוויט פנדומיניום, כמו שכתבו ביוטיוב. אני מאמינה שהוא יגדל עליי
למרות שלא נראה לי שכולם יתחברו אליו
אני בכל מקרה מרוצה

milkshakit

New member
אגב, מי שרוצה - מסר../images/Emo11.gif

וזו התמונה של העטיפה? אולי כן, אולי לא, אי אפשר לדעת. אבל זה יפה

למעלה